Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, marksk είπε

τι score χτυπάτε;

χωρίς pbo η μητρική μου ανέβασε σταθερά 4200 all core και 2153 score

Μάλλον η δική μου παίζει διαφορετικά από όλες τις άλλες :lol:

Δημοσ.
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Το δικο σου στοκ ειναι σα να τρεχω εγω με pbo x10 ,αν βαλεις το Pbo disabled και οχι auto κανει το ιδιο? Στην ch7 ηταν  auto=enabled

εμενα αυτο ειναι με pbo x10

1.png.2a645c9c00a7ae1165fa97c4211907f9.png

2.png.dc5c6cd8d6a006c2993f6247fab619bc.png

@Razor333 φιλε κοιτα να δεις τι γινεται ,κοιταξα λιγο τα limits σου απο το ryzen master οταν τρεχεις στοκ ,εχει πολυ ενδιαφερον το πραγμα... Το ryzen master φαινεται στα Limits οτι δεν σου διαβαζει την καταναλωση (ppt) και τo thermal limit του vrm (tdc) διαβαζει δλδ μονο το electrical  limit του Vrm (edc) και κοβει μονο απο αυτο το Boost στην ουσια. Απο κατω εχω βαλει 1000w ppt ,360A tdc το Maximum δλδ και εχω βαλει το edc στοκ δλδ 90Α και εχω βαλει το scalar x10 στο τερμα δλδ .Tα ρολογια μενουν κολλημενα στα 4200mhz σε ολο το τεστ πραγμα που δεν γινεται οταν βαζω το limits by motherboard το οποιο βαζει το edc στα 480A.

Πολυ περιεργη η φαση και δεν μπορω να καταλαβω ποια μητρικη κανει το σωστο η δικη σου η η δικη μου?

1.png.7beb0564d54ac0b42aa6f8c2d7fc35bd.png

To καλυτερο σκορ που εχω βγαλει σε cb20 με pbo δινουν αυτα τα settings με εχεις φτιαξει τωρα :lol:

2.png.b3f59769f38ea31b4b11a0b67c18b53e.png

Θα δοκιμάσω μετά αλλά δεν νομίζω στο pbo να έχει disable, σίγουρα στο auto ρίχνει την τάση και πέφτουν λίγο οι επιδόσεις, οπότε μάλλον κλείνει.

Νομίζω στο x370 δεν μπορεί να διαβάσει ppt και tdc και βάζει αυτή την fix τιμή, οπότε το σωστό είναι αυτό που κάνει η x570, αλλά ναι το default είναι πολύ χαλαρό στην μητρική σου. Μάλλον αυτό εξηγεί και τα χαμηλά score που βλέπω στα reviews και από άλλους χρήστες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Άρχισε να διαβάζεις από τα μέσα της προ-προηγούμενης σελίδας μέχρι την αρχή της προηγούμενης.

Πιο άσχετος από τον Jay πεθαίνεις.🤣

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mpokwsths είπε

Άρχισε να διαβάζεις από τα μέσα της προηγούμενης σελίδας μέχρι την αρχή αυτής.

Πιο άσχετος από τον Jay πεθαίνεις.🤣

Γενικα κατι τετοια βλεπω και αναρωτιεμαι γιατι ο αλλος εχει 2.5 εκατομυρια subs και εγω 600....

Ειδικα στο τελος που λεει "this channel is all about the end user experience, not working things out in the backstage to make companies look good", ηθελα πραγματικα να τον βρισω τον ανθρωπο. Μονο με AMD μπορει να σου ερθει κατι ελλατωματικο xD! Σε Intel πλατφορμα δεν υπαρχει καν ο ορος του RMA για επεξεργαστες και μητρικες!

H φαση που αν απλως ειχε απευθυνθει σε καποιον, θα του ελεγαν απλα οτι η μητρικη του (που δεν ειναι καν διαθεσιμη στον end user) ειχε θεματα και θα του εστελναν μια αλλη...

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Γενικα κατι τετοια βλεπω και αναρωτιεμαι γιατι ο αλλος εχει 2.5 εκατομυρια subs και εγω 600....

Ειδικα στο τελος που λεει "this channel is all about the end user experience, not working things out in the backstage to make companies look good", ηθελα πραγματικα να τον βρισω τον ανθρωπο. Μονο με AMD μπορει να σου ερθει κατι ελλατωματικο xD! Σε Intel πλατφορμα δεν υπαρχει καν ο ορος του RMA για επεξεργαστες και μητρικες!

H φαση που αν απλως ειχε απευθυνθει σε καποιον, θα του ελεγαν απλα οτι η μητρικη του (που δεν ειναι καν διαθεσιμη στον end user) ειχε θεματα και θα του εστελναν μια αλλη...

Ο κόσμος πεινάει για δράμα, κάτι τέτοια videos με χιλιάδες αντιδράσεις είναι που φέρνουν λαό στο κανάλι του κάθε jay.

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Τι περιμένεις τώρα, ο ίδιος ήταν που μόλις βγήκε η σειρά COFFEELAKE έβγαζε αποτελέσματα με το BOOST σαν default.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Τι περιμένεις τώρα, ο ίδιος ήταν που μόλις βγήκε η σειρά COFFEELAKE έβγαζε αποτελέσματα με το BOOST σαν default.

Nαι και στους ryzen 2xxx τα έκλεινε όλα γτ δεν ήθελε λέει να του επηρεάσουν το αποτέλεσμα :lol:

Ο ορισμός του 2 μέτρα και 2 σταθμα

• Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...