Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dem είπε

Όπα αυτό το έκανες edit μετά, 

Ε, αν βάλεις τα limits του 3700Χ δεν θα πιάνεις τα Hz του 3700Χ με λιγότερη τάση? 

Δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια μονο καποιος με 3800x μπορει να μας απαντησει ,θεωρητικα θα σε κοβει πιο χαμηλα απο ρευματα και καταναλωση αλλα το ποσο πιο χαμηλα δεν το ξερω

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
  • Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Του έχουν κολλήσει εδώ και καιρό το ταμπελάκι του άμπαλου και όχι άδικα. Ότι να ναι λέει. 

καλα δεν εχει σε ολα αδικο ,μια ζωη τα launch της amd ειναι χαλι μαυρο

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

καλα δεν εχει σε ολα αδικο ,μια ζωη τα launch της amd ειναι χαλι μαυρο

Bro συμφωνώ. Αλλά έχει κράξει άπειρες φορές για κάτι που έχει άδικο. Το 1.4V idle είναι στο Single Core. Δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό; Πάντως ο Hardware Unboxed του την ψιλοείπε από κάτω σε σχόλιο. 

Επίσης ασχολίαστο ότι δουλεύει με HWMonitor. 

Επεξ/σία από kostas7837aek
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Bro συμφωνώ. Αλλά έχει κράξει άπειρες φορές για κάτι που έχει άδικο. Το 1.4V idle είναι στο Single Core. Δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό; Πάντως ο Hardware Unboxed του την ψιλοείπε από κάτω σε σχόλιο. 

Επίσης ασχολίαστο ότι δουλεύει με HWMonitor. 

Ναι ρε δεν λεω για αυτα ειναι γνωστο οτι δεν εχει ιδεα απο ρυζια

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Ναι ρε δεν λεω για αυτα ειναι γνωστο οτι δεν εχει ιδεα απο ρυζια

Γενικά σε αυτό το βίντεο ήταν πολύ νευριασμένος. Δεν ξέρω αν έχει άδικο στο ότι το 1.4 είναι πολύ. Μπορεί και να έχει δίκιο.  Έχω σκεφτεί άπειρες φορές ότι με αυτό το voltage τα τσιπάκια θα μας μείνουν στο χέρι. Αλλά πιστεύω ότι δεν μπορώ εγώ και ο καθένας να ξέρει καλύτερα από τους μηχανικούς της AMD. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Γενικά σε αυτό το βίντεο ήταν πολύ νευριασμένος. Δεν ξέρω αν έχει άδικο στο ότι το 1.4 είναι πολύ. Μπορεί και να έχει δίκιο.  Έχω σκεφτεί άπειρες φορές ότι με αυτό το voltage τα τσιπάκια θα μας μείνουν στο χέρι. Αλλά πιστεύω ότι δεν μπορώ εγώ και ο καθένας να ξέρει καλύτερα από τους μηχανικούς της AMD. 

Eντομεταξυ εκανε λες και δεν το ειχε ξαναδει λες και οι 2600x/700x δεν ζηταγαν τοση ταση 😛

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Eντομεταξυ εκανε λες και δεν το ειχε ξαναδει λες και οι 2600x/700x δεν ζηταγαν τοση ταση 😛

Εδώ ρε συ έστισε τέτοιο μηχάνημα πάνω σε δοκιμαστική μητρική της MSI. Του το είπε και ο HardwareUnboxed. Γενικά καλά έκανε και μίλησε. Αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Κάτσε πρώτα να διαβάσεις πως δουλεύει η αρχιτεκτονική και μετά πες ότι θέλεις να πεις. Αλλά όταν δεν έχεις κατανοήσει τα βασικά, είσαι πολύ φάουλ. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, NT1G είπε

Καλά πως έχει αυτός 2+M συνδρομητές και οι άλλοι είναι ούτε καν 0,5 M ... 😑

Επειδή κάνει τα custom loops και τα overclocking και όλα αυτά. Δεν θα δεις Jay για επιστημονική ανάλυση. Για αυτό είναι ο der8auer..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες μπορει καποιος με 3800x να μου πει ποσα Mhz κραταει all core σε cinebench χωρις Pbo και με ποση ταση ?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, akoinonitos είπε

καλα δεν εχει σε ολα αδικο ,μια ζωη τα launch bios της amd ειναι χαλι μαυρο

fixed. Αν και με τους 2xxx την σκαπουλάρατε πουλάκια μου.😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...