Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, ilos είπε

Τελικά ποια είναι η καλύτερη "φτηνή" x570 (μέχρι 200) αυτή τη στιγμή?

Aorus Elite ή Prime x570-P?  Ή να δώσει κάποιος 20 ευρώ παραπάνω για την TUF?

Στις φθηνες μητρικες μεχρι 230ευρω παει καπως ετσι

Asus Prime x570p(λογω vrm) ή αλλιως η Asus Tuf x570.

Η Aorus Elite ειναι καπου στην μεση,ναι μεν εχει χειροτερα vrm αλλα εχει καλο I O shield απο πλευρας συνδεσμολογιας.

Φυσικα αν οι παραπανω μητρικες δεν προοριζονται για 3900x κυριως και πανω,ανετα κανεις την δουλεια σου στα χρηματα αυτα και με x470 μητρικες(γλυτωνεις και το chipset fan) που εχεις και περισσοτερες επιλογες καλη ωρα την Asrock x470 taichi.

Η ξενερα με τις φθηνοτερες x570 μητρικες ειναι οτι καμια σε αυτα τα λεφτα δεν εχει το νεο Wifi6.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Η Aorus Elite ειναι καπου στην μεση,ναι μεν εχει χειροτερα vrm αλλα εχει καλο I O shield απο πλευρας συνδεσμολογιας.

Φυσικα αν οι παραπανω μητρικες δεν προοριζονται για 3900x κυριως και πανω,ανετα κανεις την δουλεια σου στα χρηματα αυτα και με x470 μητρικες(γλυτωνεις και το chipset fan) που εχεις και περισσοτερες επιλογες καλη ωρα την Asrock x470 taichi.

Η ξενερα με τις φθηνοτερες x570 μητρικες ειναι οτι καμια σε αυτα τα λεφτα δεν εχει το νεο Wifi6.

Καλά ναι το vfm που έχουν πχ b450 tomahawk max ή x470 gaming plus max, δε το πιάνουν αν μιλάμε για μέχρι 8-core. Μάλλον για την x470 gaimng plus max με βλέπω και τον 3700x. Θα κάνω τράμπα και τα bdies από τον 8600k και είμαι jet.

• Like 1
Δημοσ.

Για τον 3700x ναι παρε οτι θελεις απο πλευρας μητρικης.

Αν μαλιστα εχεις ηδη καποιο ryzen 2ης γενιας για να κανεις και το bios update,ακομα καλυτερα αν θες να κοιταξεις σε καποια αλλη μητρικη περαν της x470 gaming plus max(εκτος αν την κοιτας την συγκεκριμενη ακριβως επειδη δεν χρειαζεται bios update).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Πόσο "πραγματικό" πρόβλημα είναι το γεγονός ότι έχει Realtek ethernet η Asus και μάλιστα ένα "καινούριο-αποκλειστικό";
Διαβάζω ότι το παρουσιάζουν ως αρνητικό αρκετοί που προτιμούν την Elite.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Q-Taxys είπε

Πόσο "πραγματικό" πρόβλημα είναι το γεγονός ότι έχει Realtek ethernet η Asus και μάλιστα ένα "καινούριο-αποκλειστικό";

Το συγκεκριμενο δεν το εχω ψαξει τι παιζει να σου πω την αληθεια. Αν σε ενδιαφερει προσωπικα τοσο πολυ και εισαι μεταξυ των δυο μητρικων,προτιμησε την Aorus elite για αυτο.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Q-Taxys είπε

Αν δε χρησιμοποιέις NAS, media server κλπ τρίχες δε σε νοιάζει, Αν είσαι επαγγελματίας πάλι, έχεις 10 Gbit κάρτα, οπότε πάλι δε σε νοιάζει. Γενικά για τον average joe που το χρησιμοποιεί μόνο για internet δεν τον νοιάζει το intel NIC.

Δημοσ.

Για μενα προσωπικα οι φθηνοτερες x570 μητρικες κατω απο την Elite δεν επρεπε να βγουν καθολου

Δηλαδη σας δειχνουν εσας premium μητρικες οι φθηνοτερες x570?

Ακομα και η Prime μπορει να εχει πολυ καλα vrm και να κλοκαρει και καλα σε μνημες δεν ξερω,αλλα εμφανισιακά πιο πολυ μου βγαζει σε μεσαιας κατηγοριας B450 σαν την Plus

https://www.skroutz.gr/s/15498117/Asus-Prime-B450-Plus.html 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω την x470 gaming pro carbon και σημερα παρατήρησα κατι εχω το 7B78AMS.2B1 beta bios 
και ειδα στο HWi οτι στο agesa λεει combo-AM4 1.0.0.3  αντι να λεει  1.0.0.3ab
μηπως κανει λαθος  εχω μηπως παλια version ;;

Screenshot_6.png

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, xristosd19 είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω την x470 gaming pro carbon και σημερα παρατήρησα κατι εχω το 7B78AMS.2B1 beta bios 
και ειδα στο HWi οτι στο agesa λεει combo-AM4 1.0.0.3  αντι να λεει  1.0.0.3ab
μηπως κανει λαθος  εχω μηπως παλια version ;;

Screenshot_6.png

οχι ,δεν αναφερονται τα a,ab,abb,abba σε κανενα προγραμμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά για πείτε μια μητρική για 3700x και gskill trident 32gb 3200 cl16

λέω τελικά για x470 msi x470 gamin plus. δεν μπορώ να αποφασίσω μητρική, από x570 x470 b450 κόλλησα άσχημα. max 200 ευρώ ή tomahawk max

βοήθεια  παρακαλώ 

Επεξ/σία από marksk
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, marksk είπε

λέω τελικά για x470 msi x470 gamin plus. δεν μπορώ να αποφασίσω μητρική, από x570 x470 b450 κόλλησα άσχημα. max 200 ευρώ ή tomahawk max

βοήθεια  παρακαλώ 

x 470 taichi , x470 carbon pro

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marksk είπε

βοήθεια  παρακαλώ 

Tomahawk max ,οτιδήποτε άλλο είναι περιττό. Και δίνεις τα λεφτά που μενουν σε μια ψύκτρα η κάποιο άλλο part

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marksk είπε

βοήθεια  παρακαλώ 

Eχω δοκιμασει την Taichi, εχω δοκιμασει και την Carbon.
Η carbon καλυτερη με διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...