Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
38 minutes ago, godslayerxp said:

F5 bios - AGESA 1003abb, cpu stock + xmp 3600
Καλά τα πάει το boost... σε 3 πυρήνες έχω 4525

Στο F7a bios (abba) που δοκίμασα είχα σε 4 πυρήνες 4550 και στους υπόλοιπους 4475 και έδωσε 211.
Δυστυχώς, γύρισα στο F5 πάλι γιατί στο F7a δεν βλέπει τον optane σαν boot επιλογή με καμία ρύθμιση

Final/stable αυτά ή beta?

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εχει προστεθει μια επιλογη το CPPC ,εγω προσωπικα δεν εχω δει διαφορα σε θερμοκρασιες

Διάβασα αυτό εδω και μου έκανε εντύπωση 

Μετά σε αλλά threads που Ρωτούσα, μου απανταγα όλοι ότι βλέπουν καλύτερες θερμοκρασίες... Αλλά όλοι είχαν gigabyte μητρικές...

6 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Final/stable αυτά ή beta?

beta

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

ναι αυτο θα κανω το εχω δει ηδη στο σκρουτζ...το θεμα ειναι, επδ δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα να το βαλω μπρος να παω αυριο να τα αγορασω ή να περιμενω ακομα γιατι εχει θεματα...ειδα και στο reddit εβγαλε μια νεα ειδοποιηση του στυλ περιμεντε ακομα

αλλα αν δεν ειναι κατι σοβαρο επειδη με τρωει το χερι μου να παραγγειλω ή εχει μελλον η υποθεση ακομα? οι τιμες εχουν ομαλοποιηθει πλεον ή θα θελαμε κατι λιγο πιο κατω?
επισης και τον προηγουμενο μηνα ειχα ρωτησει και αλλος ελεγα για RAM 3200 αλλος 3400 αλλος 3600 δεν καταλαβα ποτε τελικα :P

Στη κατηγορία ''Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα'', είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις......... 

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Διάβασα αυτό εδω και μου έκανε εντύπωση 

"Under 100% full load with Cinebench or Heavyload the CPU used to get to 55-60c @4.2GHz and now it rests between 45-50c @ 4.6GHz"  Τωρα αυτον εγω πρεπει να τον πιστεψω? Το redit πρεπει να εχει την μεγαλυτερη σαβουρα ever ...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

"Under 100% full load with Cinebench or Heavyload the CPU used to get to 55-60c @4.2GHz and now it rests between 45-50c @ 4.6GHz"  Τωρα αυτον εγω πρεπει να τον πιστεψω? Το redit πρεπει να εχει την μεγαλυτερη σαβουρα ever ...

Λέω για το idle..Στο idle έχει ανεβάσει screenshot από hwinfo και cam..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Λέω για το idle..Στο idle έχει ανεβάσει screenshot από hwinfo και cam..

Μωρε εσυ λες για το Idle αλλα αυτος λεει οτι εχει  45-50 με 4600mhz στο cinebech... τι να σου πω εγω κατι τετοιους δεν τους παιρνω στα σοβαρα

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μωρε εσυ λες για το Idle αλλα αυτος λεει οτι εχει  45-50 με 4600mhz στο cinebech... τι να σου πω εγω κατι τετοιους δεν τους παιρνω στα σοβαρα

Λογικα το ψυγειο κανει μπανιο στο κουβα με το παγωμενο αλατονερο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Λογικα το ψυγειο κανει μπανιο στο κουβα με το παγωμενο αλατονερο.

Και μπάνιο στην Αλάσκα να κάνεις 4.6ghz all core δεν τα βλέπει ούτε στον ύπνο του.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

?

Έχει και το nb soc στα 1.2v ,όσο να ναι επιβαρύνεται θερμικά. 50c σε cb20 δεν παίζει.  Βέβαια..πχ Γερμανία σήμερα έχουν αναμμένα καλοριφέρ.  9c  είχε το πρωί. Όλα παίζουν ρόλο. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Έχει και το nb soc στα 1.2v ,όσο να ναι επιβαρύνεται θερμικά. 50c σε cb20 δεν παίζει.  Βέβαια..πχ Γερμανία σήμερα έχουν αναμμένα καλοριφέρ.  9c  είχε το πρωί. Όλα παίζουν ρόλο. 

22 ambient λέει έχει, 1.084 το βλέπω ρε το soc στο hwinfo

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός, κοίταζα και ένα άλλο screenshot  ποιο κάτω και μπερδεύτηκα.  Πάντως περίεργα αποτελέσματα το hwinfo του. Πχ chipset 63c? Core voltage δεν κάνει στιγμιαία peak?? Καρφωμένα 0.9v??? Αυτό πώς το πέτυχε; με το που πατήσω hwinfo τα 1.4v θα τα γράψει στα Μαξ, θέλω δε θέλω ακαριαία. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Σωστός, κοίταζα και ένα άλλο screenshot  ποιο κάτω και μπερδεύτηκα.  Πάντως περίεργα αποτελέσματα το hwinfo του. Πχ chipset 63c? Core voltage δεν κάνει στιγμιαία peak?? Καρφωμένα 0.9v??? Αυτό πώς το πέτυχε; με το που πατήσω hwinfo τα 1.4v θα τα γράψει στα Μαξ, θέλω δε θέλω ακαριαία. 

τι ψαχνεις να βρεις τωρα και εσυ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...