Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δανειζομαι το screenshot του @SPANK απο το προσφατο Gears 5 για ενα μικρο συγκριτικο μεταξυ 3700x και 9900κ(στα 4.6 ο 9900κ),μνημες 3600cl16 σε xmp σε 1440p. Ανυπαρκτες διαφορες,κατω απο 3fps στα average. 6
minim3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 @Fulgore αναμενόμενο ήταν. Ήταν περισσότερο για να κάνουν address ότι δεν πιάνουν τα boost clocks κλαψα. Στην πράξη ήταν ήδη optimized. Οπότε μιλάμε για βελτίωση του 1 με 2 %.
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Οι μνήμες μου στο παραπάνω benchmark ειναι στα 3200 με xmp ( απλα το αναφέρω )
nikpoth Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό πάλι που σε κάθε αλλαγή, μεγάλη, σε agesa, να ξαναπεράσει όλους τους drivers, απο πληκτρολόγιο, ποντίκι, ακόμα και της κάρτας δικτύου, μου βαράει τα νεύρα.
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, nikpoth είπε Αυτό πάλι που σε κάθε αλλαγή, μεγάλη, σε agesa, να ξαναπεράσει όλους τους drivers, απο πληκτρολόγιο, ποντίκι, ακόμα και της κάρτας δικτύου, μου βαράει τα νεύρα. Γιατί να κάνεις κατι τέτοιο ? , δεν το έχει κάνει ποτε
nikpoth Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Το σύστημα μόνο του το κάνει , ψάχνει να βρει ξανά όλους τους οδηγούς. Σκέψου ότι έφτιαξε ethernet 2 και έχασε και της στατικές.
noFEARgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Δανειζομαι το screenshot του @SPANK απο το προσφατο Gears 5 για ενα μικρο συγκριτικο μεταξυ 3700x και 9900κ(στα 4.6 ο 9900κ),μνημες 3600cl16 σε xmp σε 1440p. Ανυπαρκτες διαφορες,κατω απο 3fps στα average. και ενα με 3600x (προφανως κοιταμε τα cpu benchmark . ) οι μνημες παιζουν πιο μεγαλο ρολο απο οτι οι πυρηνες στο συγκεκριμενο παιχνιδι .
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, nikpoth είπε Το σύστημα μόνο του το κάνει , ψάχνει να βρει ξανά όλους τους οδηγούς. Σκέψου ότι έφτιαξε ethernet 2 και έχασε και της στατικές. χμμμ δεν ξέρω τι να σου πώ σε εμένα δεν έχει κάνει κατι τετοιο μέχρι στιγμής , ίσως να ειναι θέμα motherboard
akoinonitos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, nikpoth είπε Το σύστημα μόνο του το κάνει , ψάχνει να βρει ξανά όλους τους οδηγούς. Σκέψου ότι έφτιαξε ethernet 2 και έχασε και της στατικές. τι κουλο ειν'τουτο ? 1
nikpoth Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Σου λέω μου έσπασε τα νεύρα. Όταν αλλάζω bios γενικά δεν το κάνει ποτέ. Όταν η αλλαγή είναι σε διαφορετική agesa ,είτε μπροστά είτε πίσω ξεκινάει το σύστημα χωρίς οδηγούς και τους φορτώνει έναν, έναν. 7 ώρες πριν, radiohead είπε Άλλαξε τιποτα; Στείλε σε pm αν έχεις χρόνο ρυθμίσεις για cpu. Τίποτα απολύτως. Σαν να μην άλλαξα bios. Τα Ρολόγια στα ίδια (Δεν έχει το fix) ρεύματα τα ίδια με το 1Α ,θερμοκρασίες ίδιες. Απόδοση ίδια βλέπω, στα όρια του στατιστικού λάθους. Περιμένουμε abba 😂😂 αλλά τι να δώσει μωρέ..αυτά είναι τα cpu δεν θα αλλάξει κάτι σούπερ ουαου. Θα έχουμε το max boost και τέλος. Την έχουν την απόδοση και τώρα. 2
billeiros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, SPANK είπε Οι μνήμες μου στο παραπάνω benchmark ειναι στα 3200 με xmp ( απλα το αναφέρω ) Εγώ με τις μνήμες τις υπογραφής μου σε 1440p στο sotr benchmark highest +taa έχω με xmp 122 fps.Κλοκαρισμενες ως φαίνονται 128.επωφελειται αρκετα Κ δεν έχω βάλει το νέο bios ακόμη.εν αναμονη 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Δανειζομαι το screenshot του @SPANK απο το προσφατο Gears 5 για ενα μικρο συγκριτικο μεταξυ 3700x και 9900κ(στα 4.6 ο 9900κ),μνημες 3600cl16 σε xmp σε 1440p. Ανυπαρκτες διαφορες,κατω απο 3fps στα average. Τον πήρες τον 3900? 2
akoinonitos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, billeiros είπε Εγώ με τις μνήμες τις υπογραφής μου σε 1440p στο sotr benchmark highest +taa έχω με xmp 122 fps.Κλοκαρισμενες ως φαίνονται 128.επωφελειται αρκετα Κ δεν έχω βάλει το νέο bios ακόμη.εν αναμονη Τον πήρες τον 3900? σε εμενα το νεο bios βγαζει ελαχιστα χειροτερα νουμερα στο sottr μαλλον επειδη τα ρολογια δεν μενουν stable αλλα ανεβοκατεβαινουν ,βασικα στα Min και στα max εχω την μεγαλη διαφορα τα αλλα ειναι ιδια .Εχασα 1fps στο συνολικο σκορ Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos
renaxan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Λοιπόν ακούγεται αστείο. Τα πρώτα AGESA "ABBA" έσκασαν μύτη - ωραία τραγούδια by AMD! Θα ζητήσουν πνευματικά δικαιώματα οι ABBA: Αλλά..... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από renaxan AGESA word - Add 1usmus 1
noFEARgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Listening to users on how our products operate in the real world is very important to AMD. Your collective voice is heard and is key to how we develop and build great products like our recently launched 3rd Gen AMD Ryzen processors. With our newest processors, we set out to build a family of products that offered outstanding performance and amazing value across a wide number of applications – and from the user response and third party reviews we have done just that. Alongside this feedback on the incredible performance of 3rd Gen AMD Ryzen, we have also heard from some users who expressed concerns about their ability to hit the maximum boost frequency of their product. We understand how this can be confusing and frustrating for those users, so we are providing more context on how we set the boost frequencies on 3rd Gen AMD Ryzen processors, and what you should expect to see. Our processors perform intelligent real-time analysis of the CPU temperature, motherboard voltage regulator current (amps), socket power (watts), loaded cores, and workload intensity to maximize performance from millisecond to millisecond. As part of our manufacturing process, each Ryzen 3000 series is tested at a set of voltage and temperature specifications to ensure the processor is capable of operating to the base and maximum boost frequency specified. Achieving this maximum boost frequency, and the duration of time the processor sits at this maximum boost frequency, will vary from PC to PC based on many factors such as having adequate voltage and current headroom, the ambient temperature, installing the most up-to-date software and BIOS, and especially the application of thermal paste and the effectiveness of the system/processor cooling solution. As we noted in this blog, we also resolved an issue in our BIOS that was reducing maximum boost frequency by 25-50MHz depending on workload. We expect our motherboard partners to make this update available as a patch in two to three weeks. Following the installation of the latest BIOS update, a consumer running a bursty, single threaded application on a PC with the latest software updates and adequate voltage and thermal headroom should see the maximum boost frequency of their processor. PCMark® 10 is a good, bursty workload proxy for a user to test the maximum boost frequency of their processor in their system. It is expected that if users run a workload like Cinebench, which runs for an extended period of time, the operating frequencies may be less than the maximum throughout the run. As always, if a user has a concern about the performance or operation of their AMD Ryzen processor, we ask that they contact us here for technical support and assistance. As the hundreds of independent reviews and online comments and ratings from users highlight, Ryzen 3000 series processors deliver leadership performance across productivity, gaming, and content creation workloads. We are incredibly proud of the product our talented engineers have designed, and we think Ryzen processors are the clear choice for anyone looking to buy the highest performance processors based on real-world application performance.
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε Τον πήρες τον 3900? Οχι ακομα γιατι υπαρχει το γνωστο θεμα διαθεσιμοτητας απο Πλαισιο που περιμενω. Στο Mindfactory πχ λενε ''estimate 20 Σεπτεμβριου''. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα