mcrae13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 @akoinonitos εξακολουθείς να κρατάς τον pcie driver από εκείνο το παλιό agesa;
noFEARgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Ε ναι ρε παιδια αυτο λεω τωρα εβγαλε το abb ενω οι αλλοι βγαζουν το abba . Με το που βγουν οι διαφημισεις για τα χριστουγεννα θα παρουμε και μεις το bios
akoinonitos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, mcrae13 είπε @akoinonitos εξακολουθείς να κρατάς τον pcie driver από εκείνο το παλιό agesa; Άμα σου πω ότι δεν θυμάμαι... Νομίζω έχω τους πρώτους chipset drivers για x570 αλλά δεν θυμάμαι ποιον pbo driver είχαν θα το δω και θα σου πω 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ε ναι ρε παιδια αυτο λεω τωρα εβγαλε το abb ενω οι αλλοι βγαζουν το abba . Με το που βγουν οι διαφημισεις για τα χριστουγεννα θα παρουμε και μεις το bios Μην γκρινιάζεις και η msi τώρα έβγαλε το stable ΑΒΒ
Crus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Ε ναι ρε παιδια αυτο λεω τωρα εβγαλε το abb ενω οι αλλοι βγαζουν το abba . Με το που βγουν οι διαφημισεις για τα χριστουγεννα θα παρουμε και μεις το bios Εντάξει θα πάρει 2-3 βδομάδες το πολύ πιστεύω, όχι περισσότερο. Αλλά η αλήθεια είναι πως η λογική της Asus είναι κάνε beta testers τους b350/b450, μετά υλοποίηση σε X570 και μετά με το πάσο μας στους X370/X470 μέχρι να τους σπάσουμε τα αρχιδια και να αγοράσουν X570. 😛
akoinonitos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Crus είπε Εντάξει θα πάρει 2-3 βδομάδες το πολύ πιστεύω, όχι περισσότερο. Αλλά η αλήθεια είναι πως η λογική της Asus είναι κάνε beta testers τους b350/b450, μετά υλοποίηση σε X570 και μετά με το πάσο μας στους X370/X470 μέχρι να τους σπάσουμε τα αρχιδια και να αγοράσουν X570. 😛 Δεν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο testing μόνο το νέο smu θα περάσουν στο υπάρχον bios. Δεν νομίζω να πάρει πολλές μέρες. 32 λεπτά πριν, mcrae13 είπε @akoinonitos εξακολουθείς να κρατάς τον pcie driver από εκείνο το παλιό agesa; Όχι δε έχω τελικά εκείνο τον τελευταίο εχω 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 https://forum-en.msi.com/index.php?topic=323855.0 Βλέπουν βελτιώση στα κλοκια με το ΑΒΒΑ..
enable_your_mind Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Περασα και εγω το bios απο αυτο το msi φορουμ που αναφερθηκε πριν και στην δικη μου και πλεον 3 πυρηνες στα 4.4 και αλλοι 2 πυρηνες στα 4.38.. και οι αλλοι κοντα στα 4.35 στον 3700x Θα παιξω παραπανω να δω αν θα βρω τιποτα παραπανω Edit : Πλεον δειχνει οτι εχουν φτιαξει τα πραγματα υποθετω θελει ψαξιμο ακριβωε το pbo κλπ αλλα πλεον βλεπω σχεδον ολους τους πυρηνες στα 4.4 και 1-2 πανε για 4.5 και πανω... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από enable_your_mind 6
akoinonitos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε https://forum-en.msi.com/index.php?topic=323855.0 Βλέπουν βελτιώση στα κλοκια με το ΑΒΒΑ.. Άμα σου πω ότι εγώ βλέπω τα εντελώς αντίθετα από αυτά που γράφουν τι θα μου πεις... 1
malakudi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ABBA το ονόμασαν τελικά; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από malakudi 1 1
akoinonitos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, malakudi είπε ABBA το ονόμασαν τελικά; Ναι μαλλον σε διαβαζουν Στα του νεου Bios τωρα : Πονεσε το κεφαλι μου πραγματατικα ,δεν ξερω τι εχουν κανει εκει στην Msi αλλα εγω σε σχεση με την goolike καμια σχεση. Αυτοι αναφερουν " CPPC (Collaborative Power And Performance Control) Auto/Enable -> System would have better performance but CPU frequency will not drop during idle (use windows 10 with update after MAY + Cinebench R15) Disable -> CPU frequency will drop to save energy during idle " Εγω καταρχας σε σχεση με αυτους αν δεν βαλω το cool&quiet enabled τα ρολογια δεν πεφτουν κατω απο 3600mhz οπως δεν πεφτει και η ταση στο hwinfo To cppc οτι και να το βαλω ειναι το ιδιο και το αυτο ,αυτοι λενε πως με disaled πεφτουν οι επιδοσεις κιολας και εγω με disabled εβγαλα το καλυτερο μου σκορ με pbo στο cbr15 Tωρα για το pbo .Σε οτι αφορα τα ρολογια χωρις να πειραξω το max core boost τα ρολογια δεν πανε πανω απο 4,4ghz και μαλιστα αν βαλω max core boost +100mhz ας πουμε μπορει τα ρολογια να δειχνουν οτι πιανουν 4,425mhz αλλα στην ουσια στο cb r15 παιζουν χαμηλότερα και βγαζω χειροτερο νουμερο απο στοκ 206 με στοκ 204 με auto overclock. Απο την αλλη νομιζω οτι εχουν αυξησει το thermal limit δλδ τωρα σε cbr15 με pbo κραταει 4175Mhz στους 78 βαθμους ,ενω πριν στους 78 θα επαιζε καπου στα 4125-4150mhz. 6 λεπτά πριν, nikpoth είπε Ισχύουν αυτά εδώ για τα νεα bios? Απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα ο καθενας βλεπει και διαφορετικα πραγματα 😂 1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε Περασα και εγω το bios απο αυτο το msi φορουμ που αναφερθηκε πριν και στην δικη μου και πλεον 3 πυρηνες στα 4.4 και αλλοι 2 πυρηνες στα 4.38.. και οι αλλοι κοντα στα 4.35 στον 3700x Θα παιξω παραπανω να δω αν θα βρω τιποτα παραπανω Edit : Πλεον δειχνει οτι εχουν φτιαξει τα πραγματα υποθετω θελει ψαξιμο ακριβωε το pbo κλπ αλλα πλεον βλεπω σχεδον ολους τους πυρηνες στα 4.4 και 1-2 πανε για 4.5 και πανω... με τι settings εισαι εδω που χτυπας 4,45ghz? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos 1
enable_your_mind Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ναι μαλλον σε διαβαζουν Στα του νεου Bios τωρα : Πονεσε το κεφαλι μου πραγματατικα ,δεν ξερω τι εχουν κανει εκει στην Msi αλλα εγω σε σχεση με την goolike καμια σχεση. Αυτοι αναφερουν " CPPC (Collaborative Power And Performance Control) Auto/Enable -> System would have better performance but CPU frequency will not drop during idle (use windows 10 with update after MAY + Cinebench R15) Disable -> CPU frequency will drop to save energy during idle " Εγω καταρχας σε σχεση με αυτους αν δεν βαλω το cool&quiet enabled τα ρολογια δεν πεφτουν κατω απο 3600mhz οπως δεν πεφτει και η ταση στο hwinfo To cppc οτι και να το βαλω ειναι το ιδιο και το αυτο ,αυτοι λενε πως με disaled πεφτουν οι επιδοσεις κιολας και εγω με disabled εβγαλα το καλυτερο μου σκορ με pbo στο cbr15 Tωρα για το pbo .Σε οτι αφορα τα ρολογια χωρις να πειραξω το max core boost τα ρολογια δεν πανε πανω απο 4,4ghz και μαλιστα αν βαλω max core boost +100mhz ας πουμε μπορει τα ρολογια να δειχνουν οτι πιανουν 4,425mhz αλλα στην ουσια στο cb r15 παιζουν χαμηλότερα και βγαζω χειροτερο νουμερο απο στοκ 206 με στοκ 204 με auto overclock. Απο την αλλη νομιζω οτι εχουν αυξησει το thermal limit δλδ τωρα σε cbr15 με pbo κραταει 4175Mhz στους 78 βαθμους ,ενω πριν στους 78 θα επαιζε καπου στα 4125-4150mhz. Απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα ο καθενας βλεπει και διαφορετικα πραγματα 😂 με τι settings εισαι εδω που χτυπας 4,45ghz? Επαιζα με τα 4 προφιλ που εχει ετοιμα η msi ( η το 3 η το 4 ) αλλα γενικα σκαλιζω διαφορα και ολο αλλαζω για να δω τι και πως...
akoinonitos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Επαιζα με τα 4 προφιλ που εχει ετοιμα η msi ( η το 3 η το 4 ) αλλα γενικα σκαλιζω διαφορα και ολο αλλαζω για να δω τι και πως... Εμενα πανω απο 4.25ghz δεν πάει ότι και να βάλω. Με αυτό το bios τα καλύτερα settings που βρήκα για pbo ειναι : pbo - advanced ,limits - by motherboard ,scalar- x10 όλα τα αλλά όπως είναι auto και βάζω και llc8. Εσένα αν δεν αφήσεις το c-states και το cool&quiet στο auto όπως είναι default σου ρίχνει την τάση και τα Ρολόγια κάτω από 3600mhz σε idle στο hwinfo?
andygrx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 με αυτο το bios MEG X570 ACE 1.0.0.3 ABBA 7C35AMS.151 με μοναχα enable XMP.
minim3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3700x with MSI MPG gaming plus με το νεο BIOS A41. μονο XMP profile enabled @ 3200 επαιξα και λιγο BFV, φαινεται τα πιανω τα 4.4 σε ολους τους πυρηνες. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από minim3 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα