Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Από εδώ μέσα πάντως όσοι είμαστε με msi με single rank μνήμες   τα πιάνουμε όλοι τα 1900 σε if νομιζω

Η msi εκανε μαλλον καλυτερη δουλεια στα bios για τις διαφορες μητρικες της, σχετικα με το τι ρευμα δινει στην τριαδα vsoc/vddg/vddp, γιατι ειναι πολυ σημαντικα και για να φτασεις στα 1900 και για να μην εχεις performance hit.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Η msi εκανε μαλλον καλυτερη δουλεια στα bios για τις διαφορες μητρικες της, σχετικα με το τι ρευμα δινει στην τριαδα vsoc/vddg/vddp, γιατι ειναι πολυ σημαντικα και για να φτασεις στα 1900 και για να μην εχεις performance hit.

Ισχύει. Αν εξαιρέσεις ένα beta, που έδινε αβέρτα ρεύματα στα τελευταία 7,8 ,bios όλα τα πάνε περίφημα με της μνήμες. 

Δημοσ.

Για μια 3900χ ποιά τιμή θεωρείτε ικανοποιητική στην παρόυσα φάση?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, malakudi είπε

Δεν υπάρχει τιμή 550 στην Ελλάδα. Βασικά δεν υπάρχει τιμή κάτω από 595

Άλλο καπέλο αυτό.. ικανοποιητική τιμή είναι όμως τα 550.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikpoth είπε

Άλλο καπέλο αυτό.. ικανοποιητική τιμή είναι όμως τα 550.

Εγώ που τον αγόρασα 589,9 μια χαρά ικανοποιημένος είμαι. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πουθενά φθηνότερος, η σωστή τιμή είναι η φθηνότερη που τον βρίσκεις.

Δημοσ.

Τα 550 ειναι ποια τιμή θεωρώ εγώ συμφέρουσα βρε,οχι τι λεει το καθε σκρουτζ!Λόγο συνθηκών τον βρίσκεις τόσο. Σε κανονική διαθεσιμότητα ή τιμή του είναι ποιο κάτω και από 550.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Τα 550 ειναι ποια τιμή θεωρώ εγώ συμφέρουσα βρε,οχι τι λεει το καθε σκρουτζ!Λόγο συνθηκών τον βρίσκεις τόσο. Σε κανονική διαθεσιμότητα ή τιμή του είναι ποιο κάτω και από 550.

Όχι ακριβώς, με 499$ MSRP η χαμηλότερη τιμή για Ελλάδα είναι 449,5 ευρώ + ΦΠΑ 24% => 557,38 ευρώ. "Κανονική" διαθεσιμότητα του 3900X δε βλέπω να συμβαίνει πριν τα Χριστούγεννα. Παντού είναι σε backorder 15-20 ημερών. Δες πχ www.eshop.gr , αναμένεται λέει 30 Σεπτέμβρη! Και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, παντού τα ίδια, δες Γερμανία όπου έχει τιμή πχ proshop.de 529 ευρώ (λόγω χαμηλότερου ΦΠΑ) και εκτιμόμενη παραλαβή επίσης τέλος Σεπτέμβρη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι είναι ότι πιο εύκολο υπάρχει ρε παιδιά? Μήπως παίζουν και οι x570 τον ρόλο τους σε αυτό λίγο με καλύτερο signal κλπ? Δεν μιλάω για timings κλπ αλλά με xmp setting εμένα μου δούλεψε με τη μια με όλα στο auto.

Λίγο χαμηλό δεν είναι το single core σου? Τόσο βγάζω εγώ με το  3700x.

untitled-17 (1).png

Σήμερα βρήκα χρονο και ασχολήθηκα με το ryzen master.με το game mode τα cores έπαιζαν σε game 4.4.και συνοδεύτηκε με αύξηση επιδοσεων

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O 3800X κατάφερε και έπιασε τον 9700Κ. Με το auto vcore σε single thread να του αλλάζει τα φώτα.Σε multi είναι πιο ανθρώπινα τα πράγματα...

Untitled.jpg.78fba5f349f3bbba8f511ef67046714a.jpg

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 5
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Tenshi είπε

O 3800X κατάφερε και έπιασε τον 9700Κ. Με auto vcore σε single thread του αλλάζει τα φώτα.Σε multi είναι πιο ανθρώπινα τα πράγματα...

Untitled.jpg.78fba5f349f3bbba8f511ef67046714a.jpg

Βέβαια αν πάει στα 5 - 5.1 ο 9700k μας αλλαζει αυτός μετά τα Φώτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...