Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρνα v28 να μου φύγει και μένα η απορία για καλύτερες επιδόσεις! Ποιό ψηλά συχνότητα κτλ.😄 Με ραμ όμως κανονικά οχι 2400.

Επεξ/σία από nikpoth
  • Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Πέρνα v28 να μου φύγει και μένα η απορία για καλύτερες επιδόσεις! Ποιό ψηλά συχνότητα κτλ.😄 Με ραμ όμως κανονικά οχι 2400.

Αντε θα στο περασω το v28, οταν τελειωσω ομως με το testing. 
Παρεμπιπτοντως παιδες ηταν το BIOS :) :) :) :) :) :) 
Να πω τωρα κατι για την MSI, η για την AMD? Φταιει το AGESA, η φταιει η μαλακια που κουβαλανε στην MSI? Μεινετε μαζι μας για να μαθετε.

Κοινως @malakudi δυστυχως θα στα κρατησω κανα 2 μερες παραπανω απο οτι υπολογιζα αρχικα 😕 

Sorry for the inconvinience...

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas_anes είπε

Να πω τωρα κατι για την MSI, η για την AMD? Φταιει το AGESA, η φταιει η μαλακια που κουβαλανε στην MSI? Μεινετε μαζι μας για να μαθετε.

Κοινως @malakudi δυστυχως θα στα κρατησω κανα 2 μερες παραπανω απο οτι υπολογιζα αρχικα 😕 

Μη μου λες τετοια για την Msi.Καλα ειχα κατασταλαξει

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alldaynews είπε

Μη μου λες τετοια για την Msi.Καλα ειχα κατασταλαξει

Μωρε στους 3rd gen μια χαρα ειναι, στους 2ης γενιας ειναι το προβλημα (και πιθανοτατα πρωτης). Νταξει, παλι θα με χασετε για κανα 2βδομαδο :) 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Ένα agesa είχε θέμα με τον pci-e διάυλο, τον έριχνε αν κούμπωνες πάνω zen 2. μήπως είχες αυτό το πρόβλημα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Ένα agesa είχε θέμα με τον pci-e διάυλο, τον έριχνε αν κούμπωνες πάνω zen 2. μήπως είχες αυτό το πρόβλημα?

Oχι. Επειδη το τσεκαρα μαλιστα. Η καρτα κανονικα 3.0 x16 στο GPU-Z.

Aλλα μου εδωσες ιδεα να πεταξω πανω τον κουτσουρεμενο 1400 να δω τι link speed θα φτασει ^_^

22 λεπτά πριν, ilos είπε

τον έριχνε αν κούμπωνες πάνω zen 2

Kατσε γιατι το ξαναδιαβασα και με μπετωσες. Οταν λες Zen 2 εννοεις 3700Χ πχ?

Γιατι εγω το διαβασα νομιζωντας οτι ελεγες zen+. Με Zen 2 δεν εχω κανενα προβλημα. Με τον 2700Χ αρχισαν τα χαμηλα FPS (σε συγκεκριμενους τιτλους απο οτι φαινεται). 
Το AGESA ειναι το 1.0.0.3AB.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Oχι. Επειδη το τσεκαρα μαλιστα. Η καρτα κανονικα 3.0 x16 στο GPU-Z.

Aλλα μου εδωσες ιδεα να πεταξω πανω τον κουτσουρεμενο 1400 να δω τι link speed θα φτασει ^_^

Kατσε γιατι το ξαναδιαβασα και με μπετωσες. Οταν λες Zen 2 εννοεις 3700Χ πχ?

Γιατι εγω το διαβασα νομιζωντας οτι ελεγες zen+. Με Zen 2 δεν εχω κανενα προβλημα. Με τον 2700Χ αρχισαν τα χαμηλα FPS (σε συγκεκριμενους τιτλους απο οτι φαινεται). 
Το AGESA ειναι το 1.0.0.3AB.

ναι με τους 3xxx είχε θέμα κάποιο early agesa. Πήγαινε το pci-e x 8. Με τους zen/zen+ δεν υπήρχε θέμα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ilos είπε

ναι με τους 3xxx είχε θέμα κάποιο early agesa. Πήγαινε το pci-e x 8. Με τους zen/zen+ δεν υπήρχε θέμα.

Εγω με τον 2700Χ εχω θεμα. Μαλιστα... θα δουμε τις πταιει...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Κάνε δουλειά σου, δε βιάζομαι να στήσω το 2ο σύστημα. Δοκίμασε και στην X370 με το ίδιο AGESA (έχει βγάλει η ASUS ως 1.0.0.3ΑΒ) να δεις αν έχει ίδια συμπεριφορά

• Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, malakudi είπε

Κάνε δουλειά σου, δε βιάζομαι να στήσω το 2ο σύστημα. Δοκίμασε και στην X370 με το ίδιο AGESA (έχει βγάλει η ASUS ως 1.0.0.3ΑΒ) να δεις αν έχει ίδια συμπεριφορά

Aυτο θα εκανα, γι αυτο στο ειπα οτι θα με παρει παραπανω.

Δημοσ.

Eαν ισχυουν οι φημες για το MILAN, θα κλαψουνε ακομα και οι πεθερες εκει στην Intel.... 

Μιλανέζικη Πανωλεθρία! 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Κώστα, σου κράταγε ποιό πολύ ώρα ψηλά τα Ρολόγια ή cpu?

Τα ιδια μου φανηκαν. Δεν μπορω να σου πω επιδοσεις ομως γιατι... Το FCLK δεν παει πανω απο 1733 xD 
Αλλα ναι στα ιδια FPS ημουν πανω κατω και ιδια ρολογια.

Spoiler

@malakudi Δεν ξερω αν ειναι το BIOS, αλλα ευχομαι κατι κακο σε οσους δουλεψαν στο BIOS και στην μητρικη :) 
Χ370 Prime Pro. Εφαγα μια ωρα να την κανω να μπουταρει, οι RAM σε XMP ουτε για αστειο, και ΜΟΥ ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΣΤΑ 2400MHZ ME JEDEC TIMINGS... ΜΕ 2700Χ ΠΑΝΩ. 

• Like 2
Δημοσ.

Έχω ξενερώσει...

Το έβαλα να κάνει boot για πρώτη φορά και μετά από το πρώτο έλεγχο της μητρικής κολλάει στο error 78 - ACPI Core initialization και στην οθόνη μένει στο μήνυμα "BIOS has been reset. Please re-config your BIOS setup items if needed.

☹️☹️☹️☹️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...