azazil1190 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, soctap είπε Ποιος ειναι ο Γιαννης ρε παιδια;;; Jofa εγγύηση
Aten-Ra Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει αλλά ευχαριστούμε. (Σιγά μην βγάλουν για ταπανταολα bios update 10 Sep) Ααα sorry δεν το είχα δει ότι έχει ξαναμπεί. 1
soctap Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Πωλητης εδω στις αγγελίες Το καταλαβα αυτο user name θελω να τον παρακολουθω. 3 λεπτά πριν, soctap είπε Το καταλαβα αυτο user name θελω να τον παρακολουθω. ok Thanks Το ειδα παραπανω 1
Phoenix4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, akoinonitos είπε Αυτό που βλέπεις εσύ σαν motherboard temp στην δική σου δεν είναι το pch. my bad, τότε λογικά είναι αυτό το ίδιο δηλαδή πάνω κάτω, sub 50 με μέτρια VRMs και βαρύ CPU (2700X) και m.2 (970 Evo) μες το καλοκαίρι και το ambient temp ψηλά γιατί δεν υπάρχει κλιματισμός βέβαια δεν είμαι σε load αυτή την στιγμή μόνο mozilla ~10 tabs και gw2 στο background/idle. πάει και από μητρική σε μητρική, π.χ. τουλάχιστον για τα vrm υπάρχει μεγάλη διαφορά
akoinonitos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε my bad, τότε λογικά είναι αυτό το ίδιο δηλαδή πάνω κάτω, sub 50 με μέτρια VRMs και βαρύ CPU (2700X) και m.2 (970 Evo) μες το καλοκαίρι και το ambient temp ψηλά γιατί δεν υπάρχει κλιματισμός βέβαια δεν είμαι σε load αυτή την στιγμή μόνο mozilla ~10 tabs και gw2 στο background/idle. πάει και από μητρική σε μητρική, π.χ. τουλάχιστον για τα vrm υπάρχει μεγάλη διαφορά Nαι αυτο ειναι. Καλα το Pch δεν εχει καμια σχεση με την cpu και τα vrm ,ε με ενα m2 που λογικα παιρνει απο cpu και οχι απο pch στην ουσια καθεται 1
Phoenix4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Nαι αυτο ειναι. Καλα το Pch δεν εχει καμια σχεση με την cpu και τα vrm ,ε με ενα m2 που λογικα παιρνει απο cpu και οχι απο pch στην ουσια καθεται Ναι το ξέρω απλά θέλω να πω από mobo σε mobo θα είναι διαφορετικά λογικά
akoinonitos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε Ναι το ξέρω απλά θέλω να πω από mobo σε mobo θα είναι διαφορετικά λογικά Αναλογα σε ποσες στροφες θα τρεχει το fan
kostas_anes Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Guys, τι είναι το CPU (PECI) ; Θερμοκρασια Socket
Fulgore Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Grisos είπε + την μαρκετινιστικη πατάτα που είχε κάνει που σύγκρινε απευθείας με τον ανταγωνισμό υποστηρίζοντας ότι έχει το καλύτερο OC. Τελικα η Asus φαινεται να ειχε δικιο σε αυτα που ειχε πει και για αλλη μια φορα η Msi στον πατο των x570 φθηνοτερων μητρικων Το πιο απιστευτο με την Asus Prime X570 ειναι οτι οπως φαινεται ειναι το ιδιο κρυα με τις ακριβοτερες απο Asrock μερια. Ψιλο απογοητευση απο Asrock αν και σαν features η Taichi ειναι κορυφαια στα χρηματα της. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από Fulgore 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Αφού έβαλαν που έβαλαν ανεμιστήρι στις Χ570, δεν το έβαζαν καλύτερα στα vrm; Ποιο χρήσιμο θα ήταν εκεί..
Fulgore Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν εχουν θεμα τα vrm. Δεν βλεπεις η πιο πανω Asus πως αποδιδει στον 12πυρηνο?Και μιλαμε για μια απο τις πιο φθηνες μητρικες.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι όντως, απλά γενικά πιο χρήσιμο θα ήταν το ανεμιστηράκι στα vrm παρά στο chipset.
ultraex2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 AMD To Handle Boost Clock Frequency Differentials with Firmware Update https://www.guru3d.com/news-story/amd-to-handle-boost-clock-frequency-differentials-with-firmware-update,5.html 2 1
Grisos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Να κάνω μια ερώτηση στην παρέα; Θυμάμαι στους Ryzen 2xxx υπήρχε θέμα με το Sleep Mode των WIndows με την έννοια ότι κάθε φορά που έκανες Wake γινόταν μαντάρα ότι OC είχες κάνει. Αυτό στους 3xxx έχει διορθωθεί ή είναι μία από τα ίδια. Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν έχω κάνει και OC ακόμα, πέρα από μνήμες που δεν δείχνουν να έχουν θέμα, οπότε δεν το έχω σιγουρέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα