rakeesh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Επαναφέρω το ερώτημα μου γτ θαφτηκε πριν πάρει απάντηση: Μπορείτε να προτείνετε κάποιο budget E-die σετάκι μνήμες στα 16 ή 32gb?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Άμα τα καθαρίζεις και δεν τα αφήνεις να πιάσουν 10 κιλά χώμα πάνω δεν νομίζω να παθαίνουν τπτ 😛 Έχει παρει το ματι σας κανένα review με φουλαρισμενο το pch σε συσκευές να δείχνει τι temps πιάνουν? Μηπως σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται? Νομίζω ο debrauer είχε δοκιμάσει και με pci express 4.0 αλλά δεν ανέβαιναν και δραματικά οι Τ. Κοινώς και χωρίς ανεμιστηρι κομπλέ θα ήταν. Θα μπορούσαν απλά να βάλουν λίγο καλύτερες ψήκτρες από τα Χ470/Β450 ή heatpipe.. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
kostas_anes Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, rakeesh είπε Επαναφέρω το ερώτημα μου γτ θαφτηκε πριν πάρει απάντηση: Μπορείτε να προτείνετε κάποιο budget E-die σετάκι μνήμες στα 16 ή 32gb? Noμιζω πως εχει ηδη απαντηθει. Crucial Ballistix LT 1 1
akoinonitos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Phoenix4 είπε Με το ΑΒΒ απότι είχα διαβάσει είναι κατώτερα τα clocks στην 3η γενιά και υποθετικά θα φτιάξει με το επόμενο BIOS οπότε σε όλες τις μητρικές με BIOS και επεξεργαστή 3ης γενιάς. Όπως σου έδειξα πάντως εγώ με μέτρια μητρική και βαρύ CPU + 970 Evo Plus που ζορίζει το chipset είμαι οκ στα thermals οπότε θέλω να πιστεύω πως στο Χ570 δεν θα ανοίγει τόσο συχνά το ανεμιστηράκι, έτσι έχω διαβάσει τουλάχιστον. Ο κόσμος το φοβάται το fan γιατί έχει εμπειρία από παλιά που χαλούσαν, έκαναν τρελό θόρυβο με κάτι 4Κ RPM κτλπ. Αυτό που βλέπεις εσύ σαν motherboard temp στην δική σου δεν είναι το pch.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα παιδιά! ο 3600 σε σχέση με τον 2600 γύρω στο 20% παίζει η διαφορά τους;
akoinonitos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Καλημέρα παιδιά! ο 3600 σε σχέση με τον 2600 γύρω στο 20% παίζει η διαφορά τους; Καλημέρα, ανάλογα την εφαρμογή https://www.google.com/amp/s/www.techspot.com/amp/review/1871-amd-ryzen-3600/
greg4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, godslayerxp είπε Μετά από 67 (εξήντα επτά) μέρες χωρίς pc στο σπίτι! Αναμένουμε εντυπώσεις! Και εγώ εκεί καταλήγω ως combo. Με τι μνήμες θα το χρησιμοποιήσεις; Από που τα πήρες? Αν και θέλουμε να πάρουμε και καινούργιο σπίτι και δεν ξέρω πως και αν θα το πω στην γυναίκα. Άλλοι κρύβουν γκόμενες και εμείς κρύβουμε μητρικές στις ντουλάπες, εκεί μας κατάντησαν
godslayerxp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, greg4 είπε Αναμένουμε εντυπώσεις! Και εγώ εκεί καταλήγω ως combo. Με τι μνήμες θα το χρησιμοποιήσεις; Από που τα πήρες? Αν και θέλουμε να πάρουμε και καινούργιο σπίτι και δεν ξέρω πως και αν θα το πω στην γυναίκα. Άλλοι κρύβουν γκόμενες και εμείς κρύβουμε μητρικές στις ντουλάπες, εκεί μας κατάντησαν Σήμερα στήνω το εργαλείο με όλη την ευλάβεια που αρμόζει (cable management, χάζεμα, φωτογραφίες και μετά πάλι λίγο χάζεμα... ξέρετε). Μνήμες έχω τις F4-3600C16D-16GTZR από το προηγούμενο σύστημά μου. Τα πράγματα τα πήρα από πωλητή εδώ στο forum. Στην αρχή ήμουν για 3900x, άλλαξα γνώμη γιατί ήταν πολύ overkill για αυτά που κάνω και αποφάσισα 3700x, αλλά επειδή άργησα να οριστικοποιήσω την παραγγελία μου, οι 3700x του τελειώσανε και είχε μόνο έναν 3800x... δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω άλλο. 2
akoinonitos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, godslayerxp είπε Σήμερα στήνω το εργαλείο με όλη την ευλάβεια που αρμόζει (cable management, χάζεμα, φωτογραφίες και μετά πάλι λίγο χάζεμα... ξέρετε). Μνήμες έχω τις F4-3600C16D-16GTZR από το προηγούμενο σύστημά μου. Τα πράγματα τα πήρα από πωλητή εδώ στο forum. Στην αρχή ήμουν για 3900x, άλλαξα γνώμη γιατί ήταν πολύ overkill για αυτά που κάνω και αποφάσισα 3700x, αλλά επειδή άργησα να οριστικοποιήσω την παραγγελία μου, οι 3700x του τελειώσανε και είχε μόνο έναν 3800x... δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω άλλο. Έχει πάρει κανένας cpu από μαγαζί τελικά η όλοι από το Γιάννη ψωνισαμε?
mcrae13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Έχει πάρει κανένας cpu από μαγαζί τελικά η όλοι από το Γιάννη ψωνισαμε? Εγώ δύο από το Γιάννη πήρα και παραλίγο και μητρική. Είχε την strix αλλά την είχε ξεχάσει και την είχα πληρώσει ήδη σε γνωστό μαγαζί στο νέο κόσμο Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από mcrae13 1
godslayerxp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Ο Γιάννης είναι εγγύηση... τρέχει πριν από εμάς για εμάς
soctap Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Εγώ δύο από το Γιάννη πήρα και παραλίγο και μητρική. Είχε την strix αλλά την είχε ξεχάσει και την είχα πληρώσει ήδη σε γνωστό μαγαζί στο νέο κόσμο Ποιος ειναι ο Γιαννης ρε παιδια;;; 1
Aten-Ra Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 AMD Announces BIOS Fix for Ryzen 3000 Boost Clocks, Update Comes September 10 https://www.tomshardware.com/news/amd-ryzen-3000-boost-frequency-bios-fix,40308.html After an extended period of silence, AMD has finally publicly acknowledged that "some" of its customers aren't receiving the expected boost frequencies with AMD Ryzen 3000-series processors. As you can read in the statement below, the company simultaneously announced that it would issue a fix for the BIOS issues. The company will update the community on September 10, 2019 about the availability of the fix. “AMD is pleased with the strong momentum of 3rd Gen AMD Ryzen™ processors in the PC enthusiast and gaming communities. We closely monitor community feedback on our products and understand that some 3rd gen AMD Ryzen users are reporting boost clock speeds below the expected processor boost frequency. While processor boost frequency is dependent on many variables, including workload, system design, and cooling solution, we have closely reviewed the feedback from our customers and have identified an issue in our firmware that reduces boost frequency in some situations. We are in the process of preparing a BIOS update for our motherboard partners that addresses that issue and includes additional boost performance optimizations. We will provide an update on September 10 to the community regarding the availability of the BIOS.” 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 3 minutes ago, Aten-Ra said: AMD Announces BIOS Fix for Ryzen 3000 Boost Clocks, Update Comes September 10 https://www.tomshardware.com/news/amd-ryzen-3000-boost-frequency-bios-fix,40308.html After an extended period of silence, AMD has finally publicly acknowledged that "some" of its customers aren't receiving the expected boost frequencies with AMD Ryzen 3000-series processors. As you can read in the statement below, the company simultaneously announced that it would issue a fix for the BIOS issues. The company will update the community on September 10, 2019 about the availability of the fix. “AMD is pleased with the strong momentum of 3rd Gen AMD Ryzen™ processors in the PC enthusiast and gaming communities. We closely monitor community feedback on our products and understand that some 3rd gen AMD Ryzen users are reporting boost clock speeds below the expected processor boost frequency. While processor boost frequency is dependent on many variables, including workload, system design, and cooling solution, we have closely reviewed the feedback from our customers and have identified an issue in our firmware that reduces boost frequency in some situations. We are in the process of preparing a BIOS update for our motherboard partners that addresses that issue and includes additional boost performance optimizations. We will provide an update on September 10 to the community regarding the availability of the BIOS.” Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει αλλά ευχαριστούμε. (Σιγά μην βγάλουν για ταπανταολα bios update 10 Sep)
akoinonitos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, soctap είπε Ποιος ειναι ο Γιαννης ρε παιδια;;; Πωλητης εδω στις αγγελίες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα