Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολες φανακι εχουν,εξου και οι τρυπες που εχουν στο σημειο αυτο.

Οποιος δεν θελει φανακι,μονη λυση ειναι σε X470 μερια.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, mcrae13 said:

Νομίζω και η master και η strix ,και αν δεν κανω λάθος και η hero(?)

Έχουν κι οι 3. Προσωπικά στη Master δεν καταλαβαίνω κάτι.

Επεξ/σία από ThReSh
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ολες φανακι εχουν,εξου και οι τρυπες που εχουν στο σημειο αυτο.

Οποιος δεν θελει φανακι,μονη λυση ειναι σε X470 μερια.

Δεν έχουν όλες. Εκτός αν πέφτω τόσο έξω 

Αυτό το βίντεο είχα δει και εξηγούσε και για τα φανακια. Βαριέμαι να το ξαναδώ 

Spoiler

Edit : Παίζει να με ξεγελάνε οι γρίλιες σε κάποιες αλλά σίγουρα ο τύπος μιλάει για κάποιες που δεν έχουν 

Επεξ/σία από mcrae13
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Δεν έχουν όλες. Εκτός αν πέφτω τόσο έξω 

Αυτό το βίντεο είχα δει και εξηγούσε και για τα φανακια. Βαριέμαι να το ξαναδώ 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Όλες οι x570 έχουν, εκτός από την Aorus Xtreme

• Like 2
Δημοσ.

desktop.jpg.2e6fc9c4e076041714508bdcd1454c9e.jpgΕδω για παραδειγμα η Hero. Απλα η Hero και η Strix εχουν καπακια απο πανω και δινουν την εντυπωση οτι δεν εχουν φανακι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Όλες οι x570 έχουν, εκτός από την Aorus Xtreme

Παπάρια τότε,μία ίσον καμία μιας που μιλάμε και για ακριβή

Κάπου το είχα χάσει και ειχα την εντύπωση για τις παραπάνω.

Οπότε όπως λέει ο fulgore ,πας μόνο για x470 αν δεν το θες με τιποτα 

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Απλα η Hero και η Strix εχουν καπακια απο πανω και δινουν την εντυπωση οτι δεν εχουν φανακι.

Αυτό ναι.

Προσωπικά με την strix-f x470 ειμαι ικανοποιημένος και τα vrm της φτάνουν και για oced 3900x

Επεξ/σία από mcrae13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Gigabyte άμα δεν κάνω λάθος έχει ρύθμιση στο BIOS silent mode για το fan να ανοίγει στα 50C, normal mode στα 40C κτλπ οπότε ανοίγει σπάνια.

Εδώ στην B450 μου που έχω 2700Χ (μέτρια VRMs με βαρύ CPU) μες το καλοκαίρι με μέτριο load πιάνω 47C

zh8Dhix.png

Η ASUS δεν έχει καν τέτοια επιλογή για το fan, γυρνάει ότι και να κάνεις ακόμα και ας μην χρειάζεται

Η μοναδική μητρική που δεν έχει fan είναι η Gigabyte Aorus Xtreme γιατί είναι τίγκα στα heatpipes και κάνει 700$

Επεξ/σία από Phoenix4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Phoenix4 είπε

Το PBO δεν δουλεύει σε κανέναν σωστά αυτή την στιγμή δεν έχει να κάνει με το BIOS αλλά με το AGESA, αυτό είναι το κύριο πρόβλημα της AMD και υποθετικά θα το φτιάξουν/βελτιώσουν σύντομα.

Σε κανένα  με ABB η σε κανέναν με x470/b450?

37 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε

Η Gigabyte άμα δεν κάνω λάθος έχει ρύθμιση στο BIOS silent mode για το fan να ανοίγει στα 50C, normal mode στα 40C κτλπ οπότε ανοίγει σπάνια.

Εδώ στην B450 μου που έχω 2700Χ (μέτρια VRMs με βαρύ CPU) μες το καλοκαίρι με μέτριο load πιάνω 47C

zh8Dhix.png

Η ASUS δεν έχει καν τέτοια επιλογή για το fan, γυρνάει ότι και να κάνεις ακόμα και ας μην χρειάζεται

Η μοναδική μητρική που δεν έχει fan είναι η Gigabyte Aorus Xtreme γιατί είναι τίγκα στα heatpipes και κάνει 700$

Καλά τα 50c τα έχει το chipset για πλάκα οπότε λίγο δύσκολο να ανοίγει σπάνια. Ειδικά άμα έχεις και load στην gpu και ρίχνει ζέστη. Οι αλλες εταιριες εχουν custom fan curve. Πάντως το φαν δεν ξέρω γιατί σας πειράζει? Ούτε ακούγεται ούτε ενοχλεί σε κάτι. Πολύ κακό για το τπτ έχει γίνει.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Καλά τα 50c τα έχει το chipset για πλάκα. Πάντως το φαν δεν ξέρω γιατί σας πειράζει? Ούτε ακούγεται ούτε ενοχλεί σε κάτι. Πολύ κακό για το τπτ έχει γίνει.

Αυτά τα μικρά φανακια πολύ τα φοβάμαι προσωπικά. Νομίζω πως θα χαλάσουν και θα κάνουν θόρυβο και γενικά μου τη σπάνε. 

Εκτός αυτού δεν βλέπω και λόγο ύπαρξης. Μου θυμίζει παλιότερες εποχές και καγκουρια εμφανισιακά.. 

Θα μπορούσαν απλά να βάλουν heatsinks όπως στα vrm, όπως έκανε η gb στην extreme. 

Επεξ/σία από mcrae13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Αυτά τα μικρά φανακια πολύ τα φοβάμαι προσωπικά. Νομίζω πως θα χαλάσουν και θα κάνουν θόρυβο και γενικά μου τη σπάνε. 

Εκτός αυτού δεν βλέπω και λίγο ύπαρξης. Μου θυμίζει παλιότερες εποχές και καγκουρια εμφανισιακά.. 

Θα μπορούσαν απλά να βάλουν heatsinks όπως στα vrm, όπως έκανε η gb στην extreme. 

Άμα τα καθαρίζεις και δεν τα αφήνεις να πιάσουν 10 κιλά χώμα πάνω δεν νομίζω να παθαίνουν τπτ 😛

Έχει παρει το ματι σας κανένα review με φουλαρισμενο το pch σε συσκευές να δείχνει τι temps πιάνουν? Μηπως σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται? 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Εκτός αυτού δεν βλέπω και λόγο ύπαρξης. Μου θυμίζει παλιότερες εποχές και καγκουρια εμφανισιακά.. 

αυτό που κάνανε στην xtreme είναι φοβερή δουλειά... γι αυτό εγώ "δικαιολογώ" περισσότερο από όλες την υψηλή τιμή της... έχουν μετατρέψει ολόκληρη τη μητρική σε heatsink.

εγώ θα "ζορίσω" το x570 μόνο με τον optane 900p που έχω... αν και φαντάζομαι ότι είναι "λίγος" για να του ανεβάσει πολύ τη θερμοκρασία... περισσότερο θέλω να δω αν όντως παίζει παρά για όλα τα υπόλοιπα

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Σε κανένα  με ABB η σε κανέναν με x470/b450?

Καλά τα 50c τα έχει το chipset για πλάκα οπότε λίγο δύσκολο να ανοίγει σπάνια. Ειδικά άμα έχεις και load στην gpu και ρίχνει ζέστη. Οι αλλες εταιριες εχουν custom fan curve. Πάντως το φαν δεν ξέρω γιατί σας πειράζει? Ούτε ακούγεται ούτε ενοχλεί σε κάτι. Πολύ κακό για το τπτ έχει γίνει.

Με το ΑΒΒ απότι είχα διαβάσει είναι κατώτερα τα clocks στην 3η γενιά και υποθετικά θα φτιάξει με το επόμενο BIOS οπότε σε όλες τις μητρικές με BIOS και επεξεργαστή 3ης γενιάς.

Όπως σου έδειξα πάντως εγώ με μέτρια μητρική και βαρύ CPU + 970 Evo Plus που ζορίζει το chipset είμαι οκ στα thermals οπότε θέλω να πιστεύω πως στο Χ570 δεν θα ανοίγει τόσο συχνά το ανεμιστηράκι, έτσι έχω διαβάσει τουλάχιστον.

Ο κόσμος το φοβάται το fan γιατί έχει εμπειρία από παλιά που χαλούσαν, έκαναν τρελό θόρυβο με κάτι 4Κ RPM κτλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα ένα συγκριτικό με RAM στον 3700Χ τα timings είναι όλα απο fast preset του calculator (η safe με λίγα δικά μου, όπου δεν υπήρχε). Scaleάρουν χειρότερα απο τις άλλες γενιές, ή μου φαίνεται;

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...