godslayerxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετά από 67 (εξήντα επτά) μέρες χωρίς pc στο σπίτι! Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από godslayerxp 24
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Άντε να τελειώνει σιγά σιγά το beta testing να παίρνουμε σειρά για 3000 και εμείς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μαζεύονται σιγά σιγά οι Aorus Master 😛
Fulgore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μου κανει εντυπωση παντως πως και δεν εχουμε δει ουτε μια Crosshair 8 hero x570,ειδικα μιας και επεσε αισθητα η τιμη της σε σχεση με τις αρχες. Οντως ολοι με Aorus master ειναι. Εχει βγαλει μηπως κανενα θεμα η CH8? Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από Fulgore
Grisos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μου κανει εντυπωση παντως πως και δεν εχουμε δει ουτε μια Crosshair 8 hero x570,ειδικα μιας και επεσε αισθητα η τιμη της σε σχεση με τις αρχες. Οντως ολοι με Aorus master ειναι. Με τόσο κραξιμο που έχει φάει για τα BIOS της δεν μου κάνει εντύπωση. + την μαρκετινιστικη πατάτα που είχε κάνει που σύγκρινε απευθείας με τον ανταγωνισμό υποστηρίζοντας ότι έχει το καλύτερο OC.
Fulgore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και η Gigabyte δεν εχει φαει κραξιμο για το bios απο ποσο κοσμο? Επισης περυσι στις x470 δεν ηταν ολες οι μητρικες της μαπα περαν της Gaming 7 απο πλευρας vrm? Ουτε και απο Asrock μερια βλεπω καθολου ενδιαφερον πχ για την x570 taichi(που ειναι και κοντα 100ευρω φθηνοτερη απο GB master και Asus hero,ενω σε x470 μερια θυμαμαι παραπανω κοσμο που ηταν με αυτην. Την πατατα που κανανε με τα περι marketing την γνωριζω αλλα δεν νομιζω οτι παιζει σημαντικο ρολο στην πραξη(εν μερη ποσοι το θυμουνται ή το γνωριζουν κιολας). Γιαυτο λεω μηπως προεκυψε τιποτα αλλο στην πορεια και δεν την προτιμανε πολλοι. Και εγω πιθανως σε GB μερια να ξαναπαω(αν αξιωθουν να φερουν ποτε τον 3900x),αλλα δεν αποκλείω και την Asus(εκτος αν εχει καποιο σοβαρο θεμα βεβαια). Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από Fulgore
akoinonitos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Fulgore είπε Και η Gigabyte δεν εχει φαει κραξιμο για το bios απο ποσο κοσμο? Επισης περυσι στις x470 δεν ηταν ολες οι μητρικες της μαπα περαν της Gaming 7 απο πλευρας vrm? Ουτε και απο Asrock μερια βλεπω καθολου ενδιαφερον πχ για την x570 taichi(που ειναι και κοντα 100ευρω φθηνοτερη απο GB master και Asus hero,ενω σε x470 μερια θυμαμαι παραπανω κοσμο που ηταν με αυτην. Την πατατα που κανανε με τα περι marketing την γνωριζω αλλα δεν νομιζω οτι παιζει σημαντικο ρολο στην πραξη(εν μερη ποσοι το θυμουνται ή το γνωριζουν κιολας). Γιαυτο λεω μηπως προεκυψε τιποτα αλλο στην πορεια και δεν την προτιμανε πολλοι. Και εγω πιθανως σε GB μερια να ξαναπαω(αν αξιωθουν να φερουν ποτε τον 3900x),αλλα δεν αποκλείω και την Asus(εκτος αν εχει καποιο σοβαρο θεμα βεβαια). Για την ch8 o βασικος παραγοντας θεωρω πως ειναι για εδωμεσα του λαχιστον ,βαζοντας και τον εαυτο μου μεσα η τιμη της και η διαθεσιμοτητα της ειδικα τις πρωτες μερες Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos 1
soctap Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Με την διαθεσιμοτητα του 3900x θα γινει τιποτα? Σχεδον 2μηνες μετα το επισημο launch και ειναι αφαντοι απο Ελλαδα και Ευρωπη. Παράγγειλε απο πλαίσιο φερνει 3 φορες τον μήνα σίγουρα. Εγω απο εκει τον πήρα Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από soctap
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Fulgore said: Μου κανει εντυπωση παντως πως και δεν εχουμε δει ουτε μια Crosshair 8 hero x570,ειδικα μιας και επεσε αισθητα η τιμη της σε σχεση με τις αρχες. Οντως ολοι με Aorus master ειναι. Εχει βγαλει μηπως κανενα θεμα η CH8? Απλά είναι πολλά τα 410 για την CH8 σε συνδιασμό με το "Κατόπιν Παραγγελίας" αλλιώς 450+, την Aorus Master την πήρα 340 κι άμεσα. 😛 Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από ThReSh 1
Fulgore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, ThReSh είπε Απλά είναι πολλά τα 410 για την CH8, την Aorus Master την πήρα 340. 😛 Προφανως και αναφερεσαι σε καποια αγγελια γιατι δεν θυμαμαι να την εχω πετυχει ποτε κατω απο 370 στο skroutz
Phoenix4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, malakudi είπε Καλά κρασιά, για να πάρουν όλες οι μητρικές (3XX,4XX,570) το νέο BIOS με το "διορθωμένο" boost θα περάσουν καναδυό μήνες. Εδώ ακόμα περιμένουμε το 1.0.0.3ΑΒΒ εμείς με ASUS X470. ASUS, MSI... σάπιες εταιρείες δυστυχώς ειδικά η ASUS. Και είναι η πιο ακριβή σε όλους τους τομείς (motherboard, gpu) και ενώ έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό κοτσάρουν ένα +50αρι ευρώ το λεγόμενο "asus tax" όπως λένε πολλοί. Να πεις όμως πως μετά θα έχεις και στην σωστή υποστήριξη αφού πλήρωσες αρκετά... ούτε καν. Με το στανιό ενημερώνουν τις μητρικές τους, και το λυπητερό είναι πως έχουν πάνω από το 50% της αγοράς στον τομέα των μητρικών δηλαδή επηρεάζουν αρκετό κόσμο. H Gigabyte από την άλλη παραδόξως έκανε το comeback σε αυτή την γενιά και απέδειξε πως είναι δυνατόν να υποστηρίξεις τις μητρικές σου και γρήγορα αλλά και μαζικά, δηλαδή το τελευταίο AGESA γνωστό και ως abb η Gigabyte το έβγαλε μετά από 1 εβδομάδα ενώ άλλοι ASUS/MSI users περιμένουν 1 μήνα. Όχι μόνο αυτό αλλά μέχρι και για τις Α320 τις έβγαλε γρήγορα updates, φαντάσου να έχεις σκάσει 400 ευρώ για ASUS Hero και να είσαι πιο πίσω στις ενημερώσεις από κάτι μητρικές των 90 ευρώ, απίστευτο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 1 minute ago, Fulgore said: Προφανως και αναφερεσαι σε καποια αγγελια γιατι δεν θυμαμαι να την εχω πετυχει ποτε κατω απο 370 στο skroutz Yeah, σφαγισμένη/καινουργίλα
akoinonitos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Phoenix4 είπε ASUS, MSI... σάπιες εταιρείες δυστυχώς ειδικά η ASUS. Και είναι η πιο ακριβή σε όλους τους τομείς (motherboard, gpu) και ενώ έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό κοτσάρουν ένα +50αρι ευρώ το λεγόμενο "asus tax" όπως λένε πολλοί. Να πεις όμως πως μετά θα έχεις και στην σωστή υποστήριξη αφού πλήρωσες αρκετά... ούτε καν. Με το στανιό ενημερώνουν τις μητρικές τους, και το λυπητερό είναι πως έχουν πάνω από το 50% της αγοράς στον τομέα των μητρικών δηλαδή επηρεάζουν αρκετό κόσμο. H Gigabyte από την άλλη παραδόξως έκανε το comeback σε αυτή την γενιά και απέδειξε πως είναι δυνατόν να υποστηρίξεις τις μητρικές σου και γρήγορα αλλά και μαζικά, δηλαδή το τελευταίο AGESA γνωστό και ως abb η Gigabyte το έβγαλε μετά από 1 εβδομάδα ενώ άλλοι ASUS/MSI users περιμένουν 1 μήνα. Όχι μόνο αυτό αλλά μέχρι και για τις Α320 τις έβγαλε γρήγορα updates, φαντάσου να έχεις σκάσει 400 ευρώ για ASUS Hero και να είσαι πιο πίσω στις ενημερώσεις από κάτι μητρικές των 90 ευρώ, απίστευτο. To update το εβγαλε η gigabyte πρωτη στις 4xx αλλα πολλοι με gigabyte γκρινιαζουν οτι δεν δουλευει το Pbo και δικαιως...
Phoenix4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε To update το εβγαλε η gigabyte πρωτη στις 4xx αλλα πολλοι με gigabyte γκρινιαζουν οτι δεν δουλευει το Pbo και δικαιως... Το PBO δεν δουλεύει σε κανέναν σωστά αυτή την στιγμή δεν έχει να κάνει με το BIOS αλλά με το AGESA, αυτό είναι το κύριο πρόβλημα της AMD και υποθετικά θα το φτιάξουν/βελτιώσουν σύντομα.
mcrae13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Καλά και τι ενδιαφέρον να υπάρχει σε αυτό το price tag,όταν οι περισσότερες x570 ειδικά από 200 ευρώ και πάνω (τιμές εξωτερικού) ειναι αρκετες ακόμα και για 3900x + pbo κλπ. Αν δε, κάποιος θέλει να δουλέψει εντελώς στοκ,το κάνει και με μια prime. Για παράδειγμα με μια tuf ,κάνεις τα πάντα και κάτω από 250. Για να μη βάλω μέσα και τις επιλογές από x470 που επίσης κάνουν τα πάντα και αρκετά φθηνότερα. Μεγάλη επίσης παπ@ρια ,το,φανάκι στο chipset ,και ευτυχώς σε κάποια μοντέλα ,τουλάχιστον η asus και η gb δεν το βάλανε. Να δωσω 400 ευρω για μητρική αν ξέρω πως θα παίζει αισθητά καλύτερα από τις φθηνότερες,ναι. Να τα δωσω και να με "γλεντάει" ο άλλος με τα μισά λεφτά,όχι ευχαριστώ. Εκτός ΑΝ πραγματικά χρειάζεται κάποιος τα παραπάνω features που έχουν κάποιες ακριβές (πχ 10gb lan κλπ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα