ilos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Οι σκέτες GTZ, είναι σίγουρα Hynix AFR και μόνο από τα timings που βλέπω. Δίκιο έχει ο από πάνω.😎
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Αρα ειναι λαθος το link που ειχαν βαλει στο απο πανω site που παραπεμπει σε bestprice. Παλι καλα που αναφερθηκε.
galanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, ξέρουμε ημερομηνία για 3950,χ?
logica1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, galanos είπε Καλησπέρα, ξέρουμε ημερομηνία για 3950,χ? 29 λεπτά πριν, galanos είπε Καλησπέρα, ξέρουμε ημερομηνία για 3950,χ? When will the 3950X be released? We know it will be released in September, however, AMD has yet to announce the specific date. We can speculate that a 7th or 9th of September launch would make sense. 1
rakeesh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορείτε να προτείνετε κάποιο E-die σετάκι μνήμες στα 32gb?
insomniagfg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας, Έχω μια gigabyte aorus elite με bios F4j. Έχω επίσης ένα SSD και δύο hdd από τον προηγούμενο υπολογιστή μου. Τώρα θα ήθελα να ρυθμίσω το σύστημά μου όπως είχα στο παλαιότερο υπολογιστή. Εννοώ Windows OS στο SSD, και raid0 τα δύο hdd. Δεν μπορώ να το κάνω. Όταν επιλέγω στη λειτουργία BIOS SATA mode AHCI δεν βλέπω το RAIDXpert utility, όταν επιλέγω το Sata mode RAID, δεν μπορώ να δω και να εκκινήσω από το SSD. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορώ να το κάνω στο παλαιότερο μου σύστημα και όχι με αυτό το νέο mainboard. Οποιαδήποτε συμβουλή για την επίλυση του προβλήματός μου; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από insomniagfg
nikpoth Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Πετάνε χαρταετό οι κατασκευαστές μητρικών. Με οποιοδήποτε, agesa πρίν, ab, τα cpu πιάνουν της συχνότητες που αναγράφεται στα κουτιά.
renaxan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Ας ελπίζουμε για κάτι καλύτερο.. Εδώ το έχουν βάλει: 1
atheatos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, nikpoth είπε Πετάνε χαρταετό οι κατασκευαστές μητρικών. Με οποιοδήποτε, agesa πρίν, ab, τα cpu πιάνουν της συχνότητες που αναγράφεται στα κουτιά. Από ότι έχω καταλάβει η Amd γενικότερα έχει ένα θέμα με τους κατασκευαστές ακόμα και σε κάρτες γραφικών. Απο παλιά ακούγονταν κάποιοι έντονα αλλά από ότι φαίνεται είναι γενικό το κακό και μάλλον πρόβλημα της AMD.
Fulgore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Με την διαθεσιμοτητα του 3900x θα γινει τιποτα? Σχεδον 2μηνες μετα το επισημο launch και ειναι αφαντοι απο Ελλαδα και Ευρωπη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 36 minutes ago, andygrx said: 3 minutes ago, renaxan said: Ας ελπίζουμε για κάτι καλύτερο.. Εδώ το έχουν βάλει: A μπράβο, εσείς που το παρακολουθείτε ενημερώστε μας βρε παιδιά. 1 minute ago, Fulgore said: Με την διαθεσιμοτητα του 3900x θα γινει τιποτα? Σχεδον 2μηνες μετα το επισημο launch και ειναι αφαντοι απο Ελλαδα και Ευρωπη. Όχι ακόμα.
malakudi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Καλά κρασιά, για να πάρουν όλες οι μητρικές (3XX,4XX,570) το νέο BIOS με το "διορθωμένο" boost θα περάσουν καναδυό μήνες. Εδώ ακόμα περιμένουμε το 1.0.0.3ΑΒΒ εμείς με ASUS X470. 1
akoinonitos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, malakudi είπε Καλά κρασιά, για να πάρουν όλες οι μητρικές (3XX,4XX,570) το νέο BIOS με το "διορθωμένο" boost θα περάσουν καναδυό μήνες. Εδώ ακόμα περιμένουμε το 1.0.0.3ΑΒΒ εμείς με ASUS X470. Aλλο το smu. Μπορει απλα να περαστει το νεο smu στο υπαρχον stable bios που εχουν βγαλει. Τωρα αν θα το κανουν ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο 7 λεπτά πριν, nikpoth είπε αν κρινω απο τα νουμερα του 1usmus μαλλον θα το κραταει αρκετα το single core boost 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα