panospc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Εμένα αυτά είναι τα max boost ανά πυρήνα που έχω δει με τον 3900x
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα μου έκανε εντύπωση που μεγαλύτερο ποσοστό των 3700Χ έπιασαν τα 4.4 σε σχέση με το ποσοστό των 3600Χ, ενώ ο 3600Χ έχει και μεγαλύτερο TDP και δύο πυρήνες λιγότερους.. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
akoinonitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εμένα μου έκανε εντύπωση που μεγαλύτερο ποσοστό των 3700Χ έπιασαν τα 4.4 σε σχέση με το ποσοστό των 3600Χ, ενώ ο 3600Χ έχει και μεγαλύτερο TDP και δύο πυρήνες λιγότερους.. εχει μεγαλυτερο tdp γτ εχει μεγαλυτερο all core boost σε σχεση με τον 3700x
nikpoth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εμένα μου έκανε εντύπωση που μεγαλύτερο ποσοστό των 3700Χ έπιασαν τα 4.4 σε σχέση με το ποσοστό των 3600Χ, ενώ ο 3600Χ έχει και μεγαλύτερο TDP και δύο πυρήνες λιγότερους.. Είναι καθαρά θέμα bios. Με όποια έκδοση, τσιμπάει ρεύματα μέχρι 1.49 peak τα φτάνουν τα 4.4 . Πχ σε μένα, στα δύο τελευταία bios, όλο και περιορίζουν τα ρεύματα. Στο τελευταίο beta, βλέπω και ποιό χαμηλά, συχνότητα σε all core.
akoinonitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πραγματικά από το 2ρο μέχρι το τελευταίο bios δεν έχω δει καμία διαφορά στα ρολόγια. Σε όλα θα έχω 4.4ghz σε 3 πυρηνες αν έχω το cool&quiet στο auto και 4.375ghz αν έχω το cool&quiet enabled. Παρόλα αυτά το single core boost είναι από μόνο του ένα ψέμα αφού δεν είναι constant το ρολόι. Δεν γίνεται στο geekbench που είναι και σχετικά light στο single score να βγάζω με manual overclock στα 4350mhz 6102 πόντους και με pbo που αναφέρει έως και 4.425ghz να βγάζω 6060 πόντους. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos
kostas_anes Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εγώ πραγματικά από το 2ρο μέχρι το τελευταίο bios δεν έχω δει καμία διαφορά στα ρολόγια. Σε όλα θα έχω 4.4ghz σε 3 πυρηνες αν έχω το cool&quiet στο auto και 4.375ghz αν έχω το cool&quiet disabled. Παρόλα αυτά το single core boost είναι από μόνο του ένα ψέμα αφού δεν είναι constant το ρολόι. Δεν γίνεται στο geekbench που είναι και σχετικά light στο single score να βγάζω με manual overclock στα 4350mhz 6102 πόντους και με pbo που αναφέρει έως και 4.425ghz να βγάζω 6060 πόντους. Εγω γενικα εχω κατσει στο 1.0.0.3ΑΒ με τα overclocking profiles και μεχρι να βγει κατι αξιολογο δεν παιζει να φυγω. Αυτο περι single ισχυει που λες, η αληθεια ειναι πως δεν ξερω καν γιατι το κοιταμε. 1
akoinonitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Εγω γενικα εχω κατσει στο 1.0.0.3ΑΒ με τα overclocking profiles και μεχρι να βγει κατι αξιολογο δεν παιζει να φυγω. Αυτο περι single ισχυει που λες, η αληθεια ειναι πως δεν ξερω καν γιατι το κοιταμε. Και καλά κάνεις, δεν έχουν καμία διαφορά. Το σωστο θα ηταν να επαιζαν κολλημενα τα ρολογια στα 4.4ghz από την στιγμή που δεν γίνεται αυτό ότι και να γράψει το κοντέρ είναι ανώφελο. Όσο για το all core boost ,είναι καθαρά θέμα θερμοκρασίας, όσο πιο κρύο τόσο πιο πάνω boost αρει Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos
nikpoth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Εγω γενικα εχω κατσει στο 1.0.0.3ΑΒ με τα overclocking profiles και μεχρι να βγει κατι αξιολογο δεν παιζει να φυγω. Αυτο περι single ισχυει που λες, η αληθεια ειναι πως δεν ξερω καν γιατι το κοιταμε. Κώστα, έτσι από περιέργεια ποιο πολύ. Μήπως έχεις δοκιμάσει με 3700χ το v28? Αν ναι, έχεις μικρή αύξηση σε επιδόσεις, έστω και λίγο;
kostas_anes Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, nikpoth είπε Κώστα, έτσι από περιέργεια ποιο πολύ. Μήπως έχεις δοκιμάσει με 3700χ το v28? Αν ναι, έχεις μικρή αύξηση σε επιδόσεις, έστω και λίγο; Nope και δεν το ψηνω ιδιαιτερα να κανω την αλλαγη. Δυστυχως χρονικα ειμαι πολυ πιεσμενος τον τελευταιο καιρο 😕 Αν βρω χρονο και διαθεση θα το δοκιμασω παντως. 1
Grisos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Πάντως εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το upgrade. Το βλέπω στο Planetside 2, παιχνίδι του 2012 που πρόσφατα πήρε DX11 η μηχανή του και είναι ότι πιο unoptimized υπάρχει. Η μέρα με τη νύχτα. Πραγματικά φαίνεται η δουλειά που ρίξανε στο IPC. Για OC ακόμα δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω αν αξίζει. Σε αντίθεση με τον 2600x που ήθελε σπρώξιμο για να κρατήσει ρολόγια in game, ο 3600x κρατάει στα 4.275. Τώρα αν ενεργοποιήσω Performance Enhancer και ό,τι άλλη επιλογή υπάρχει στο BIOS φοβάμαι μη δίνει idle περισσότερα volt απ'όσα χρειάζονται. 2
akoinonitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Grisos είπε Πάντως εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το upgrade. Το βλέπω στο Planetside 2, παιχνίδι του 2012 που πρόσφατα πήρε DX11 η μηχανή του και είναι ότι πιο unoptimized υπάρχει. Η μέρα με τη νύχτα. Πραγματικά φαίνεται η δουλειά που ρίξανε στο IPC. Για OC ακόμα δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω αν αξίζει. Σε αντίθεση με τον 2600x που ήθελε σπρώξιμο για να κρατήσει ρολόγια in game, ο 3600x κρατάει στα 4.275. Τώρα αν ενεργοποιήσω Performance Enhancer και ό,τι άλλη επιλογή υπάρχει στο BIOS φοβάμαι μη δίνει idle περισσότερα volt απ'όσα χρειάζονται. Σε εμένα είτε με pbo είτε χωρίς pbo κρατάει ακριβώς τα ίδια ρολόγια σε gaming 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 14 minutes ago, Grisos said: Πάντως εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το upgrade. Το βλέπω στο Planetside 2, παιχνίδι του 2012 που πρόσφατα πήρε DX11 η μηχανή του και είναι ότι πιο unoptimized υπάρχει. Η μέρα με τη νύχτα. Πραγματικά φαίνεται η δουλειά που ρίξανε στο IPC. Για OC ακόμα δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω αν αξίζει. Σε αντίθεση με τον 2600x που ήθελε σπρώξιμο για να κρατήσει ρολόγια in game, ο 3600x κρατάει στα 4.275. Τώρα αν ενεργοποιήσω Performance Enhancer και ό,τι άλλη επιλογή υπάρχει στο BIOS φοβάμαι μη δίνει idle περισσότερα volt απ'όσα χρειάζονται. Που να ερχόσουν από κάναν Ivy Bridge όπως εγώ. 😛 3
Grisos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Που να ερχόσουν από κάναν Ivy Bridge όπως εγώ. 😛 Ε πήγα από Sandy 2600k σε 2600x. Μπορεί να αλλάζει ένα γράμμα αλλά ήταν άλλος κόσμος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.techspot.com/news/81694-amd-renoir-apus-rumored-support-lpddr4x-4266-memory.html
soctap Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO It's worse than I thought - RYZEN 3000 Boost Survey
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα