Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, soctap είπε

Msi την δική σου, 3900x - Waterblock- Αλλαζω τους ανεμιστηρες της υδροψυξης καθως μου χτυπησαν οι 2 απο τους 3 τα ρουλεμαν (στο ξεκινημα σου περνουν τα αυτια, μετα στρωνουν ) και ειμαι στις μνημες τωρα αυτες που μου ειχες προτεινει να παραγγειλω.

Το bios της μητρικής πάντως δεν έχει θέματα, δουλεύουν όλα κομπλέ.

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Το bios της μητρικής πάντως δεν έχει θέματα, δουλεύουν όλα κομπλέ.

Το θεμα με τις θερμοκρασιες στο idle ειναι το θεμα. Εκει τι προκειται να γινει δεν ξερω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, soctap είπε

Το θεμα με τις θερμοκρασιες στο idle ειναι το θεμα. Εκει τι προκειται να γινει δεν ξερω. 

Θα περιμένουμε τον χειμώνα να κρυώσει λίγο ο καιρός :lol:

• Like 1
Δημοσ.

@adtakhs Και όλοι οι ενδιαφερόμενοι. 1.5V στις μνήμες με όλα τα άλλα auto (και αντιστάσεις), τελευταίο BIOS και R5 2600 για CPU (1.05V SoC) η GT7 κατάφερε μέγιστο σταθερό clock στα 3600MHz. Οι μνήμες ένα κιτάκι Flare X. 
Αν παίξει κάποιος με τις αντιστάσεις πιστέυω βλέπει και 3733. Με 3rd gen δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα μέχρι 4GHz+ 
To ΒΙΟS επίσης έχει πολλές επιλογές για OC (switching frequency control, πολύ καλο LLC, αρκετά λεπτομερές BCLK control) και γενικά φαίνεται άρτιο.

Από εμένα παίρνει εύκολα 10/10 για την τιμή της και με κέρδισε αφάνταστα. Αν συνεχίσει έτσι η επόμενη μητρική μου Biostar θα είναι.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Reaper Lords είπε

Χωρίς το beta bios...με τους τελευταίους chipset και τα ίδια ακριβώς οπως δείχνεις settings στο mobo....@akoinonitos....μαύρο χάλι για εμένα στο geekbench 😪

https://browser.geekbench.com/v4/cpu/14446442

Παίζουν σημαντικο ρόλο και οι μνήμες στο geekbench. Τι ψύξη έχεις ?

Αν θες τρέξε ενα geekbench με τα εξής settings:

LLC 8, pbo advanced , limits manual ,1000w ,60A,90A

Και όλα τα αλλά stock. 

Επίσης βάλε cool&quiet enabled.

Δοκίμασε και τους chipset drivers του Μαΐου, από την σελίδα των drivers της amd ,επελεξε chipset drivers ,x470 (όχι x570) και κατέβα προς τα κάτω στην σελίδα και βρες τους πιο παλιούς drivers του Μαΐου ,ξεκινανε απο 1.06.

Κάνε uninstall τους chipset drivers που έχεις περασμένους και μετά πέρνα αυτούς που σου είπα.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο εγγυηση τι παιζει με την συγκεκριμενη εταιρεια γνωριζουμε?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

@adtakhs Και όλοι οι ενδιαφερόμενοι. 1.5V στις μνήμες με όλα τα άλλα auto (και αντιστάσεις), τελευταίο BIOS και R5 2600 για CPU (1.05V SoC) η GT7 κατάφερε μέγιστο σταθερό clock στα 3600MHz. Οι μνήμες ένα κιτάκι Flare X. 
Αν παίξει κάποιος με τις αντιστάσεις πιστέυω βλέπει και 3733. Με 3rd gen δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα μέχρι 4GHz+ 
To ΒΙΟS επίσης έχει πολλές επιλογές για OC (switching frequency control, πολύ καλο LLC, αρκετά λεπτομερές BCLK control) και γενικά φαίνεται άρτιο.

Από εμένα παίρνει εύκολα 10/10 για την τιμή της και με κέρδισε αφάνταστα. Αν συνεχίσει έτσι η επόμενη μητρική μου Biostar θα είναι.

1.5v για να παίξουν με xmp στα 3600mhz δεν το λες καλό...

Σε ένα βαρύ load των ram που θα ανεβάσουν θερμοκρασία θα σκάνε errors.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

1.5v για να παίξουν με xmp στα 3600mhz δεν το λες καλό...

Σε ένα βαρύ load των ram που θα ανεβάσουν θερμοκρασία θα σκάνε errors.

XMP? Στο XMP παιζουν με 1.35V κανονικα. 1.5V εδωσε το παιδι για να δουμε που μαξαρει απλως η RAM. Κανονικη σταθεροτητα δεν εχουμε τσεκαρει ακομα. Το μεγιστο οριο της Carbon αντιστοιχα με 1.5V στις flarex σε 1st gen επεξεργαστη ειναι τα 3733MHz.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

XMP? Στο XMP παιζουν με 1.35V κανονικα. 1.5V εδωσε το παιδι για να δουμε που μαξαρει απλως η RAM. Κανονικη σταθεροτητα δεν εχουμε τσεκαρει ακομα. Το μεγιστο οριο της Carbon αντιστοιχα με 1.5V στις flarex σε 1st gen επεξεργαστη ειναι τα 3733MHz.

Λες μόνο συχνότητα έβαλε, όλα τα αλλά  auto ,από αυτά καταλαβαίνω ότι τα timings είναι στο auto. Παρόλα αυτά έβγαλες και συμπέρασμα εσύ ρε μπαγάσα 😛

Δημοσ.

Έτοιμος και γω για την μετάβαση:

(3600x)

68998483_2346859395573875_5438080710210486272_n.jpg.838b658459fbaf9804f46b47ce03c41b.jpg

Θα κουμπωθεί Παρασκευή 1ον) λόγω έλλειψης χρόνου και 2ον) επειδή πολύ απλά στην C7H τρέμω να κάνω BIOS update (παρόλο που το 2703 διαβάζω ότι είναι σταθερό αρκετά και έχει τελευταίο AGESSA).

Οπότε θα χαρώ τις τελευταίες μέρες παρέα με ένα από τα καλύτερα combo (Mobo+CPU) που έχει τύχει να στήσω.    

• Like 10
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Παιζει να πηρατε την τελευταια γιατι πλεον δεν υπαρχει ουτε στο bestprice.

Όντως....

Εδώ και τρεις μήνες την παρακολουθώ και στο bestprice.gr την είχαν από 7 έως 4 καταστήματα. 

Η τιμή ήταν από τα 80 έως τα 110€  και ανεβοκατέβαινε. 

Τώρα που είπα να την κοιτάξω και εγώ (στα 81€) για έναν 3600 , την κατέβασαν ....😣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιος που έβαλε το νέο beta bios x570 της MSI και είχε πρόβλημα με το XMP στο προηγούμενο beta (σε αυτό που κατέβηκε σε μία μέρα), μπορεί να επιβιώσει αν έγινε fixed παρακαλώ;

Επεξ/σία από bk71

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...