Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ακομα άφαντοι οι 3900x...

Ψαχνουν με το τουφεκι στην amd τα chiplets, με 1-2 cores που πανε 4.6GHz 😛

Σοβαρα παντως, ελεος, οι περισσοτεροι που θα παρουν 3900x και 3950x, ακομα και 4.3 να πανε single δεν τους νοιαζει καν, το multi θελουν, ας κολουσε 2 3600x και 2 3700x απο το κουβα και ας τους εδινε λιγο καλυτερη τιμη, υποθετω δεν θα αργησουν οι non Χ 3900 και αργοτερα 3950 που θα κανουν ακριβως αυτο, κυριως αν η ζητηση συνεχισει σε αυτα τα επιπεδα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

image.png.8f0212fb24499bda99de2a02deee4f04.png

Τι το βγαζετε ρε ανθρωποι, το "νεσεσερι" δηλαδη τι ειναι, να μην σου μπουταρει καν;

Το νεσεσερι για την msi, είναι αν έχεις απηυδήσει τόσο πολύ με τις ιδιοτροπίες τους που είσαι ένα βήμα πριν πάρεις νέα μητρική.😎

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

ΣÏεÏική εικÏνα

Δεν το έγραψα ειρωνικά ένα beta έχω περασμένο δεν έχω official 😛

Σβελτο το promotion της msi ,μου έδωσαν 8 εργάσιμες εβδομάδες για την παράδοση της master liquid :lol:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

8 εργάσιμες εβδομάδες

Κάτσε πάμε πάλι μια. 
Σου έδωσαν χρονικό περιθώριο 2 μηνών για να σου στείλουν μια υδρόψυξη. 
Τα λέμε τον επόμενο χρόνο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποια νεα πραγματα που εχει το νεο bios στην ace ,προστεθηκε επιλογη για να βλεπεις την θερμοκρασια στο debug και προστεθηκε και ενα Menu amd overclocking κατι σαν το παλιο amd cbs μενου μοιαζει. Κατα τα αλλα δεν παρατηρησα καποια διαφορα με τα προηγουμενα.

2.png.72dbbbe3940ccdcd2cffee96c9c85dd9.png3.png.ebb2c7eda1fe7ad0926a1328cf948324.png

Επισης εκανα εχθες φορματ και τα windows τα εχουν μαμισει ολα ,το συστημα δεν Idlαρει με καμια παναγια, ειναι λες και τρεχουν διεργασιες συνεχεια και δεν αφηνουν τον επεξεργαστη να αραξει με τις θερμοκρασιες να διαολιζονται πανω κατω απο 40 εως 60 βαθμους συνεχεια

Εdit: Απο το πρωι δοκιμαζω chipset drivers .Δεν ξερω τι παιζει με τους chipset drivers ειλικρινα ,τα καλυτερα νουμερα τα βγαζω με τους drivers του Μαίου για x470 μητρικη μιας και για x570 δεν υπαρχουν και το idling ειναι το καλυτερο σε σχεση με τους νεοτερους drivers. Microsoft και amd τα εχουν κανει μπαχαλο.

cpu stock

https://browser.geekbench.com/v4/cpu/14443713

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Καποια νεα πραγματα που εχει το νεο bios στην ace ,προστεθηκε επιλογη για να βλεπεις την θερμοκρασια στο debug και προστεθηκε και ενα Menu amd overclocking κατι σαν το παλιο amd cbs μενου μοιαζει. Κατα τα αλλα δεν παρατηρησα καποια διαφορα με τα προηγουμενα.

2.png.72dbbbe3940ccdcd2cffee96c9c85dd9.png3.png.ebb2c7eda1fe7ad0926a1328cf948324.png

Επισης εκανα εχθες φορματ και τα windows τα εχουν μαμισει ολα ,το συστημα δεν Idlαρει με καμια παναγια, ειναι λες και τρεχουν διεργασιες συνεχεια και δεν αφηνουν τον επεξεργαστη να αραξει με τις θερμοκρασιες να διαολιζονται πανω κατω απο 40 εως 60 βαθμους συνεχεια

Εdit: Απο το πρωι δοκιμαζω chipset drivers .Δεν ξερω τι παιζει με τους chipset drivers ειλικρινα ,τα καλυτερα νουμερα τα βγαζω με τους drivers του Μαίου για x470 μητρικη μιας και για x570 δεν υπαρχουν και το idling ειναι το καλυτερο σε σχεση με τους νεοτερους drivers. Microsoft και amd τα εχουν κανει μπαχαλο.

cpu stock

https://browser.geekbench.com/v4/cpu/14443713

Τιποτα ακομα δηλ. δεν εχει γινει. Τα ανεμιστηρια της υδροψυξης θα στα εχουν σπασει....  Τα εχεις πειραξει σιγουρα με ολη αυτη την κατασταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, soctap είπε

Τιποτα ακομα δηλ. δεν εχει γινει. Τα ανεμιστηρια της υδροψυξης θα στα εχουν σπασει....  Τα εχεις πειραξει σιγουρα με ολη αυτη την κατασταση.

Τα έχω βάλει να στροφαρουν από τους 58 και πάνω.

Πάντως με τους παλιούς chipset drivers φαίνεται να είναι σχετικά οκ.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Τα έχω βάλει να στροφαρουν από τους 58 και πάνω.

Τωρα δεν μπορω να κανω πισω μου ερχονται τα κομματια ενα - ενα. Ελπιζω να φτιαξει αυτη η κατασταση αλλα ο αρχικος ντορος εχει κοπασει και στο reddit που παρακολουθω που και που. Το καταπιαν μου φαινεται....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, soctap είπε

Τωρα δεν μπορω να κανω πισω μου ερχονται τα κομματια ενα - ενα. Ελπιζω να φτιαξει αυτη η κατασταση αλλα ο αρχικος ντορος εχει κοπασει και στο reddit που παρακολουθω που και που. Το καταπιαν μου φαινεται....

Τι έχεις παραγγείλει?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Τι έχεις παραγγείλει?

Msi την δική σου, 3900x - Waterblock- Αλλαζω τους ανεμιστηρες της υδροψυξης καθως μου χτυπησαν οι 2 απο τους 3 τα ρουλεμαν (στο ξεκινημα σου περνουν τα αυτια, μετα στρωνουν ) και ειμαι στις μνημες τωρα αυτες που μου ειχες προτεινει να παραγγειλω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...