Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BlueAverage είπε

Όπως έγραψα και πιο πάνω δεν επιμένω από την στιγμή που δεν έχω ακόμα cpu στα. χέρια μου για να έχω πλήρη άποψη. Απλά είπα την εμπειρία μου. Μέχρι εκεί. Δεν ήρθα να κάνω τον έξυπνο σε κανέναν.

Από την rev. 4 και μετά μπορούσε. Αλλά πάντα με αέρα πάνω στα vrm. Χωρίς αερα έκανε τα ίδια που κάνουν τώρα οι ryzen.

Η διαφορά με τους Ryzen τώρα, είναι ότι σε όποια μητρική και να τους βάλεις, έχουν ίδια συμπεριφορά. Η ευαισθησία στα temp spikes έρχεται από την μικρότερη επιφάνεια που πιάνει το chiplet και από την πολύ aggressive συμπεριφορά του boost. 

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα αυτά, γιατί δεν τα έχει επισημάνει ΚΑΝΕΝΑΣ reviewer στο διαδίκτυο;

Ρωτάω, γιατί το σκέφτομαι και γω για αναβάθμιση περιμένοντας μνήμες της προκοπής...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, BlueAverage είπε

Από την rev. 4 και μετά μπορούσε. Αλλά πάντα με αέρα πάνω στα vrm. Χωρίς αερα έκανε τα ίδια που κάνουν τώρα οι ryzen. Κανονικά ήθελε μια επιπέδου x570 aorus ultra

Μα βρε συ το λες και μόνος σου. Μόνο με αέρα πάνω στα mosfets άντεχε, άρα "μανίσια" δεν μπορούσε να τον οδηγήσει..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Όλα αυτά, γιατί δεν τα έχει επισημάνει ΚΑΝΕΝΑΣ reviewer στο διαδίκτυο;

Προσεχε λογκια σου, μην μαζεμπεις ντοντια σου :P
Οχι μονο τα εχω αναφερει, αλλα εχω αναλυσει εις βαθος το γιατι και το πως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μα βρε συ το λες και μόνος σου. Μόνο με αέρα πάνω στα mosfets άντεχε, άρα "μανίσια" δεν μπορούσε να τον οδηγήσει..

Καμία δεν τον οδηγούσε μανίσια.τεσπα τον πούλησα εχτές. Πάμε για ryzen τώρα.

Επεξ/σία από BlueAverage
  • Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BlueAverage είπε

Καμία δεν τον οδηγούσε μανίσια.τεσπα τον πούλησα εχτές. Πάμε για ryzen τώρα.

Μια χαρα τον οδηγουσαν οι asus sabertooth και formula που ειχα δοκιμασει τοτε!

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Mικρη αλλα κατι ειδα 

μαλιστα.. εγω παλι εγκαταλειπω την πλατφορμα, παω σε 9700κ μιας και με ενδιαφερει το gaming μονο

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε

Μια χαρα τον οδηγουσαν οι asus sabertooth και formula που ειχα δοκιμασει τοτε!

Με sabertooth που είχα δοκιμάσει δεν μου έκανε το χατίρι. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την συζήτηση για αυτόν τον cpu. Το θέμα είναι να στρώσει η κατάσταση με τους ryzen 3xxx γιατί είναι κρίμα να έχεις δώσει τόσα λεφτά και να ασχολείσαι με τα προβλήματα αντί να γλεντας το νέο σου πισι 

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Προσεχε λογκια σου, μην μαζεμπεις ντοντια σου :P
Οχι μονο τα εχω αναφερει, αλλα εχω αναλυσει εις βαθος το γιατι και το πως.

Γενικά μιλούσα...ξέχασα να κάνω και like στο πρώτο βίντεο!   ...fixed :P

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

μαλιστα.. εγω παλι εγκαταλειπω την πλατφορμα, παω σε 9700κ μιας και με ενδιαφερει το gaming μονο

Να φανταστώ είσαι με 2080ti και θες gaming  720p , 240hz όλα very low ?

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Να φανταστώ είσαι με 2080ti και θες gaming  720p , 240hz όλα very low ?

ειναι διαφορα που με χαλανε στους ryzen ενα απο αυτα ειναι τα χαμηλα clocks, προσωπικα δεν πιανει καν αυτα που πουλαει η amd εστω και σε 1 πυρηνα, βεβαια εχει ανεβει η amd αλλα στο gaming που με απασχολει ειναι ακομη πισω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

ειναι διαφορα που με χαλανε στους ryzen ενα απο αυτα ειναι τα χαμηλα clocks, προσωπικα δεν πιανει καν αυτα που πουλαει η amd εστω και σε 1 πυρηνα, βεβαια εχει ανεβει η amd αλλα στο gaming που με απασχολει ειναι ακομη πισω.

Τα clocks σε νοιάζουν ή τα fps που θα πάρεις? Δηλαδή χωρίς 5ghz δεν έχεις καλές επιδόσεις? Ένας 3600x=8700k

Επεξ/σία από BlueAverage
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Αναλόγως την ανάλυση που παίζεις. Σε 1080p είναι λίγο μπροστά η intel αλλά όχι πάντα..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Αν δεν εισαι ικανοποιημενος πηγαινε σε intel μερια και στην τελικη αν αλλαξεις γνωμη πχ στα επομενα ρυζια ξανα κανεις την αλλαγη σε Amd.

Τωρα που επιτελους τσουλαει το πραγμα απο πλευρας κυκλοφοριων(με νοημα),δεν κραταμε τους επεξεργαστες οπως παλιοτερα με τους 4πυρηνους i7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...