mcrae13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, xristosd19 είπε καλησπέρα και πάλι με προβληματίζει πολύ το πρόβλημα που λέγατε πιο πανω με κατι ihs κτλ δεν ξερω αν το εχω και εγω και δεν θελω για τωρα να μπω στην διαδικασια να βγαζω την στοκ ψυκτρα θελω να δω αν θα στρώσει στο μελλον σας βαζω κατω να δειτε εμενα πως τρεχει ο 3600 με x470 gaming pro carbon Ολα στα default και έχω ανοίξει a-xmp profile 2 και πηγα της ram 3200 εχω ανοίξει το pbo σε enable και τοcool and quiet στα φανακια δεν ξερω αν τα εχω σωστά λοιπον και σε σε cinebench r20 έφτασε στο μαξ 90 βαθμους και σε idle κλασσικά κανει κατι περίεργα πάνω κάτω πάνω κατω για φανακια εχω τα Thermaltake Pure 12 ARGB Sync Radiator Fan TT Premium Edition πως σας φαίνονται τα αποτελέσματα ; To pbo εισαι σίγουρος πως δουλευει? Δεν το νομίζω από το σκορ σου. Βάλτο στο auto και ξανα τρέχτο Όσο για τις θερμοκρασίες με τη στοκ ,λογικό μου φαίνεται όταν με την H100i pro(balanced) έχω μαξ 82 στο CB R20 (αν και το έτρεξα με 29 ambient). Όλα στοκ εκτός από μνήμες To r20 δουλεύει AVX και ανεβάζει αρκετά.Τρέξε και ένα R15 να δουμε Spoiler Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από mcrae13 1
silenoz66 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, mcrae13 είπε To pbo εισαι σίγουρος πως δουλευει? Δεν το νομίζω από το σκορ σου. Βάλτο στο auto και ξανα τρέχτο Όσο για τις θερμοκρασίες με τη στοκ ,λογικό μου φαίνεται όταν με την H100i pro(balanced) έχω μαξ 82 στο CB R20 (αν και το έτρεξα με 29 ambient). Όλα στοκ εκτός από μνήμες To r20 δουλεύει AVX και ανεβάζει αρκετά.Τρέξε και ένα R15 να δουμε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εγώ δεν είχα ιδέα αν δουλεύει ..χωρίς pbo έβγαλα 3396 με pbo 3421 πάντως.τεμπς 86 και 87 αντίστοιχα..αλλά πάνω από 3900mhz δεν είδα Για να καταλάβω και εγώ ο άσχετος ..η νέα γενιά πως λειτουργεί ακριβώς?όσο βλέπουν ότι αντέχουν θερμοκρασία κάνουν boost όλο κ παραπάνω? Με ταβάνι το όριο που λένε σε κάθε τσιπ (πχ 4.2 στο 3600)? Αν ισχύει αυτό η αγορά ψήκτρας είναι ακόμη πιο θεμιτή γιατί θα ανέβουν επιδώσεις?
johnmt2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Για Meg x570 ace ειδες θετικη διαφορα στο scores?
mcrae13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, silenoz66 είπε Εγώ δεν είχα ιδέα αν δουλεύει ..χωρίς pbo έβγαλα 3396 με pbo 3421 πάντως.τεμπς 86 και 87 αντίστοιχα..αλλά πάνω από 3900mhz δεν είδα Αν δεν ειδες πάνω από 3900 δεν δουλευει σίγουρα Με 4.2 all cores βγάζω 3700+
xristosd19 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, mcrae13 είπε To pbo εισαι σίγουρος πως δουλευει? Δεν το νομίζω από το σκορ σου. Βάλτο στο auto και ξανα τρέχτο Όσο για τις θερμοκρασίες με τη στοκ ,λογικό μου φαίνεται όταν με την H100i pro(balanced) έχω μαξ 82 στο CB R20 (αν και το έτρεξα με 29 ambient). Όλα στοκ εκτός από μνήμες To r20 δουλεύει AVX και ανεβάζει αρκετά.Τρέξε και ένα R15 να δουμε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το έβαλα στο auto το pbo ( απο enable) και ανεβηκε λίγο το σκορ 3320 δεν ετρεξα σε single βέβαια και ανεβηκε και ενα αλλο ppt που δεν ξερω τι ειναι η θεοκρασία πάντως δεν έφτασε τους 90 οπως πριν το r15 Που το βρίσκω ;; λιγο που το εψαξα βρηκα κατι παλιες εκδοσεις Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από xristosd19
mcrae13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Αν και μου διαφεύγει το λινκ,ψάχνοντας εδώ κι εκει προηγουμένως ,έπεσα πάνω σε τεστ από gamer nexus που δοκίμαζε το impact στο performance σε 3 series ryzen,από το αρνητικό offset. Έχοντας τεστάρει κι εγώ κάποια πράγματα αυτες τις μέρες που εχω στα χερια μου τον 3600 επιβεβαιώνω αυτό που ανέφερε κι εκει.Το οτι υπάρχει στην ουσία room για αρνητικό offset ή sweet spot αν θέλετε για κάθε σύστημα ξεχωριστά όπως ειναι φυσικό,στο οποίο το performance impact είναι από καθόλου εώς ελάχιστο,ενώ το κέρδος στις max θερμοκρασίες είναι πολύ μεγαλύτερο αναλογικά. Ενδεικτικά βάζω δύο ss από Cinebench R20 που έτρεξα πριν λίγο. Και ένα από single core R15 Με ambient 29c και H110i balanced mode - R5 3600 / X470 Strix-F Το ένα ειναι με όλα τα settings στο auto εκτος ram και το άλλο με τα ιδια και offset - 0.50 Διαφορά 20 πόντων στο σκορ ,και ~7 βαθμών στο max temp H διαφορά στο single ειναι αυτη που φαινεται μεταξυ των δύο σκορ 10 ώρες πριν, xristosd19 είπε το r15 Που το βρίσκω ;; λιγο που το εψαξα βρηκα κατι παλιες εκδοσεις https://www.guru3d.com/files-get/cinebench-15-download,1.html 1
cliobaccarra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παντως κατι περιεργο παιζει με τα cpu σας. ο Δικος μου σε cinebench r20 παει μεχρι 68 βαθμους με ambient 28 βαθμους με στοκ ψυχτρα . Profil windows balance. Μηπως κατι παιζει με τις ψυχτρες η το ihs; Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από cliobaccarra 1
mcrae13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε Παντως κατι περιεργο παιζει με τα cpu σας. ο Δικος μου σε cinebench r20 παει μεχρι 68 βαθμους με ambient 28 βαθμους με στοκ ψυχτρα . Profil windows balance. Δεν φαίνεται πάντως κάτι εδώ. Αν ισχύει βέβαια είναι παράδοξο με βάση αυτά που βλέπω τελευταία
cliobaccarra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε Δεν φαίνεται πάντως κάτι εδώ. Αν ισχύει βέβαια είναι παράδοξο με βάση αυτά που βλέπω τελευταία εκανα edit δες παραπανω, και το απιστευτο ειναι οτι ειμαι με στοκ Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από cliobaccarra
xristosd19 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Αν και μου διαφεύγει το λινκ,ψάχνοντας εδώ κι εκει προηγουμένως ,έπεσα πάνω σε τεστ από gamer nexus που δοκίμαζε το impact στο performance σε 3 series ryzen,από το αρνητικό offset. Έχοντας τεστάρει κι εγώ κάποια πράγματα αυτες τις μέρες που εχω στα χερια μου τον 3600 επιβεβαιώνω αυτό που ανέφερε κι εκει.Το οτι υπάρχει στην ουσία room για αρνητικό offset ή sweet spot αν θέλετε για κάθε σύστημα ξεχωριστά όπως ειναι φυσικό,στο οποίο το performance impact είναι από καθόλου εώς ελάχιστο,ενώ το κέρδος στις max θερμοκρασίες είναι πολύ μεγαλύτερο αναλογικά. Ενδεικτικά βάζω δύο ss από Cinebench R20 που έτρεξα πριν λίγο. Και ένα από single core R15 Με ambient 29c και H110i balanced mode - R5 3600 / X470 Strix-F Το ένα ειναι με όλα τα settings στο auto εκτος ram και το άλλο με τα ιδια και offset - 0.50 Διαφορά 20 πόντων στο σκορ ,και ~7 βαθμών στο max temp H διαφορά στο single ειναι αυτη που φαινεται μεταξυ των δύο σκορ https://www.guru3d.com/files-get/cinebench-15-download,1.html Οπότε με βάση αυτά που εχω και τις ψύκτρας είμαι οκ ; αυτους τους 7 βαθμους που ειχες λιγοτερους αν το βαλω και εγω τοσο ισως με βοηθησει να εχω πιο κατω τα temps ; επισης να και τα δικα μου αποτελεσματα με r14
silenoz66 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε Παντως κατι περιεργο παιζει με τα cpu σας. ο Δικος μου σε cinebench r20 παει μεχρι 68 βαθμους με ambient 28 βαθμους με στοκ ψυχτρα . Profil windows balance. Μηπως κατι παιζει με τις ψυχτρες η το ihs; Εσύ έχεις 3700χ εμείς 3600..μπορεί.να παίζει ρόλο στα τεμπς..3 άτομα είμαστε με ίδια σκορ τεμπς..να καναμε μλκια και οι 3 δύσκολο....προφίλ εγώ και φίλος μου ryzen balanced πάντως
cliobaccarra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Εσύ έχεις 3700χ εμείς 3600..μπορεί.να παίζει ρόλο στα τεμπς..3 άτομα είμαστε με ίδια σκορ τεμπς..να καναμε μλκια και οι 3 δύσκολο....προφίλ εγώ και φίλος μου ryzen balanced πάντως Ισα ισα επρεπε να ειχατε και πιο κατω θερμοκρασιες, λιγοτερα cores, καλυτερη ψυξη εκτος αν παιζει κατι περιεργο με τις aftermarket ψυχτρες. Εχει κανει κανεις δοκιμη με στοκ ψυχτρα; Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από cliobaccarra
silenoz66 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε Ισα ισα επρεπε να ειχατε και πιο κατω θερμοκρασιες, λιγοτερα cores, καλυτερη ψυξη εκτος αν παιζει κατι περιεργο με τις aftermarket ψυχτρες. Εχει κανει κανεις δοκιμη με στοκ ψυχτρα; Με στοκ ψήκτρες είμαστε..87οC είναι κάπως στο CB R20 .. δηλαδή αργότερα που θα πάρω και GPU καλή πόσο θα φτάνει σε βαριά games?
Dantε Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Με τετοιες θερμοκρασίες το pbo οπως και να το βαλεις μια η αλλη ειναι. Εμενα φτανει μεχρι 4075. Οταν κρυώσει λιγο ο καιρος και θα περασω και αλλη ψυκτρα παιζει να βαραει και κανα 4200 all core με το pbo.
devilfish Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Καλο θα ηταν οσοι λετε για υψηλες θερμοκρασιες να λετε και τι κουτι εχετε, εκτος απο ψυκτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα