nikpoth Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Πάντως, εδώ, σε όλα τα τεστ, είμαι πολύ καλύτερα με τον 1.0.0.3 και αρκετά χαμηλά με τον 1.0.0.3ab. Θερμοκρασία στα ίδια είναι το σύστημα ,παρόλο που στον 1.0.0.3 τσιμπάει λίγο περισσότερο ρεύμα. Λογικά για αυτό πιάνει και το Μαξ boost.
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Προς του τέλους του τεστ ήταν 87. Το 80ρι δεν άργησε να το βαρεσει όμως να σου πω την αλήθεια.ανεβαινε σταδιακά να σου πω την αλήθεια με την στοκ ψυκτρα που εισαι δεν μου φαινεται και περιεργο να εχεις τέτοιες θερμοκρασίες παντως 15 λεπτά πριν, nikpoth είπε Πάντως, εδώ, σε όλα τα τεστ, είμαι πολύ καλύτερα με τον 1.0.0.3 και αρκετά χαμηλά με τον 1.0.0.3ab. Θερμοκρασία στα ίδια είναι το σύστημα ,παρόλο που στον 1.0.0.3 τσιμπάει λίγο περισσότερο ρεύμα. Λογικά για αυτό πιάνει και το Μαξ boost. να δουμε ποτε θα μας κανει την τιμη η Msi να βγαλει τον abb
Conpsycon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 11 minutes ago, kostas_anes said: Ναι ρε συ, αλλα σκεψου οτι αλλα 3 Ryzen CPU που εχει βαλει δεν ειχαν αυτο το θεμα. Αυτο θελω να σου πω. Μπορει στους FX να ηταν ετσι, στους Ryzen δεν φαινεται και τοσο. Συν οτι απο πλευρα φυσικης και λογικης, το να κανεις το IHS να ειναι παχυτερο στο κεντρο ειναι λιγο ηλιθιο αν σκεφτεις την τοποθετηση των chiplet. Στους αλλους επεξεργαστες, το cpu die στο κεντρο ειναι οποτε δεν υπαρχει θεμα. Εδω δεν εχουμε κανενα die στο κεντρο ομως. Αν έχουν δει σε άλλους ryzen να μην υπάρχει τέτοιο θέμα, τελειώνει εκεί. Δεν το διάβασα αυτό.
nicksoti Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, akoinonitos είπε Oσες φορες και να περασα θερμαγωγιμη το ιδιο αποτέλεσμα...Είναι ολοφάνερο ότι το ihs εχει καρουμπαλο στο κεντρο. Εστειλα τωρα Mail στην amd με φωτο του "προβλήματος" και ζητησα αντικατασταση του chip.Ειμαι περίεργος να δω τι θα μου πουν... Έπρεπε να τους τρολάρεις και λίγο. "Are Ryzen's uneven heatspreaders also by design, like high temps and low boost clocks, or just poor quality control;" "Are new Epyc cpus also affected?" 3950X θα σου έστελναν με 2 υπογραφές πάνω (μονογραφή - πλήρη) της Λίζας, παρέα με ένα φίμωτρο😎 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από nicksoti
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, nicksoti είπε Έπρεπε να τους τρολάρεις και λίγο. "Are Ryzen's uneven heatspreaders also by design, like high temps and low boost clocks, or just poor quality control;" "Are new Epyc cpus also affected?" 3950X θα σου έστελναν με 2 υπογραφές πάνω (μονογραφή - πλήρη) της Λίζας, παρέα με ένα φίμωτρο😎 κοιτα να δεις που θα μου πουν ότι είναι ετσι σχεδιασμενο ,είμαι σχεδόν βέβαιος
nicksoti Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μην είσαι βέβαιος. Εσύ δεν έγραφες ότι δεν καταλάβαινε καν αυτός που μιλούσες τι του έδειχνες; ; Οπότε κάτσε να καταλάβουν 1α και μετά βλέπεις.... Υπάρχουν κάποιες διαδικασίες στην εταιρία κύριε μην είστε βιαστικός, έχει πάει πρωτόκολο κλπ. Σε μ@μησα ε;😁 Σοβαρά τώρα, νομίζω θα στον αλλάξουν 100%. Αν είναι έτσι by design θα πρέπει και να εξηγήσουν τον λόγο νομίζω σε κάτι τόσο προφανές. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από nicksoti 2
geo4sar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Όχι ρε παιδιά μπορεί να μην φταίει το IHS. Δοκίμασε κάποιος να μπει με το pc του σε θάλαμο καταψύκτη, ή τουλάχιστον να αγοράσει κανα καλό air condition?
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 εντωμεταξύ το ryzen master συμφωνει στις max temps με το hwinfo αλλα σε idle είναι 10 βαθμούς κατω ,πολύ παπατζα 1 1
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εντωμεταξύ το ryzen master συμφωνει στις max temps με το hwinfo αλλα σε idle είναι 10 βαθμούς κατω ,πολύ παπατζα Πολύ παπάτζα το HWiNFO. Απ'ότι φαίνεται κάνει trigger το boost του επεξεργαστή, μόνο και μόνο με τον τρόπο που ζητάει temp data. 1
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Πολύ παπάτζα το HWiNFO. Απ'ότι φαίνεται κάνει trigger το boost του επεξεργαστή, μόνο και μόνο με τον τρόπο που ζητάει temp data. Αμα ηταν παπαντζα το Hwinfo δεν θα ειχε τα ιδια temps με όλα τα αλλα monitoring προγράμματα. Και το thremaltake software και επισης και η μητρικη που διαβαζουν θερμοκρασια για τα fans τα ιδια με το Hwinfo δειχνουν. Το ryzen master είναι η παπατζα του αιωνα που ξαφνικα με ένα update εριξε σχεδόν 10βαθμους κατω τις θερμοκρασίες μονο σε idle. Mακαρι να κανω λαθος αλλα αυτο εχω διαπιστωσει μεχρι τωρα Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από akoinonitos 1
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αμα ηταν παπαντζα το Hwinfo δεν θα ειχε τα ιδια temps με όλα τα αλλα monitoring προγράμματα. Και το thremaltake software και επισης και η μητρικη που διαβαζουν θερμοκρασια για τα fans τα ιδια με το Hwinfo δειχνουν. Το ryzen master είναι η παπατζα του αιωνα που ξαφνικα με ένα update εριξε σχεδόν 10βαθμους κατω τις θερμοκρασίες μονο σε idle. Mακαρι να κανω λαθος αλλα αυτο εχω διαπιστωσει μεχρι τωρα Δεν ανακαλύπτουν τον τροχό όλα τα άλλα προγράμματα, χρησιμοποιούν κάποιο API το οποίο έχει αυτή την συμπεριφορά.
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Dinos_12345 είπε Δεν ανακαλύπτουν τον τροχό όλα τα άλλα προγράμματα, χρησιμοποιούν κάποιο API το οποίο έχει αυτή την συμπεριφορά. και γτ μεχρι πρότινος χρησιμοποιουσε και το ryzen master το ιδιο api ,και γτ δεν διορθωσαν το api μεσω bios update για να μην μας τα κανουν τουμπανο οι ανεμιστήρες πανω κατω ολη την ωρα?
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε και γτ μεχρι πρότινος χρησιμοποιουσε και το ryzen master το ιδιο api ,και γτ δεν διορθωσαν το api μεσω bios update για να μην μας τα κανουν τουμπανο οι ανεμιστήρες πανω κατω ολη την ωρα? Φαντάζομαι και το Ryzen master χρησιμοποιεί το ίδιο API απλά άλλαξε κάποια πράγματα για να αντιμετωπίσει την συμπεριφορά αυτή. Δεν νομίζω ότι είναι στο χέρι της AMD
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Dinos_12345 είπε Φαντάζομαι και το Ryzen master χρησιμοποιεί το ίδιο API απλά άλλαξε κάποια πράγματα για να αντιμετωπίσει την συμπεριφορά αυτή. Δεν νομίζω ότι είναι στο χέρι της AMD Κανεις πλακα τωρα ετσι? Και σε ποιανου το χερι είναι να διαβαζουν τα προγράμματα τους σωστους sensors βρε ,στο δικο μου? 1
kostas_anes Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Κανεις πλακα τωρα ετσι? Και σε ποιανου το χερι είναι να διαβαζουν τα προγράμματα τους σωστους sensors βρε ,στο δικο μου? Εντωμεταξυ εχετε παρατηρησει οτι το Master διαβαζει μονο το VID και οχι το actual voltage απο SVI2 TFN ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα