DEADLAZARUS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Θα κανω λογαρισμο με ονομα "Τhe Guy" Your name is dude. Akoinonitos dude....
renaxan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Κλαίω... με όλα τα παραπάνω .. Μου έπεσε ευτυχώς μόνο νερό πάνω μου.. 😂😂😂😅😅😅😅😅
mcrae13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 @akoinonitos Πώς το κατάλαβες,τι θερμοκρασίες είχες με τη λούπα?
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Θα κανω λογαρισμο με ονομα "Τhe Guy" Είναι πολύ disturbing https://www.google.com/search?q=the+guy+disturbed&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjOsPrPsvjjAhVhsIsKHcNgBfIQ_AUIEigB&biw=1920&bih=947
ilos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 26 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Λες και ο DR_73 να έχει DR μνήμες; 2666C19 DR Hynix MFR και δίνει πόνο.😂
patsakos. D Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 29 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Τις έχω απωθημένο...DRDRDRDRD4DRDRDRDRDR Λες και ο DR_73 να έχει DR μνήμες; Κλαιωωωω!!! 😂🤣😭
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mcrae13 είπε @akoinonitos Πώς το κατάλαβες,τι θερμοκρασίες είχες με τη λούπα? Μεση θερμοκρασια με το συστημα παρατημενο χωρις να κανω κατι ,με δυο 360αρια ψυγεία 50 βαθμούς. Αν εχω ορεξη πιο μετα θα μετρησω με παχυμετρο. Παρηγγειλα και καινουριο plate για το block να βγαλο και αυτό το ενδεχομενο από τη μεση αν και είναι λιγο απιθανο Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από akoinonitos 1 2
mcrae13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, akoinonitos είπε Μεση θερμοκρασια με το συστημα παρατημενο χωρις να κανω κατι ,με δυο 360αρια ψυγεία 50 βαθμούς. Αν εχω ορεξη πιο μετα θα μετρησω με παχυμετρο Χμμμ σαν να ειναι too much...προσπαθώ να καταλάβω αν έχει νόημα να το ανοίξω να τσεκάρω,αλλά νομίζω ειναι οκ.Max έχω 70-75 σε IBT με offset -0.1 Να ρωτήσω και κάτι ρε παιδες,τι ειναι αυτό το cool n quiet που διαβάζω? Πως το ενεργοποιώ και τι ακριβώς κάνει? Thanks Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από mcrae13
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Χμμμ σαν να ειναι too much...προσπαθώ να καταλάβω αν έχει νόημα να το ανοίξω να τσεκάρω,αλλά νομίζω ειναι οκ.Max έχω 70-75 σε IBT με offset -0.1 Να ρωτήσω και κάτι ρε παιδες,τι ειναι αυτό το cool n quiet που διαβάζω? Πως το ενεργοποιώ και τι ακριβώς κάνει? Thanks με τοσο πολύ offset που εχει βαλει χανεις σιγουρα σε επιδοσεις ,μην πειράζεις καλυτερα την ταση. Τα cool&quiet και c-state είναι για να πεφτει η ταση και τα ρολογια σε idle. Oι μητρικες τα εχουν στο auto που συνηθως είναι enabled αλλα σε εμενα για παράδειγμα πρεπει να τα βαλω με το χερι enabled για να δουλεψουν. Ψαξε στο Bios στο amd cbs menu λογικα είναι στην καρτελα advanced ,καπου θα τα βρεις. Mπορει να μην βρεις c-state επιλογή μονο cool&quiet Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από akoinonitos
mcrae13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, akoinonitos είπε με τοσο πολύ offset που εχει βαλει χανεις σιγουρα σε επιδοσεις ,μην πειράζεις καλυτερα την ταση. Τα cool&quiet και c-state είναι για να πεφτει η ταση και τα ρολογια σε idle. Oι μητρικες τα εχουν στο auto που συνηθως είναι enabled αλλα σε εμενα για παράδειγμα πρεπει να τα βαλω με το χερι enabled για να δουλεψουν Δεν χάνω ,το έχω καρατσεκάρει. Παραπάνω αν το βάλω αρχίζει και χανει. Έχω κερδίσει κάμποσο σε θερμοκρασία Στο δικό μου βλέπω να πέφτουν οι πυρήνες στο ryzen master,ενω στο hwinfo βλέπω να πηγαίνει που και που ένας στα 3.2 και συνηθως τους δειχνει πάνω.Το ρευμα επίσης.Σίγουρα το hwinfo δειχνει λάθος. Θα μπω στο bios να το βρω. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από mcrae13
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε Δεν χάνω ,το έχω καρατσεκάρει. Παραπάνω αν το βάλω αρχίζει και χανει. Έχω κερδίσει κάμποσο σε θερμοκρασία Στο δικό μου βλέπω να πέφτουν οι πυρήνες στο ryzen master,ενω στο hwinfo βλέπω να πηγαίνει που και που ένας στα 3.2 και συνηθως τους δειχνει πάνω.Το ρευμα επίσης.Σίγουρα το hwinfo δειχνει λάθος. Θα μπω στο bios να το βρω. Αμ δεν δειχνει λαθος…
Conpsycon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 The Differences Between AMD And Intel Heat Spreaders Convex and Concave Heat Spreaders https://www.tomshardware.com/reviews/thermal-paste-heat-sink-heat-spreader,3600-3.html 1
mcrae13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, akoinonitos είπε Αμ δεν δειχνει λαθος… Πώς γίνεται? Δείχνει το ryzen master λαθος? Στο μεταξύ δεν βρήκα την ρυθμιση για το cool n quiet στο bios... Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από mcrae13
akoinonitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Πώς γίνεται? Δείχνει το ryzen master λαθος? Στο μεταξύ δεν βρήκα την ρυθμιση για το cool n quiet στο bios... cpu voltage 1.43v ,οποτε η ταση δεν πεφτει ,όπως ακριβως αναφερει και το hwinfo. κοιτα στην καρτελα advanced /cpu αν δεν είναι στο amd cbs menu η ανεβασε καμια φωτο από το την advanced Καρτελα γιατι τα εχω ξεχασει λιγο
mcrae13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, akoinonitos είπε cpu voltage 1.43v ,οποτε η ταση δεν πεφτει ,όπως ακριβως αναφερει και το hwinfo. κοιτα στην καρτελα advanced /cpu αν δεν είναι στο amd cbs menu η ανεβασε καμια φωτο από το την advanced Καρτελα γιατι τα εχω ξεχασει λιγο Αυτό που φαινεται στο hwinfo ειναι το vid Στο actual vcore που πέφτει σε load ,δειχνει το master 1.35 ενώ το hwinfo 1.25. Πάντα είναι 0.1 πιο κάτω στο hwinfo.Αδυνατώ να πιστεψω πως αυτό ειναι το σωστό. Απλά γίνεται μπέρδεμα με το vcore που έχει ο κάθε πυρήνας εκείνη τη στιγμή λόγω λειτουργίας των ryzen και από κάπου παίρνει ένδειξη το hwinfo και "νομίζει " πως είναι για όλα τα cores Για το άλλο θα επανέλθω με φωτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα