Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

δεν νομιζω ότι χρειαζεται ,εχω αλλαξει πολλους amd για να καταλαβω ότι είναι ετσι όπως το λεω ,είναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτό το φαινομενο δυστυχως. Αναμενω την απαντηση τους και βλέπουμε.

Παντως δεν υπαρχει περιπτωση να μην στον αλλαξουν. Στραβο IHS 100% αλλαγη . Πως δεν το ειδες απο την αρχη καθως η εμπειρια σου περισευει

Μολις με ειδοποιησουν για την παραδοση του δικου μου 3900 θα παρω το πλαισιο πριν το στειλουν να ελεξουν το IHS. Ελπιζω να το κανουν.

Επεξ/σία από soctap
  • Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, soctap είπε

Παντως δεν υπαρχει περιπτωση να μην στον αλλαξουν. Στραβο IHS 100% αλλαγη . Πως δεν το ειδες απο την αρχη καθως η εμπειρια σου περισευει

Ε δεν το φανταστηκα να το κοιτάξω να σου πω την αληθεια ,την πρωτη φορα που το ελυσα να ξανα περασω παστα ,λεω θα εκανα εγω μ@λ@κια , ε την την δευτερη φορα αρχισα να το ψυλλιαζομαι 

20 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Tρεξε μου μια AIDA με τις μνημες οπως τις εχεις να δω λιγο τι ταχυτητες πιανεις αν δεν σου κανει κοπο.

1224648566_.png.f9e3fdf892282a0a9d9599c2e0baef37.png

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 minutes ago, akoinonitos said:

δεν νομιζω ότι χρειαζεται ,εχω αλλαξει πολλους amd για να καταλαβω ότι είναι ετσι όπως το λεω ,είναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτό το φαινομενο δυστυχως. Αναμενω την απαντηση τους και βλέπουμε.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.. :) 

Βιάστηκαν να βγάλουν την 3 γενιά. Τώρα ένα μήνα είχαν δώσει προτεραιότητα στους νέους EPYC. Λογικά τώρα θα αρχίσουν να διορθώνουν τους Ryzen με νέα AGESA, drivers και καλύτερη παραγωγή (όχι βιαστική - better quality control) με την σειρά 3000..  Ήθελαν να χτυπήσουν την Intel πριν κάνει κάτι.. Τι να πω.. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει κα. Lisa Su... 😅 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, renaxan είπε

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.. :) 

Βιάστηκαν να βγάλουν την 3 γενιά. Τώρα ένα μήνα είχαν δώσει προτεραιότητα στους νέους EPYC. Λογικά τώρα θα αρχίσουν να διορθώνουν τους Ryzen με νέα AGESA, drivers και καλύτερη παραγωγή (όχι βιαστική - better quality control) με την σειρά 3000..  Ήθελαν να χτυπήσουν την Intel πριν κάνει κάτι.. Τι να πω.. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει κα. Lisa Su... 😅 

θεωρω οτι η διαδικασια ειναι τοσο αυτοματοποιημενη που δεν ξερω πως μπορει να περασει στραβο IHS ..... Αυτοματα τα μηχανηματα ελεχγου το πετουν σε καλαθι για επανελεγχο. Παλαιοτερα ειχα δει σε βιντεο την διαδικασια παραγωγης επεξεργαστων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, soctap είπε

.θεωρω οτι η διαδικασια ειναι τοσο αυτοματοποιημενη που δεν ξερω πως μπορει να περασει στραβο IHS ..... Αυτοματα τα μηχανηματα ελεχγου το πετουν σε καλαθι για επανελεγχο. Παλαιοτερα ειχα δει σε βιντεο την διαδικασια παραγωγης επεξεργαστων.

Exεις διαβασει φανταζομαι ,ότι μονο από εδωμεσα είναι πολυς κοσμος που εχει παρει τσιπακια με στραβα pins. Οπότε το quality control πήγε περίπατο αυτή τη φορά...

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Oσες φορες και να περασα θερμαγωγιμη το ιδιο αποτέλεσμα...Είναι ολοφάνερο ότι το ihs εχει καρουμπαλο στο κεντρο.   Εστειλα τωρα Mail στην amd με φωτο του "προβλήματος" και ζητησα αντικατασταση του chip.Ειμαι περίεργος να δω τι  θα μου πουν...

1.jpg.479ab1fb32259184561678c1c72e8017.jpg

2.jpg.4138172daf94c985acecec7b5dbb9c7f.jpg

Πάντως και εμένα όταν την έβγαλα την ψύκτρα, ήταν ακριβώς έτσι το spread(Δε θυμάμαι αν ήταν έτσι στην μέση όμως). Μήπως είναι by design; Πραγματικά δε θέλω να μπω πάλι στον κόπο να το λύσω και δεν έχω και τον χρόνο atm.

Επεξ/σία από Dinos_12345
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Exεις διαβασει φανταζομαι ,ότι μονο από εδωμεσα είναι πολυς κοσμος που εχει παρει τσιπακια με στραβα Pins? Οπότε το quality control πήγε περίπατο αυτή τη φορά...

Σωστο και αυτο. Παντως εγω θα πω να μου το ελεξουν πριν μου στειλουν τον 3900

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dinos_12345 είπε

Πάντως και εμένα όταν την έβγαλα την ψύκτρα, ήταν ακριβώς έτσι το spread. Μήπως είναι by design; Πραγματικά δε θέλω να μπω πάλι στον κόπο να το λύσω και δεν έχω και τον χρόνο atm.

Aν είναι από σχεδιασμου μου κανει εντελως χαζο να μεταφερει ένα τονο παστα γυρω γυρω και να μενει το κεντρο χωρις καθολου

Μόλις τώρα, soctap είπε

Δεν ξερω αν το δεχτουν χωρις να εισαι παρον 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, soctap είπε

Δύο άτομα έτυχε να είχαν, και οι δύο με 3600

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Aν είναι από σχεδιασμου μου κανει εντελως χαζο να μεταφερει ένα τονο παστα γυρω γυρω και να μενει το κεντρο χωρις καθολου

Δεν ξερω αν το δεχτουν χωρις να εισαι παρον 

Σε πειράζει να ρίξω post στο reddit με τις φωτογραφίες σου;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Παραπανω είναι αμα το ψαξεις 

Θυμάμαι ότι διαβάζω από την 140 σελίδα, ίσως και πιο πίσω, μόνο 2 περιστατικά θυμάμαι, μπορεί να είναι παραπάνω αλλά πιστεύω θα το είχα δει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Δύο άτομα έτυχε να είχαν, και οι δύο με 3600

Σε πειράζει να ρίξω post στο reddit με τις φωτογραφίες σου;

όχι ρε τι να με πειραζει ,ελευθερα 

2 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Θυμάμαι ότι διαβάζω από την 140 σελίδα, ίσως και πιο πίσω, μόνο 2 περιστατικά θυμάμαι, μπορεί να είναι παραπάνω αλλά πιστεύω θα το είχα δει.

Είναι και σε αλλα νηματα γιαυτο 

ένα προχειρο προσφατο 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Παντως αυτη η 3000 σειρα μας εχει βγαλει μεγαλο καημο. Θερμοκρασιες- voltage- IHS - στραβα pins - drivers Γ@@@ματα

• Like 1
Δημοσ.

@akoinonitos εάν σου κάνουν κορδελάκια, δώσε τους link την συζήτηση εδώ στο forum.. Πες το, να γράψουμε λίγο Αγγλικά με reply από τις photos σου και καθάρισες.. Τρελαίνεται η AMD εάν δει αρνητικά σε συζητήσεις από τεχνολογικό φόρουμ.. Θα σου στείλουν και δώρα μετά!! 😂🤭

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, renaxan είπε

@akoinonitos εάν σου κάνουν κορδελάκια, δώσε τους link την συζήτηση εδώ στο forum.. Πες το, να γράψουμε λίγο Αγγλικά με reply από τις photos σου και καθάρισες.. Τρελαίνεται η AMD εάν δει αρνητικά σε συζητήσεις από τεχνολογικό φόρουμ.. Θα σου στείλουν και δώρα μετά!! 😂🤭

Θα τους δειξω εγω θα δουν τι θα παθουνε :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...