Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Άντε το έφτιαξα και αυτό. Ουσιαστικά απαντά τα πάντα που αφορούν θερμοκρασίες και έχουν εμφανιστεί στο φόρουμ, μερικά προβλήματα που ακούγονται γενικότερα και τέλος ένα λουκ στο overclock και στο pbo (με offset τάσεις κτλ).
@Dinos_12345 που μου το ζηταγες :P

Πρέπει να είσαι ο μόνος μαζί με τον Steve από το GN που βάζουν την ambient μαζί με τα temps. Πολλά μπράβο μόνο από αυτό.

• Thanks 1
  • Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ilos είπε

Πρέπει να είσαι ο μόνος μαζί με τον Steve από το GN που βάζουν την ambient μαζί με τα temps. Πολλά μπράβο μόνο από αυτό.

Δεν ειναι λιγο παραλογο να παρουσιαζεις μετρησεις θερμοκρασιας χωρις να λαμβανεις υπ οψην σου την θερμοκρασια του χωρου; Θελω να πω... οι τροποι ψυξης που χρησιμοποιουμε στα PC κατα 99.99% χρησιμοποιουν την διαφορα θερμοκρασιας στον αερα του δωματιου και του αντικειμενου που ψυχεις, για να ψυξουν το οτιδηποτε, το οποιο την κανει ισως και τη βασικοτερη μεταβλητη στο συστημα.

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα , ανάμεσα στην Strix Χ570-E Gaming και στην X570 Taichi  ποια θα επιλεγατε ? Προσωρινά θα μπει 3700Χ μέχρι να βγει ο 3950Χ . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Δεν ειναι λιγο παραλογο να παρουσιαζεις μετρησεις θερμοκρασιας χωρις να λαμβανεις υπ οψην σου την θερμοκρασια του χωρου; Θελω να πω... οι τροποι ψυξης που χρησιμοποιουμε στα PC κατα 99.99% χρησιμοποιουν την διαφορα θερμοκρασιας στον αερα του δωματιου για να ψυξουν το οτιδηποτε, το οποιο την κανει ισως και τη βασικοτερη μεταβλητη στο συστημα.

Αυτά πέστα στους yters που hypάρουν τον κοσμάκη που νομίζει ότι θα τρέχει handbrake κατακαλόκαιρο στους 65 χωρίς ac στο δωμάτιο.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ChrisAttart είπε

Καλησπέρα , ανάμεσα στην Strix Χ570-E Gaming και στην X570 Taichi  ποια θα επιλεγατε ? Προσωρινά θα μπει 3700Χ μέχρι να βγει ο 3950Χ . 

Γενικα ολες οι X570 ειναι overbuilt af οποτε απο αποψη VRM εισαι οκ. Τωρα απο BIOS δεν ξερω να σου πω και μαλλον δεν θα βρεις απαντηση εδω μεσα.

1 λεπτό πριν, ilos είπε

Αυτά πέτσα στους yters που hypάρουν τον κοσμάκη που νομίζει ότι θα τρέχει handbrake κατακαλόκαιρο στους 65 χωρίς ac στο δωμάτιο.

Ευτυχως δεν παρακολουθω τετοιους xD 
Αλλα ναι, υποτιθεται οτι βγαζω υλικο που ειναι αρκετα πιο πανω απο τον μεσο youtuber απο αποψη επιπεδου γνωσεων και λεπτομερειας. Δεν περιμενα ομως η αναφορα στα ambient να υπαγεται μεσα σε αυτο.

Btw και ο Steve απο HW Unboxed δεν βαζει; 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Γενικα ολες οι X570 ειναι overbuilt af οποτε απο αποψη VRM εισαι οκ. Τωρα απο BIOS δεν ξερω να σου πω και μαλλον δεν θα βρεις απαντηση εδω μεσα.

Ευτυχως δεν παρακολουθω τετοιους xD 
Αλλα ναι, υποτιθεται οτι βγαζω υλικο που ειναι αρκετα πιο πανω απο τον μεσο youtuber απο αποψη επιπεδου γνωσεων και λεπτομερειας. Δεν περιμενα ομως η αναφορα στα ambient να υπαγεται μεσα σε αυτο.

Btw και ο Steve απο HW Unboxed δεν βαζει; 

Συνήθως το αναφέρει στο vid, δε το βάζει στο γράφημα ο Πόντιος.😂

Capture.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Συνήθως το αναφέρει στο vid, δε το βάζει στο γράφημα ο Πόντιος.😂

Capture.jpg

A oκ, ετσι το εκανα και στο review επιδοσεων :P (επειδη ξεχασα να το γραψω βασικα...)
Ας ελπισουμε να το ακουσαν πως ειναι στους 32.

Δημοσ.

+1000 για την ambient. Γενικά η Delta temp πιστεύω έχει πολύ περισσότερη αξία σε κάποιον παρά ένα ξερό νούμερο θερμοκρασίας που μπορεί να επιρεάζεται από 15 παράγοντες. Ειδικά σε reviews από ψήκτρες είναι απαράδεκτο να μην δίνουν ambient.

Δημοσ.

Παρήγγειλα εχθές ύστερα απο πολλες σκέψεις τον 3900 για να αφήσω ύστερα απο 4+ χρόνια τον I7 6700K . Τωρα αν εκανα σωστα ρε παιδια δεν ξερω εχω ακομα τις αμφιβολιες μου.....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, soctap είπε

Παρήγγειλα εχθές ύστερα απο πολλες σκέψεις τον 3900 για να αφήσω ύστερα απο 4+ χρόνια τον I7 6700K . Τωρα αν εκανα σωστα ρε παιδια δεν ξερω εχω ακομα τις αμφιβολιες μου.....

αμφιβολίες γιατί έχεις? τον καλύτερο cpu στην mainstream πλατφόρμα παρήγγειλες..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, soctap είπε

Τουλάχιστο 3πλάσια επεξεργαστική ισχύς. Τι αμφιβολίες έχεις. Εκτός κι αν δεν την χρειάζεσαι αυτή την ισχύ. Με το καλό!

Επεξ/σία από nicksoti
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

αμφιβολίες γιατί έχεις? τον καλύτερο cpu στην mainstream πλατφόρμα παρήγγειλες..

7 λεπτά πριν, nicksoti είπε

Τουλάχιστο 3πλάσια επεξεργαστική ισχύς. Τι αμφιβολίες έχεις. Εκτός κι αν δεν την χρειάζεσαι αυτή την ισχύ. Με το καλό!

Ρε παιδια εννοω για τα προβληματα με θερμοκρασιες και τετοια....

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το PC το θέλω μόνο για gaming. ΜΟΝΟ όμως!

Θέλω να πάω σε ryzen 3700X, αλλά με τι μητρική; Το 570 είναι overkill και πανακριβο, άσε που έχει και ανεμιστηράκι. Έχω κακία εμπειρία με τα ανεμιστήρια σε μητρική.

Από την άλλη σκεφτόμουνα τον 9700Κ σε μητρική με 200 ευρώ το πολύ.

Μόνο 8 πυρήνες για τόσα λεφτά, είναι κλοπή.

Να πάρω x470 ή B450, θέλει bios update και μου θυμίζει τσαπατσοδουλεια! Παλιά πλατφόρμα με νέα CPU.

Περίμενα τόσο καιρο υπομονετικά τους ryzen 3000 και τώρα έχουμε όλα αυτά, βάλε και τα θατα με τις θερμοκρασίες.

Είναι και οι καλές μνήμες τύπου gskill cl14 ανύπαρκτες...σκατα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Θέλω να πάω σε ryzen 3700X, αλλά με τι μητρική; Το 570 είναι overkill και πανακριβο, άσε που έχει και ανεμιστηράκι. Έχω κακία εμπειρία με τα ανεμιστήρια σε μητρική.

Να πάρω x470 ή B450, θέλει bios update και μου θυμίζει τσαπατσοδουλεια! Παλιά πλατφόρμα με νέα CPU.

Περίμενα τόσο καιρο υπομονετικά τους ryzen 3000 και τώρα έχουμε όλα αυτά, βάλε και τα θατα με τις θερμοκρασίες.

Γιατι δεν κοιτας μια φτηνή μητρική X570 κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/19383854/MSI-MPG-X570-Gaming-Plus.html. Τωρα για θερμοκρασίες και τα υπόλοιπα και εγω το σκεφτόμουν μέχρι εχθές, ελπίζοντας οτι αυτα θα λυθούν

Επεξ/σία από soctap
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Μια χαρα κανεις την δουλεια σου στον 3700x και με B450 μητρικη(που αρκετες απο αυτες εχουν επιλογη bios flashback)δεν χρειαζεσαι με το ζορι x470 ή x570 μητρικη. Καποια καταστηματα κανουν και bios flashback αλλα δεν ξερω τι παιζει με τις επιπλεον τιμες που ζητανε και ποια αξιζουν περισσοτερο.

Ουτε υποχρεωτικα χρειαζεσαι b die μνημες,ειδικα τωρα που ανεβηκαν οι τιμες.

Τελος οπως αναφερθηκε πιο πανω,υπαρχουν και φθηνοτερες x570 μητρικες(αν τελικα αλλαξεις γνωμη),δεν χρειαζεται μονο να κοιταξεις στις ακριβοτερες.

Απο την αλλη,υπαρχει παντα και η λυση της Intel που αναφερεις στον 9700κ με καποια Z390 aorus μητρικη που ειναι περισσοτερο plug and play κατασταση,υπο την εννοια οτι ουτε bios flashback χρειαζεσαι,ουτε καλες bdie μνημες υποχρεωτικα.

Ειναι καθαρα εσυ τι θελεις. Και οι δυο μεριες σε καλυπτουν σε αυτο που ζητας,και στις 2 περιπτωσεις θα αγορασεις 8πυρηνο.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...