Dragonitelvl100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 σε 1080p ειναι τιμιο απγκρειντ.σε 1440p φαινεται οτι δεν εχει νοημα ο 3600 αν εχεις ηδη καποιον 1600 2600. απλα νμζ οτι με τον καιρο θα στρωσουν κιαλλο τα παιχνιδια στην νεα σειρα. τουλαχιστον τα πιο καινουρια !
leros2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Οι διαφορές είναι μικρότερες γιατί 1600 και 2600 δουλεύουν στα base clocks όπως και ο 3600 αλλά οι 2 πρώτοι έχουν και λίγο ψωμί ακόμα λόγο δυνατότητας overclock , από την άλλη ο 3600 έχει κοντά ποδαρια 6
Chocobo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Καλησπερα.Καποια καλη am4 μητρικη με ταβανι τα 120 ευρω ; Οι ταχυτητες της ram εχουν σημασια στο video edit ?
Dragonitelvl100 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Οι διαφορές είναι μικρότερες γιατί 1600 και 2600 δουλεύουν στα base clocks όπως και ο 3600 αλλά οι 2 πρώτοι έχουν και λίγο ψωμί ακόμα λόγο δυνατότητας overclock , από την άλλη ο 3600 έχει κοντά ποδαρια Εχεις δικιο. Εγω αναβαθμιση θεωρω καποιον 8πυρηνο νεας γενιας μονο και μονο για το futureproof.
kostas_anes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Chocobo είπε Καλησπερα.Καποια καλη am4 μητρικη με ταβανι τα 120 ευρω ; Οι ταχυτητες της ram εχουν σημασια στο video edit ? Ναι.
Chocobo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 21 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Ναι. Ευχαριστω.Μπορεις να δωσεις και καποιο benchmark να εχω καποια συγκρητικα.
kostas_anes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Chocobo είπε Ευχαριστω.Μπορεις να δωσεις και καποιο benchmark να εχω καποια συγκρητικα. Oλο και κατι θα βρεις στο youtube. Εγω σου μιλησα απο προσωπικη εμπειρια παντως. Αν δεν βρεις κατι, την επομενη εβδομαδα θα βγαλω βιντεο συγκρισης με RAM speeds και το πως επηρεαζουν τους 3rd gen, αλλα δεν νομιζω να μην εχεις την απαντηση που θες μεχρι τοτε.
Chocobo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 29 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Oλο και κατι θα βρεις στο youtube. Εγω σου μιλησα απο προσωπικη εμπειρια παντως. Αν δεν βρεις κατι, την επομενη εβδομαδα θα βγαλω βιντεο συγκρισης με RAM speeds και το πως επηρεαζουν τους 3rd gen, αλλα δεν νομιζω να μην εχεις την απαντηση που θες μεχρι τοτε. Δεν εχω βρει κατι σχετικο.Μονο gaming συγκρησεις για αυτο και ρωτησα εδω. Οι περισσοτεροι για edit απλα λενε οσο δυνατον περισσοτερη ραμ χωρις να εναφερουν χρονισμο. Οταν λες προσωπικη εμπειρια ; ποιο προγραμμα δουλευεις ; που ειδες διαφορα ; playback , render κλπ ; τι ειχες πριν ;
kostas_anes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, Chocobo είπε Δεν εχω βρει κατι σχετικο.Μονο gaming συγκρησεις για αυτο και ρωτησα εδω. Οι περισσοτεροι για edit απλα λενε οσο δυνατον περισσοτερη ραμ χωρις να εναφερουν χρονισμο. Οταν λες προσωπικη εμπειρια ; ποιο προγραμμα δουλευεις ; που ειδες διαφορα ; playback , render κλπ ; τι ειχες πριν ; Σου επιστρέφω σε 10 για να καταλάβεις γιατί μιλάω. Σε render φαίνεται κυρίως πάντως. Λοιπόν Sony Vegas χρησιμοποιώ και κοιτάς τα αποτελέσματα με PBO, που είναι με 3733 15-16-8-15-24-44 RAM. Eδω είναι με RAM σε XMP (3200 14-14-14-14-32-56) 1
Chocobo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 53 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Σου επιστρέφω σε 10 για να καταλάβεις γιατί μιλάω. Σε render φαίνεται κυρίως πάντως. Λοιπόν Sony Vegas χρησιμοποιώ και κοιτάς τα αποτελέσματα με PBO, που είναι με 3733 15-16-8-15-24-44 RAM. Eδω είναι με RAM σε XMP (3200 14-14-14-14-32-56) To πρωτο γραφημα ρε συ ειναι oc cpu.Και στο δευτερο δεν βλεπω να υπαρχει καποια συγκρηση.Συγνωμη αν σε κουραζω btw. Απλα θελω να δω αν πχ απο 2133 παω σε 3000mjz μνημες θα βελτιωθει και κατα ποσο το editing. Απο την εμπειρια μου με intel η ταχυτητα της μνημης δεν ειχε σημασια ποσο μαλλον σε render. Απλα ακουγονται διαφορα για τους ryzen και τις ram και απορω αν αξιζει τα εξτρα χρηματα για γρηγοροτερες μνημες.
kostas_anes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Chocobo είπε To πρωτο γραφημα ρε συ ειναι oc cpu.Και στο δευτερο δεν βλεπω να υπαρχει καποια συγκρηση.Συγνωμη αν σε κουραζω btw. Απλα θελω να δω αν πχ απο 2133 παω σε 3000mjz μνημες θα βελτιωθει και κατα ποσο το editing. Απο την εμπειρια μου με intel η ταχυτητα της μνημης δεν ειχε σημασια ποσο μαλλον σε render. Απλα ακουγονται διαφορα για τους ryzen και τις ram και απορω αν αξιζει τα εξτρα χρηματα για γρηγοροτερες μνημες. Τα γραφηματα δικα μου ειναι με τον 3700Χ μου Απλως σου λεω κοιτα τον χρονο με PBO και μετα κοιτα τον χρονο που εχω στην δευτερη εικονα, επειδη και τωρα με PBO τον τρεχω. 37.6% διαφορα εχουν σε χρονο. 1
akoinonitos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Ευχαριστω.Μπορεις να δωσεις και καποιο benchmark να εχω καποια συγκρητικα. https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Does-RAM-speed-affect-video-editing-performance-1528/ 1
Chocobo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Does-RAM-speed-affect-video-editing-performance-1528/ Ακριβως αυτο ηθελα ευχαριστω πολυ.
mpokwsths Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 22 λεπτά πριν, Chocobo είπε Ακριβως αυτο ηθελα ευχαριστω πολυ. Και το παραπάνω ποστ του @kostas_anes απαντούσε στα ερωτήματα σου αλλά δεν έκατσες λίγο να το μελετήσεις. 1
Chocobo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Και το παραπάνω ποστ του @kostas_anes απαντούσε στα ερωτήματα σου αλλά δεν έκατσες λίγο να το μελετήσεις. Εκατσα αλλα δεν εβγαλα ακρη.Τον ευχαριστω ομως. Συγνωμη αλλα ειμαι καιρο εκτος.Το λινκ ηταν ακριβως αυτο που εψαχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα