Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Εισαι ο πρωτος απο την 26 εβδομαδα. Εχω μονο απο 24-25. Δεν ξερω ομως κατα ποσο μπορει να επεκτεινεται το θεμα. 
Με την στοκ κατι τετοιες θερμοκρασιες βλεπω. 

image.png.2a76ffd370bd9a63641f0ae634b4ca5a.png

Εγω παντως αυτο που βλεπω τοσες φορες που τον εχω βαλει και βγαλει ειναι αν εξεραισουμε τα αυτια που ειχαν παντα οι amd στις γωνιες οτι κανει κοιλια στο κεντρο προς τα εξω. Ολες τις φορες η παστα στο κεντρο ειναι μηδαμινη σε σχεση με το υπολοιπο Ihs και την εφαρμογη τις περισσοτερες φορες την κανω στο κεντρο με γραμμη. Θα ανεβασω πιο μετα φωτο 

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγω παντως αυτο που βλεπω τοσες φορες που τον εχω βαλει και βγαλει ειναι αν εξεραισουμε τα αυτια που ειχαν παντα οι amd στις γωνιες οτι κανει κοιλια στο κεντρο προς τα εξω. Ολες τις φορες η παστα στο κεντρο ειναι μηδαμινη σε σχεση με το υπολοιπο Ihs και την εφαρμογη τις περισσοτερες φορες την κανω στο κεντρο με γραμμη. Θα ανεβασω πιο μετα φωτο 

Kαπως ετσι εννοεις?

Screenshot_2.jpg

Screenshot_4.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, panospc είπε

Εμένα ο δικός μου 3900x έχει batch number 1926sut αλλά τον έχω εδώ και 12 μέρες να κάθεται σφραγισμένο στο κουτί του γιατί δεν έχω μητρική.
Μόλις το στήσω θα ενημερώσω για τις θερμοκρασίες με το stock cooler.

Tον νοικιάζεις?

Θα περάσει καλά!

Lol

IMG_20190805_161014.jpg

6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Επεξ/σία από obijuan1983
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, obijuan1983 είπε

Το είδα γι'αυτό το έσβησα αλλά με πρόλαβες!

H μονωση αυτη ειναι της πλακας επειδη θελω να μετρησω καποια πραγματα σε chilled water. Κανονικα περναω με plastidip 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andygrx είπε

αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω 23

Κατέβασα τη θερμοκρασία δωματίου λίγο κάτω από 24, 23 δε μπόρεσε να πάει. Άνοιξα και το κουτί οπότε κατάφερα και κατέβασα το νερό στους 25,2 όταν ξεκίνησα το render, ενώ έφτασε 33,6 όταν τελείωσε. Θερμοκρασία CPU 67,3 max, 66,8 λίγο πριν τελειώσει το render. Οπότε έχουν 4-5 βαθμούς διαφορά τα τσιπάκια μας, νομίζω το open case αντισταθμίζει το push-pull και το ότι δεν είναι μπροστά το AiO.

blender1.jpg.7b444cf2b9146ef9e6719e910dd95f01.jpgblender2.jpg.d86465615913d75e7c1d7e75bf19ffca.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Eχω μια αισθηση οτι το IHS στους επεξεργαστες που παρηχθησαν την 24η και 25η εβδομαδα του 2019 στο εργοστασιο της Κινας, εχει θεματα. 
Αλλα δεν εχω αρκετα στοιχεια για να καταληξω καπου και να το παρουσιασω. 5 δειγματα ειναι υπερβολικα λιγα. Εμενα ειναι θεοστραβο παντως, το επιβεβαιωσα. 

https://imgur.com/a/mAlWNmD

Γι αυτον τον λογο παντως εχω που πρηζω μπ@λες εδω και κατι μερες με τα batch number. Αν αποδειξω αυτο που ερευνω, τοτε θα γινει μεγαλος ντορος και πιθανοτατα η AMD να αναγκαστει να αντικαταστησει τα ελαττωματικα τσιπακια.

Είχες πει ότι θα κάνεις lapping ή κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, malakudi είπε

Κατέβασα τη θερμοκρασία δωματίου λίγο κάτω από 24, 23 δε μπόρεσε να πάει. Άνοιξα και το κουτί οπότε κατάφερα και κατέβασα το νερό στους 25,2 όταν ξεκίνησα το render, ενώ έφτασε 33,6 όταν τελείωσε. Θερμοκρασία CPU 67,3 max, 66,8 λίγο πριν τελειώσει το render. Οπότε έχουν 4-5 βαθμούς διαφορά τα τσιπάκια μας, νομίζω το open case αντισταθμίζει το push-pull και το ότι δεν είναι μπροστά το AiO.

δεν ειναι ανοιχτο το κουτι μου.αν γινεται βαλε την aio μπροστα και θα εισαι κομπλε

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, andygrx είπε

δεν ειναι ανοιχτο το κουτι μου.αν γινεται βαλε την aio μπροστα και θα εισαι κομπλε

Δυστυχώς δε μπαίνει στο κουτί μου μπροστά 280ρη. Ίσως αλλάξω κουτί από Σεπτέμβρη αλλά με δυσκολεύει η επιλογή γιατί θέλω να υποστηρίζει και ένα 5,25 drive (bluray recorder) μαζί με το 280ρη μπροστά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, malakudi είπε

Δυστυχώς δε μπαίνει στο κουτί μου μπροστά 280ρη. Ίσως αλλάξω κουτί από Σεπτέμβρη αλλά με δυσκολεύει η επιλογή γιατί θέλω να υποστηρίζει και ένα 5,25 drive (bluray recorder) μαζί με το 280ρη μπροστά.

μια χαρα θερμοκρασιες εχεις ρε...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

μια χαρα θερμοκρασιες εχεις ρε...

Που το είδες το μια χαρά, 72 πάει με κλειστό κουτί και 26 ambient μετά από 6 λεπτά render. Που να κάνει 8 ώρες.

@kostas_anes Ο δικός μου 3900X είναι 1926SUT

Εμένα πάντως δεν είχε αυτό το σημάδι στο κέντρο που έχουν οι δικοί σας όταν έβγαλα τη ψύκτρα. Γενικά βάζω νομίζω λιγότερο απ' όσο χρειάζεται, τώρα έβαλα λίγο παραπάνω. Η πάστα μου είναι η Noctua NT-H1.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, malakudi είπε

Που το είδες το μια χαρά, 72 πάει με κλειστό κουτί και 26 ambient μετά από 6 λεπτά render. Που να κάνει 8 ώρες.

@kostas_anes Ο δικός μου 3900X είναι 1926SUT

Εμένα πάντως δεν είχε αυτό το σημάδι στο κέντρο που έχουν οι δικοί σας όταν έβγαλα τη ψύκτρα. Γενικά βάζω νομίζω λιγότερο απ' όσο χρειάζεται, τώρα έβαλα λίγο παραπάνω. Η πάστα μου είναι η Noctua NT-H1.

72 βαθμοί δεν είναι κακοι πάντως που να είχες και ιντελ 😛

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...