Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Σε ιδροψυξη η cpu αλλα εχω συνολικα 5 φαν μεσα στο κουτι ( 3 ξεχωριστα και 2 του radiator ) και μεχρι και η vega  παιζει μεχρι 74-75 βαθμους  που ειναι παρα πολυ καλα.. Σε idle  εχω 35-37 βαθμους οπως ποσταρα και ποιο πριν.. Και ειμαι τσεχια που ακομα και εδω τωρα εχουμε ζεστο καλοκαιρι.. Καλα απο Σεπτεμβριο θα εχω ακομα καλυτερες θερμοκρασιες που αρχιζει και πιανει κρυο

Ε με υδρόψυξη λογικό μου φαίνεται. 

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία δουλειά Κώστα

Μερικά σχόλια

1. Αν σε ενδιαφέρει το youtubing, γνώμη μου είναι να το γυρίσεις στα αγγλικά. Η ελληνική αγορά είναι πολύ μικρή.

2. Προκειμένου να μπορεί να καταλαβαίνει κάποιος αδαής αν τα νούμερα είναι καλά θα πρέπει να του δίνεις κατι να συγκρίνει. Πχ οκ ο χρόνος στο blender, αλλά άλλα cpu πόσο κάνουν; Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις το hardware για να το έχεις τεσταρει μόνος σου, αλλά μια ενδεικτική σύγκριση με 2700 και πχ 8700k θα το έκανε πιο προσβάσιμο σε κάποιον που δεν είναι του σπορ.

3. Ένας συγκεντρωτικός πίνακας με ποσοστά μεταβολής και μέσους όρους νομίζω θα ήταν χρήσιμος. Εντάξει, στην συγκεκριμένη περίπτωση το οτι το PBO δεν αξίζει τον κόπο είναι σαφες, αλλά δεν θα ισχύει πάντα αυτό.

4. Φτιάξε ένα πινακακι στο οποίο θα γράφει τις ακριβείς εκδόσεις bios,drivers, Windows και προγραμμάτων. Τυποποίησέ το για να το χρησιμοποιήσεις και στα επόμενα βίντεο.

• Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pmav99 είπε

Ωραία δουλειά Κώστα

Μερικά σχόλια

1. Αν σε ενδιαφέρει το youtubing, γνώμη μου είναι να το γυρίσεις στα αγγλικά. Η ελληνική αγορά είναι πολύ μικρή.

2. Προκειμένου να μπορεί να καταλαβαίνει κάποιος αδαής αν τα νούμερα είναι καλά θα πρέπει να του δίνεις κατι να συγκρίνει. Πχ οκ ο χρόνος στο blender, αλλά άλλα cpu πόσο κάνουν; Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις το hardware για να το έχεις τεσταρει μόνος σου, αλλά μια ενδεικτική σύγκριση με 2700 και πχ 8700k θα το έκανε πιο προσβάσιμο σε κάποιον που δεν είναι του σπορ.

3. Ένας συγκεντρωτικός πίνακας με ποσοστά μεταβολής και μέσους όρους νομίζω θα ήταν χρήσιμος. Εντάξει, στην συγκεκριμένη περίπτωση το οτι το PBO δεν αξίζει τον κόπο είναι σαφες, αλλά δεν θα ισχύει πάντα αυτό.

4. Φτιάξε ένα πινακακι στο οποίο θα γράφει τις ακριβείς εκδόσεις bios,drivers, Windows και προγραμμάτων. Τυποποίησέ το για να το χρησιμοποιήσεις και στα επόμενα βίντεο.

Pm αλλη φορα γιατι ειναι λιγο offtopic ;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pmav99 είπε

Ωραία δουλειά Κώστα

Μερικά σχόλια

Και η αγγλικη απο την αλλη βεβαια τεραστια που ειναι απιστευτα δυσκολο να κερδισεις κοσμο,ειδικα αν δεν εχεις προσβαση και σε αλλο hardware για να γινουν καλυτερες συγκρισεις.

Και ασε που το pc hardware γενικα δεν εχει τοσο μεγαλη ζητηση και ψωμι,για να το κυνηγήσεις και πολυ πλεον,γενικα ετσι οπως εχει γινει το youtube τελευταια.

Παλιοτερα ειχε περισσοτερο νοημα να το κυνηγησει καποιος.

Δημοσ.

Το YouTube θέλει να είσαι εμπορικός, τυχερός και να έχεις υλικό για να δείξεις. Ο Shmee150 μου το περιέγραψε πολύ ωραία. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι δύσκολο να ξεκινήσεις ένα περιοδικό και να πάει καλά αλλά πλέον το YouTube είναι τόσο δύσκολο και ίσως πολύ περισσότερο. Σκέψου πόσοι πιάνουν 100k subs κάθε μέρα και πως ξεκινάς από το 0.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Το YouTube θέλει να είσαι εμπορικός, τυχερός και να έχεις υλικό για να δείξεις. Ο Shmee150 μου το περιέγραψε πολύ ωραία. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι δύσκολο να ξεκινήσεις ένα περιοδικό και να πάει καλά αλλά πλέον το YouTube είναι τόσο δύσκολο και ίσως πολύ περισσότερο. Σκέψου πόσοι πιάνουν 100k subs κάθε μέρα και πως ξεκινάς από το 0.

Kαλα μεταξυ μας (και καλο θα ηταν το offtopic να ληξει για να μην μας το κλεισουν), το κανω πιο πολυ για χαβαλε και επειδη μου αρεσει σαν ασχολια. Δεν λεω οτι δεν μου αρεσουνε τα νουμερα, ισα ισα αυτη ειναι η μιση χαρα, αλλα δεν θελω μανιωδως να ανεβω η εχω αυταπατες οτι θα βγαλω κανα σοβαρο λεφτο απο αυτο :P

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Like 2
Δημοσ.

Παίδες,  η Asus Rog Strix X570-F Gaming και η Asus ROG Strix X570-E Gaming , πώς τα πάνε με τούς 3χχχ; Έχει κανείς κάποια από της δύο; Μπορούμε να πούμε ότι αξίζουν σε σχέση με την ποιο φτηνή aorus pro? Όχι από πλευράς 3600 πχ, για μέλλον κατά τα Χριστούγεννα με καλύτερο cpu. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikpoth είπε

Παίδες,  η Asus Rog Strix X570-F Gaming και η Asus ROG Strix X570-E Gaming , πώς τα πάνε με τούς 3χχχ; Έχει κανείς κάποια από της δύο; Μπορούμε να πούμε ότι αξίζουν σε σχέση με την ποιο φτηνή aorus pro? Όχι από πλευράς 3600 πχ, για μέλλον κατά τα Χριστούγεννα με καλύτερο cpu. 

εγω παντως δεν θα επαιρνα gigabyte 😛 

Γτ δεν πας σε msi? 

• Like 2
Δημοσ.

Gigabyte και μνήμες ίσως είναι ένα θέμα. Δεν θα είχα πρόβλημα κ για msi πάλι,  αν και μου την δίνουν πρακτικές του στυλ Μαξ έκδοση κτλ. Κοίταζα της Asus λόγο bios, έχω μια αδυναμία, αν και βλέπω να μην έχουν ούτε reset bios κουμπάκι κ κρίμα σε αυτά τα χρήματα να απουσιάζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Gigabyte και μνήμες ίσως είναι ένα θέμα. Δεν θα είχα πρόβλημα κ για msi πάλι,  αν και μου την δίνουν πρακτικές του στυλ Μαξ έκδοση κτλ. Κοίταζα της Asus λόγο bios, έχω μια αδυναμία, αν και βλέπω να μην έχουν ούτε reset bios κουμπάκι κ κρίμα σε αυτά τα χρήματα να απουσιάζει. 

Βασικα καμια δεν εχει μονο η taichi, οντως μεγαλη γυφτιά 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Βασικα καμια δεν εχει μονο η taichi, οντως μεγαλη γυφτιά 

Oυτε οι ΜSI δεν εχουν; Τοσο τσιπηδες στο X570 xD;

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Oυτε οι ΜSI δεν εχουν; Τοσο τσιπηδες στο X570 xD;

Απο ace και πανω στην Msi ,απο taichi και πανω στην asrock  απο hero και πανω στην asus  και απο Master και πανω στην giga. Oυτε συνεννοημένοι να ηταν

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Oυτε συνεννοημένοι να ηταν

Mην το ξαναπεις αυτο τωρα.... 
Εγω αναρωτιεμαι ποσο παιζει να πιεσε την μαφια η AMD να μην αποσυρει το 4XX για να μοσχοπουλησουν οι X570, αφου η ASmedia τα ξυνει και το B550 μας ερχεται σε 6μηνο+

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Mην το ξαναπεις αυτο τωρα.... 
Εγω αναρωτιεμαι ποσο παιζει να πιεσε την μαφια η AMD να μην αποσυρει το 4XX για να μοσχοπουλησουν οι X570, αφου η ASmedia τα ξυνει και το B550 μας ερχεται σε 6μηνο+

Με τις φερομενες  χ590 τι γινεται εχει βγει τπτ στη φορα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...