Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Παιδια εγω παντως ειμαι σουπερ ευχαριστημενος με τον 3700x .. Σε max load παει μεχρι 65 βαθμους και απο τοτε που τον εβαλα  η vega 64 μου εχει αναγεννηθει ( εαν δειτε το ποστ μου στο θεμα με τις gpu ξεπερναει se fire strike σκορ απο  2700x με radeon vii + RX5700XT )  ... Ειναι νωρις ακομα και  θα βελτιωνεται αλλα γενικα εγω εχω τις καλυτερες εντυπωσεις και ειδικα εχωντας μια απλη b450 motherboard ....

Καλά σε ψυγείο το έχεις το pc; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, malakudi είπε

Όχι έχω ASUS Prime X470 Pro. Οι ανεμιστήρες στην H115i στις πόσες στροφές είναι; Θερμοκρασία νερού πόσο έχεις; Τρέξε ένα blender classroom που παίρνει περίπου 7 λεπτά να δούμε που ισορροπεί.

τι κανω φορτωνω το classroom και κανω render scene?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως τελικά τα 3800x είναι η κανονική σειρά που έπρεπε να έχουν την τιμή του 3700x για να διακαιλογηθει το hype ; Και τα 3700x είναι ψιλό μπανάνες ;  (Ενώνοντας λιγότερο καλά από συμπεριφορά 3800) αλλά τα σπρώχνουν στην αγορά ; 

Συγνώμη αλλά μα το Θεό δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί να υπάρχουν μαζί 3700 και 3800 με διαφορά 100e. 

Edit : 

Και στα 3800 υπάρχει αυτή η κατάσταση ; 

Επεξ/σία από dem
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Με τι settings/versions αυτά;

Είναι με τους τελευταίους chipset drivers αλλα δεν εχω περασει τον Pci driver που ειχε το πακετο. Περασα τον Pci driver από τους chipset drivers του μαιου αν θυμαμαι καλα. Βεβαια με αυτόν τον Pci driver δεν πιανω 4.4ghz στο geekbench πλεον αλλα γενικα βγαζω καλυτερα νουμερα 

Agesa 1.0.0.3ab 

PBO Advanced /limits by motherboard/scalar x7 /max boost freq +150mhz

bush clock 100.3 ,παραπανω παιρνεις το λειτουργικο στο χερι

3 λεπτά πριν, dem είπε

Μήπως τελικά τα 3800x είναι η κανονική σειρά που έπρεπε να έχουν την τιμή του 3700x για να διακαιλογηθει το hype ; Και τα 3700x είναι ψιλό μπανάνες ;  (Ενώνοντας λιγότερο καλά από συμπεριφορά 3800) αλλά τα σπρώχνουν στην αγορά ; 

Συγνώμη αλλά μα το Θεό δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί να υπάρχουν μαζί 3700 και 3800 με διαφορά 100e. 

Βασικα όπως τα λες είναι ακριβως

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Οι 3800x έχουν αλλη συμπεριφορά ως προς τις θερμοκρασίες τάσεις ; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Είναι με τους τελευταίους chipset drivers αλλα δεν εχω περασει τον Pci driver που ειχε το πακετο. Περασα τον Pci driver από τους chipset drivers του μαιου αν θυμαμαι καλα. Βεβαια με αυτόν τον Pci driver δεν πιανω 4.4ghz στο geekbench πλεον αλλα γενικα βγαζω καλυτερα νουμερα 

Agesa 1.0.0.3ab 

PBO Advanced /limits by motherboard/scalar x7 /max boost freq +150mhz

bush clock 100.3 ,παραπανω παιρνεις το λειτουργικο στο χερι

αν δεν σου κανει ο 3700x σου πουλαω τον 3900x τον αλλο μηνα που θα παρω τον 3950x 😀

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dem είπε

μπα τα ιδια ειναι περιπου  στα ρολογια πανε λιγο καλυτερα

Μόλις τώρα, andygrx είπε

αν δεν σου κανει ο 3700x σου πουλαω τον 3900x τον αλλο μηνα που θα παρω τον 3950x 😀

Εχω να παω διακοπες τον σεπτεμβρη ,θα μεινω με το μικρο ρυζι προς το παρον :lol:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dem είπε

Δεν έχω δει να ισχύει κάτι τέτοιο... εμένα δεν με πειράζει η τάση... εφόσον η AMD λέει είναι οκ την πιστεύω... Αλλά οι θερμοκρασίες είναι υψηλές... καποια μλκια έχουν κάνει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

classroom με 2700x pbo on

classroom.png.2842736b1ca8bd90c790cbacad95208c.png.b1991c6bed2ced7c43794886241223da.png

classroom με 3700x pbo on 

classroom.png.3368974b4df2dd07406ca86b3514c9fa.png

Σχεδόν 6 λεπτα διαφορα στα ιδια ρολογια πανω κατω

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, andygrx είπε

jXLevbM.png

friExTC.jpg

Με PBO αν μπορείς, χωρίς PBO κι εμένα κάπου εκεί είναι - αλλά η τάση είναι κάτω από 1,22

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε

Καλά σε ψυγείο το έχεις το pc; 

Σε ιδροψυξη η cpu αλλα εχω συνολικα 5 φαν μεσα στο κουτι ( 3 ξεχωριστα και 2 του radiator ) και μεχρι και η vega  παιζει μεχρι 74-75 βαθμους  που ειναι παρα πολυ καλα.. Σε idle  εχω 35-37 βαθμους οπως ποσταρα και ποιο πριν.. Και ειμαι τσεχια που ακομα και εδω τωρα εχουμε ζεστο καλοκαιρι.. Καλα απο Σεπτεμβριο θα εχω ακομα καλυτερες θερμοκρασιες που αρχιζει και πιανει κρυο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...