kostas_anes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 42 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Βασικα αυτος που μιλαω δεν νομιζω να καταλαβει τι του λεω 🤣 Eντελώς τυχαία, μήπως μιλάς με τον Ali ?
akoinonitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε Eντελώς τυχαία, μήπως μιλάς με τον Ali ? Αλι αλι και τρεις αλι ,οχι με το vikas μιλαω (παντα μιλαγα με την shibu) δεν ξερω πως χαλασε το κονε
kostas_anes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αλι αλι και τρεις αλι ,οχι με το vikas μιλαω (παντα μιλαγα με την shibu) δεν ξερω πως χαλασε το κονε Aα εγω εχω αντιστοιχες σχεσεις με τον Ali. Ο καημενουλης δεν πολυκαταλαβαινε τι του ζηταγα να μου πει (PCI-E lanes, κατι αλλες συμπεριφορες κτλ) , οποτε απλως του ελεγα κατι ευχαριστω και εκλεινα το τικετ.
akoinonitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε Aα εγω εχω αντιστοιχες σχεσεις με τον Ali. Ο καημενουλης δεν πολυκαταλαβαινε τι του ζηταγα να μου πει (PCI-E lanes, κατι αλλες συμπεριφορες κτλ) , οποτε απλως του ελεγα κατι ευχαριστω και εκλεινα το τικετ. ασχετο ,εσενα σου δουλευει το pbo γτ απο οτι βλεπω σε κανεναν με x470 με τους τελευταιους agesa δεν δουλευει
kostas_anes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε ασχετο ,εσενα σου δουλευει το pbo γτ απο οτι βλεπω σε κανεναν με x470 με τους τελευταιους agesa δεν δουλευει Δουλευει, αλλα δεν δινει κατι. Απο τα 4.05 παει στα 4.125-4.150 σε all core Σε single αντε 25MHz
akoinonitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε Δουλευει, αλλα δεν δινει κατι. Απο τα 4.05 παει στα 4.125-4.150 σε all core Σε single αντε 25MHz αρα δουλευει ,στους περισσοτερους ειναι τα ιδια με off 1
kostas_anes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε αρα δουλευει ,στους περισσοτερους ειναι τα ιδια με off Στις 8:30 το απογευμα κανει release το βιντεο. Οπως θα δεις, τι δουλευει τι δεν δουλευει.... 2 1
enable_your_mind Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μια χαρα ειναι και εμενα οι τιμες και θερμοκρασιες σε idle ... 2
Razor333 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Με το agesa 1.0.0.3abb και τους νεους drivers + το ryzen balance, στο idle εχει πλεον καλυτερες θερμοκρασιες, σε μια τυπικη χρηση youtube-browsing το avg σε ~8 λεπτα που μετρησα ειναι 43 βαθμοι και το avg voltage 1.22v, η θερμοκρασια κατεβαινει μεχρι και 34 βαθμους. Μετρησα με 100ms interval. 2
akoinonitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 δεν μπορουσαν να πιανουν 4,4ghz stable με νορμαλ τασεις? 5
kostas_anes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Παιδες, καντε μια τον κοπο και πειτε τα bach number σας. Αν δεν ξερετε πως να το βρειτε κοιταξτε εδω. Mετα θελω να μου δωσετε θερμοκρασιες σε idle μεσω HWInfo συγκεκριμενα, να αναφερετε chipset drivers και το AGESA που φορατε. Υπαρχει κατι που πρεπει να τα συνδεει αυτα και νομιζω πως οδευω προς να το ανακαλυψω. Οποιος ενδιαφερθει, τον ευχαριστω παρα πολυ. Ενημερωτικα το δικο μου batch nr. ειναι BF 1925SUT 2
akoinonitos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Παιδες, καντε μια τον κοπο και πειτε τα bach number σας. Αν δεν ξερετε πως να το βρειτε κοιταξτε εδω. Mετα θελω να μου δωσετε θερμοκρασιες σε idle μεσω HWInfo συγκεκριμενα, να αναφερετε chipset drivers και το AGESA που φορατε. Υπαρχει κατι που πρεπει να τα συνδεει αυτα και νομιζω πως οδευω προς να το ανακαλυψω. Οποιος ενδιαφερθει, τον ευχαριστω παρα πολυ. Ενημερωτικα το δικο μου batch nr. ειναι BF 1925SUT πριν λιγο το έλυσα ρε δεν μου το ελεγες….
kostas_anes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε πριν λιγο το έλυσα ρε δεν μου το ελεγες…. Δεν το σκεφτηκα 😕
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δεν παίζει να κάτσω να τα βγάλω όλα και να το δέσω τρίτη φορά 😕
kostas_anes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Dinos_12345 είπε Δεν παίζει να κάτσω να τα βγάλω όλα και να το δέσω τρίτη φορά 😕 Tι ψυκτρα του φορας καλε xD?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα