Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Παιδια, δεν ξερω αν το εχω ξαναναφερει αλλα εχω στοιχεια οτι το IHS ειναι στραβο στους περισσοτερους και θελει lapping για να κανει καλη επαφη. Αυτην την εβδομαδα θα αρχισω να το ερευνω στον δικο μου, οποτε θα σας κρατω ενημερους. Ισως ο φιλος απο πανω να του εκατσε νορμαλ IHS.

Θες και ενα ακομα ?

Παρε ,την εχω στειλει και στην amd να δω τι αρλουμπα θα μου πουν 

ihs.jpg.276b501cf332c09d75575bc6092907f1.jpg

28 λεπτά πριν, andygrx είπε

πως καταλαβαινουμε ποια ειναι για την ace?

Πρεπει να ειναι 7C35 αλλιως δεν τα βλεπει

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν εχει κανενα για την ace ξενερωσα 

Άρα λοιπόν έχουμε 2 χρήστες με msi x570 ace @akoinonitosκαι @andygrx με τα ίδια bios o ένας με 3700x και ο άλλος με 3900x. Τι διαφορετικο εχετε οι δυο σας μηπως βγαλουμε ακρη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, soctap είπε

Άρα λοιπόν έχουμε 2 χρήστες με msi x570 ace @akoinonitosκαι @andygrx με τα ίδια bios o ένας με 3700x και ο άλλος με 3900x. Τι διαφορετικο εχετε οι δυο σας μηπως βγαλουμε ακρη.

σε τι να βγαλεις ακρη? 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kostas7837aek είπε

Εντωμεταξύ άλλες θερμοκρασίες μου δείχνει το Ryzen master, άλλες το Hwinfo και το hwmonitor. 

To ίδιο ισχύει και για το voltage 

Καλώς ήρθες στο club αντιμετωπίσω και εγώ ακριβώς τα ίδια θέματα , απλά κάνω υπομονή μέχρι να λυθούν.

Προσωπικά τα έχω όλα στο auto εκτός από pbo και το overdrive που είναι στο enable , οι μνήμες τρέχουν μεχρι 2933 από εκεί και πέρα δεν μπαίνει στα windows , όσο αφορά τις μνήμες θα δω αν θα έχει διορθωθεί κάτι με το καινούργιο bios όταν επιστρέψω αλλιώς θα πάρω για αλλο kit ram.

Όσο αφορά τον επεξεργαστή τρέχει μόνιμα μεσα στα windows στα 4.29 ghz περίπου και το vcore 1.4 , προσωπικά δεν θα πειράξω κάτι άλλο το σύστημα και οι θερμοκρασίες για καλοκαίρι είναι φυσιολογικές από όσο το έψαξα , περιμένω τα καινούργια bios στις x570 και θα το ψάξω περαιτέρω από Σεπτέμβρη

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPANK είπε

Καλώς ήρθες στο club αντιμετωπίσω και εγώ ακριβώς τα ίδια θέματα , απλά κάνω υπομονή μέχρι να λυθούν.

Προσωπικά τα έχω όλα στο auto εκτός από pbo και το overdrive που είναι στο enable , οι μνήμες τρέχουν μεχρι 2933 από εκεί και πέρα δεν μπαίνει στα windows , όσο αφορά τις μνήμες θα δω αν θα έχει διορθωθεί κάτι με το καινούργιο bios όταν επιστρέψω αλλιώς θα πάρω για αλλο kit ram.

Όσο αφορά τον επεξεργαστή τρέχει μόνιμα μεσα στα windows στα 4.29 ghz περίπου και το vcore 1.4 , προσωπικά δεν θα πειράξω κάτι άλλο το σύστημα και οι θερμοκρασίες για καλοκαίρι είναι φυσιολογικές από όσο το έψαξα , περιμένω τα καινούργια bios στις x570 και θα το ψάξω περαιτέρω από Σεπτέμβρη

εχεις δοκιμασει ρυθμισεις απο calculator?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

σε τι να βγαλεις ακρη? 

Ο 3700 σου με τις ιδιες ρυθμισεις bios που εχει ο @andygrxεσυ ποια θεματα εχεις; Καπως ετσι το σκεφτομαι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, soctap είπε

Ο 3700 σου με τις ιδιες ρυθμισεις bios που εχει ο @andygrxεσυ ποια θεματα εχεις; Καπως ετσι το σκεφτομαι

Δεν εχω θεματα ,εκτος απο τις θερμοκρασιες σε light load που τις εχουν σχεδον ολοι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

εχεις δοκιμασει ρυθμισεις απο calculator?

Όχι μόλις επιστρέψω θα δοκιμάσω , αλλα στο προηγούμενο σύστημα που είχα τις μνήμες σε z170 έπαιζαν άψογα σε xmp στα 3200 και χωρίς καν να πειράξω τις τάσεις , θα μου πείς αλλη πλατφόρμα και άλλο chipset εδώ .... θα δοκιμάσω και manual άπλα προτιμώ να έχω μνήμες που να παίζουν με xmp εκεί που πρέπει να παίξουν χωρίς να πρέπει να μπώ σε manual

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Αυτά είναι γνωστά και πολλάκις συζητημενα στο παρόν. Πριν τον βάλεις αγγελία έχε με υπ όψη...

Πόσο; 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, SPANK είπε

mΌχι μόλις επιστρέψω θα δοκιμάσω , αλλα στο προηγούμενο σύστημα που είχα τις μνήμες σε z170 έπαιζαν άψογα σε xmp στα 3200 και χωρίς καν να πειράξω τις τάσεις , θα μου πείς αλλη πλατφόρμα και άλλο chipset εδώ .... θα δοκιμάσω και manual άπλα προτιμώ να έχω μνήμες που να παίζουν με xmp εκεί που πρέπει να παίξουν χωρίς να πρέπει να μπώ σε manual

δεν λεω να πειραξεις κατι από timmings ,με xmp enabled να δεις μηπως η μητρικη δεν βαζει κατι σωστα από τα παρακτω settings που απαιτούνται για 4dimms

fsfgg.png.0890900f4d701f7089762610203f5e28.png

Αν θες   ανεβασε ένα ss από το ryzen master με τα settings των μνημων να δουμε τι βαζει η μητρικη στο auto

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

δεν λεω να πειραξεις κατι από timmings ,με xmp enabled να δεις μηπως η μητρικη δεν βαζει κατι σωστα από τα παρακτω settings που απαιτούνται για 4dimms

fsfgg.png.0890900f4d701f7089762610203f5e28.png

Αν θες   ανεβασε ένα ss από το ryzen master με τα settings των μνημων να δουμε τι βαζει η μητρικη στο auto

Έγινε θα το τσεκάρω μετα τις 20 που θα επιστρέψω , ίσως τότε έχει φτιάξει και το bios

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostas7837aek είπε

Εγώ πάντως παρά αυτά τα θεματάκι που είπα χθες, έχω δει διαφορά στα games... ειδικά στο pubg..  και παίζω με τις μνήμες στα στοκ γιατί δεν πάνε 3200.. πιστεύω και αυτές θα βοηθήσουν μόλις βγει σωστό bios.

Ποια μητρικη και ποιο bios εχεις; Δεν στα rog/overclock.net forums εχει και 1.0.0.3ab και 1.0.0.3abb, τα οποια δεν υπαρχουν στο site ακομα αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Θες και ενα ακομα ?

Παρε ,την εχω στειλει και στην amd να δω τι αρλουμπα θα μου πουν 

ihs.jpg.276b501cf332c09d75575bc6092907f1.jpg

Φαντάζεσαι να σου απαντήσουν "μην ανησυχείτε κύριε, εκεί πάνω δεξιά είναι το chiplet που λείπει, κάνουμε binning και στα IHS"🤬

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nicksoti είπε

Φαντάζεσαι να σου απαντήσουν "μην ανησυχείτε κύριε, εκεί πάνω δεξιά είναι το chiplet που λείπει, κάνουμε binning και στα IHS"🤬

Βασικα αυτος που μιλαω δεν νομιζω να καταλαβει τι του λεω 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...