Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@malakudi η θυμομουν λαθος είναι είναι που εχει πολύ ζεστη θα το ξανατσεκαρω όταν θα εχω δροσια. 

Εdit: από ότι ειδα τωραπ ου ετρεξα Υcruncher από 76 βαθμούς και κατω κραταει 4150-4175Mhz 

1.png.26a5a4b05407f83ef6453dc9918a0acf.png

2.png.591e79f526c83a1cc8db45c475f78f0d.png

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dimitris21gr είπε

Ήρθαν!

IMG_20190802_212731.thumb.jpg.03f0578a72b16e67afd2ae443df57a4a.jpg

Σήμερα το βράδυ παίρνω back up από τον ssd και αύριο έχουμε στήσιμο!! :D

Ξανάπιασα hardware για προσωπική χρήση πέρα από κάρτα γραφικών μετά από 6μιση χρόνια! Ο 3570Κ με κράτησε πολύ καλά. Θα έχει μια ειδική θέση στην καρδιά μου! :P

3570K είχα και εγώ, τι γαμάτος CPU για τότε :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Kαλημερα, FX 8350 :")

Εεεεε για multi-threaded workloads, ήταν απίστευτος και αυτός. 

Εντωμεταξύ, αν έχω το σύστημα 15 μέρες, έχω δουλέψει τις 10 με Linux, που δεν παίζει το lm-sensors στον kernel μου και δεν μπορώ να δω τι έχω από θερμοκρασίες και ρεύματα. Δεν έχω το μικρόβιο να κοιτάζω κάθε τόσο τι παίζει.

Επεξ/σία από Dinos_12345
Δημοσ.
7 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Γιατί έτσι δυσαρεστημένος;;

Δεν ήταν τόσο καλός όσο περίμενα γενικά η AMD έχει δουλειά ακόμη, θα ήθελα καλύτερα clocks και φυσικά ανώτερο single thread performance 

Δημοσ.
Στις 1/8/2019 στις 6:27 ΜΜ, Aten-Ra είπε

Πανωλεθρία στην Γερμανία

spacer.png

1564669035651.png.400cc2ed697496e1e6d3de1068ecc9b3.png

Αν το καταλαβαινω σωστα, εκτος απο τις πωλησεις, ειναι φοβερο πως η ψαλιδα των εσοδων ειναι πολυ μικροτερη. Αυτο μας δειχνει οτι ειναι πιο ακριβοι οι επεξεργαστες. (ενταξει το ξεραμε :P )
Αλλα με ποσοστο στις πωλησεις 64-36 υπερ της AMD, η ιντελ καταφερε να γραψει περισσοτερα εσοδα κατα 2%..(Απριλιος 19)
Εκτος αν κατι δε καταλαβαινω σωστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Αν το καταλαβαινω σωστα, εκτος απο τις πωλησεις, ειναι φοβερο πως η ψαλιδα των εσοδων ειναι πολυ μικροτερη. Αυτο μας δειχνει οτι ειναι πιο ακριβοι οι επεξεργαστες. (ενταξει το ξεραμε :P )
Αλλα με ποσοστο στις πωλησεις 64-36 υπερ της AMD, η ιντελ καταφερε να γραψει περισσοτερα εσοδα κατα 2%..(Απριλιος 19)
Εκτος αν κατι δε καταλαβαινω σωστα.

Ναι τα έσοδα είναι μικρότερα , αλλά αυτό που ενδιαφέρει πάρα πολύ μια εταιρία είναι η πελατειακή βάση.

Αν φτιάξεις πελατειακή βάση και εταιρικό προφίλ, μπορείς να φτιάξεις και την κερδοφορία σου σιγά σιγά.

Για εμάς πάντως, του καταναλωτές, μόνο καλό είναι πως η AMD πουλά με χαμηλότερο κέρδος.

Αυτό πάντως που κατάφεραν οι RYZEN 3000 είναι να τραβήξουν περισσότερες πωλήσεις σε ακριβά μοντέλα. Οι ΡΥΖΕΝ 1000 και RYZEN 2000 έδιναν μεγάλη έμφαση στο segment των 200-300€ , εδώ ο 3900Χ αλλά και ο 3700Χ τραβά τις πωλήσεις στην κατηγορία 300+ με 400+ € .

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, johnmt2 said:

Δεν ήταν τόσο καλός όσο περίμενα γενικά η AMD έχει δουλειά ακόμη, θα ήθελα καλύτερα clocks και φυσικά ανώτερο single thread performance 

Αυτά είναι γνωστά και πολλάκις συζητημενα στο παρόν. Πριν τον βάλεις αγγελία έχε με υπ όψη...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, kostas7837aek είπε

Μόλις έβαλα τον 3700Χ πάνω. Πέρασα το τελευταίο ΒΙΟS της ASUS και πέρασα τον τελευταίο chipset. Πρώτον πάνω να τρέξω μνήμες 3200 και μου πετάει C5 σφάλμα. Έτρεξα Cinebench με max θερμοκρασία 75 βαθμούς με αρκετή ζέστη στο δωμάτιο. Μax single clock σε cinebench 4391 Mhz. Αλλά...

Αλλά ενώ η συχνότητα πέφτει, το Voltage είναι καρφωμένο με 1.4+ 

Καμιά συμβουλή; 

Περιεργο που ειδες C5 με το latest bios, ηταν θεμα με τα αρχικα και στην c6h και στην c7h, εγω δεν το ξαναειδα στην c6h απο το 1.0.0.3 bios και μετα, ουτε με τις μνημες στα ορια τους 3600+

Στα αρχικα bios το fix ηταν περισσοτερη ταση στις ram στο boot και το σωστο ProcODT μεχρι 40 max, δοκιμασε μηπως σου δουλεψει.

Μηπως εβαλες το agesa 1.0.0.2 bios;

Δημοσ.

Εγώ πάντως παρά αυτά τα θεματάκι που είπα χθες, έχω δει διαφορά στα games... ειδικά στο pubg..  και παίζω με τις μνήμες στα στοκ γιατί δεν πάνε 3200.. πιστεύω και αυτές θα βοηθήσουν μόλις βγει σωστό bios.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε 3 συνεχομενα cinebench r20 runs δεν ειδα πανω απο 60 βαθμους.το max που εχω δει ειναι 65 σε gaming.

ολα αυτα με τα παντα default στο bios εκτος το XMP για τις μνημες,latest drivers 1.07.29.0115,AMD ryzen balanced,windows 10 1903 και bios 7C35v13.PBO στο auto.

ξεχασα να αναφερω το κουτι ειναι κλειστο και θερμοκρασια δωματιου 28c.

rtDBo9f.jpg

Επεξ/σία από andygrx
  • Like 5
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, andygrx είπε

σε 3 συνεχομενα cinebench r20 runs δεν ειδα πανω απο 60 βαθμους.το max που εχω δει ειναι 65 σε gaming.

ολα αυτα με τα παντα default στο bios εκτος το XMP για τις μνημες,latest drivers 1.07.29.0115,AMD ryzen balanced,windows 10 1903 και bios 7C35v13.PBO στο auto.

rtDBo9f.jpg

Σε idle τι τάσεις και θερμοκρασίες έχεις; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...