Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, johnmt2 said:

εχει καταφερει κανεις σας κατι παραπανω απο 4.3 all core? π.χ 4.350+

1.380

Πολυ μεγάλη, μειωσε πριν να έχεις θέμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Πολυ μεγάλη, μειωσε πριν να έχεις θέμα.

αστο.. το πολυ πολυ να μου κανει και την χαρη να χτυπησω κανεναν 8core 'K' της μπλε

• Like 1
Δημοσ.

Ο κοσμος παρερμηνευσε το 1.325V που ειχε πει ο Stilt ως την μεγιστη 24/7 ταση για all core OC. 
Ο Stilt εκανε σαν τρελος να εξηγησει στον κοσμο οτι καταλαβε λαθος και μετα επειδη γενικα κυκλοφορησε, βγηκε και ο Robert να το διαψευσει. 
Αν εγινε τοσος ντορος για τα 1.325, τοτε απο 1.25 και κατω σου λεω εγω. Και αυτο ειναι γνωμη μη ειδικου, οποτε αν πεθανει και με αυτο, δεν φταιω εγω.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Στο windows balanced φαίνονται όλα πολύ καλά αλλά δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει στις επιδόσεις.. 

Καμια ,το καλυτερο ειναι

Δημοσ.

Ήρθαν!

IMG_20190802_212731.thumb.jpg.03f0578a72b16e67afd2ae443df57a4a.jpg

Σήμερα το βράδυ παίρνω back up από τον ssd και αύριο έχουμε στήσιμο!! :D

Ξανάπιασα hardware για προσωπική χρήση πέρα από κάρτα γραφικών μετά από 6μιση χρόνια! Ο 3570Κ με κράτησε πολύ καλά. Θα έχει μια ειδική θέση στην καρδιά μου! :P

• Like 19
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, johnmt2 said:

αστο.. το πολυ πολυ να μου κανει και την χαρη να χτυπησω κανεναν 8core 'K' της μπλε

Γιατί έτσι δυσαρεστημένος;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Το θεμα ειναι οτι το Pbo εχει να κανει και με την ψυξη οποτε θα εχει παντα κατι να σε κοβει ,απο εκει και περα θελει ψαξιμο να βρεις ποια ειναι τα ιδανικα settings για εσενα ,οχι οτι θα εχει και καμια φοβερη διαφορα αμα απλα το βαλεις enabled. Σε gaming παντως με pbo off και pbo on δεν εχω δει καμια διαφορα

1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Spoilers, θα το δεις και αυριο, το PBO on με PBO off η μονη διαφορα που εχει ειναι σε καταναλωσεις και θερμοκρασιες :)

Το PBO είναι ουσιαστικά broken, στον 3900Χ τον δικό μου ενώ πιάνω 4000 all core με pbo off και τάση 1,21-1,22 , μόλις μπει το pbo on ανεβάζει την τάση στο 1,31-1,32 και με το ζόρι πάει 4100 - λόγω της πολύ αυξημένης θερμοκρασίας από τη μεγαλύτερη τάση. Σε δικές μου δοκιμές το 4100 το έχει με 1,25 άνετα αλλά με το νέο PBO δε μπορώ να κατεβάσω την τάση με negative offset με τίποτα. Την βάζω -0,075 (οπότε με το παλιό pbo και ryzen 2000 series θα έπεφτε από 1,325 σε 1,25) αλλά δε πέφτει, ή πέφτει ελάχιστα. Δε μπορούμε να ρυθμίσουμε ουσιαστικά τίποτα, ότι κάνει το κάνει μόνο του το τσιπάκι.

Πιστεύω αυτά θα φτιάξουν στο προσεχές μέλλον - προς το παρόν έχω το PBO off.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, malakudi είπε

Το PBO είναι ουσιαστικά broken, στον 3900Χ τον δικό μου ενώ πιάνω 4000 all core με pbo off και τάση 1,21-1,22 , μόλις μπει το pbo on ανεβάζει την τάση στο 1,31-1,32 και με το ζόρι πάει 4100 - λόγω της πολύ αυξημένης θερμοκρασίας από τη μεγαλύτερη τάση. Σε δικές μου δοκιμές το 4100 το έχει με 1,25 άνετα αλλά με το νέο PBO δε μπορώ να κατεβάσω την τάση με negative offset με τίποτα. Την βάζω -0,075 (οπότε με το παλιό pbo και ryzen 2000 series θα έπεφτε από 1,325 σε 1,25) αλλά δε πέφτει, ή πέφτει ελάχιστα. Δε μπορούμε να ρυθμίσουμε ουσιαστικά τίποτα, ότι κάνει το κάνει μόνο του το τσιπάκι.

Πιστεύω αυτά θα φτιάξουν στο προσεχές μέλλον - προς το παρόν έχω το PBO off.

Σε εμενα δουλευει κανονικα το Pbo παντως,σε βαρια σεναρια η συχνοτητα ειναι καπου στα 4150-4175Mhz με pbo και χωρις πεφτει 3950Mhz

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Σε εμενα δουλευει κανονικα το Pbo παντως,σε βαρια σεναρια η συχνοτητα ειναι καπου στα 4150-4175Mhz με pbo και χωρις πεφτει 3950Mhz

Το δοκιμάζω κυρίως σε CB20 να πω την αλήθεια. Σου σηκώνει CB20 multi 4150-4175; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

ναι εκει παιζει

Ο 3900Χ δεν πάει πάνω από 4100 με PBO στο CB20, σηκώνει τάση 1,32 και η θερμοκρασία περνάει τα 77-78C αμέσως. Με τι τάση σου σηκώνει 4175;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Ο 3900Χ δεν πάει πάνω από 4100 με PBO στο CB20, σηκώνει τάση 1,32 και η θερμοκρασία περνάει τα 77-78C αμέσως. Με τι τάση σου σηκώνει 4175;

καπου στο 1.35V δεν θυμαμαι ακριβως ,κατσε να τα περασω και θα σου πω γτ μολις εκανα φορματ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...