Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Μόλις έβαλα τον 3700Χ πάνω. Πέρασα το τελευταίο ΒΙΟS της ASUS και πέρασα τον τελευταίο chipset. Πρώτον πάνω να τρέξω μνήμες 3200 και μου πετάει C5 σφάλμα. Έτρεξα Cinebench με max θερμοκρασία 75 βαθμούς με αρκετή ζέστη στο δωμάτιο. Μax single clock σε cinebench 4391 Mhz. Αλλά...

Αλλά ενώ η συχνότητα πέφτει, το Voltage είναι καρφωμένο με 1.4+ 

Καμιά συμβουλή; 

Ναι ζησε με αυτο μεχρι το επομενο bios update :lol:

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ναι ζησε με αυτο μεχρι το επομενο bios update :lol:

Εντωμεταξύ άλλες θερμοκρασίες μου δείχνει το Ryzen master, άλλες το Hwinfo και το hwmonitor. 

To ίδιο ισχύει και για το voltage 

Επεξ/σία από kostas7837aek
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Εντωμεταξύ άλλες θερμοκρασίες μου δείχνει το Ryzen master, άλλες το Hwinfo και το hwmonitor. 

To ίδιο ισχύει και για το voltage 

και σε εμενα το ιδιο, φιλικη συμβουλη μην κοιτας ουτε τασεις ουτες θερμοκρασιες ,κανε τη δουλεια σου και μην δινεις βαση

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

και σε εμενα το ιδιο, φιλικη συμβουλη μην κοτας ουτε τασεις ουτες θερμοκρασιες ,κανε τη δουλεια σου και μην δινεις βαση

Έχεις καμιά ιδέα να πειράξω τίποτα μέσα στο BIOS; Cool & quiet και τα σχετικα; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Έχεις καμιά ιδέα να πειράξω τίποτα μέσα στο BIOS; Cool & quiet και τα σχετικα; 

Τπτ σε λεω ,δεν αλλαζει κατι ,αμα θες βαλε pbo (scalar x8 / +100mhz) κατι αλλο δεν εχει νοημα να κανεις και μετα αμα θες ασχολησου με τις μνημες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τπτ σε λεω ,δεν αλλαζει κατι ,αμα θες βαλε pbo (scalar x8 / +100mhz) κατι αλλο δεν εχει νοημα να κανεις και μετα αμα θες ασχολησου με τις μνημες

Εχει βγάλει ένα σωρό εργαλεία δήθεν για overclocking pbo boost calar oc mode και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. και  το αποτέλεσμα είναι ένα τίποτα 

Καμία ουσιαστική διαφορά 

Επεξ/σία από johnmt2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnmt2 είπε

Εχει βγάλει ένα σωρό εργαλεία δήθεν για overclocking pbo boost calar oc mode και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. και  το αποτέλεσμα είναι ένα τίποτα 

Το θεμα ειναι οτι το Pbo εχει να κανει και με την ψυξη οποτε θα εχει παντα κατι να σε κοβει ,απο εκει και περα θελει ψαξιμο να βρεις ποια ειναι τα ιδανικα settings για εσενα ,οχι οτι θα εχει και καμια φοβερη διαφορα αμα απλα το βαλεις enabled. Σε gaming παντως με pbo off και pbo on δεν εχω δει καμια διαφορα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Το θεμα ειναι οτι το Pbo εχει να κανει και με την ψυξη οποτε θα εχει παντα κατι να σε κοβει ,απο εκει και περα θελει ψαξιμο να βρεις ποια ειναι τα ιδανικα settings για εσενα ,οχι οτι θα εχει και καμια φοβερη διαφορα αμα απλα το βαλεις enabled. Σε gaming παντως με pbo off και pbo on δεν εχω δει καμια διαφορα

Spoilers, θα το δεις και αυριο, το PBO on με PBO off η μονη διαφορα που εχει ειναι σε καταναλωσεις και θερμοκρασιες :)

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

θεωρω πως το  καλυτερο setting ειναι ενα  4.3 all core , μπορει να χανει ελαφρος καποιος σε single thread benchmark η εργασιες μεχρι 1 2 πυρηνες αλλα το κερδος ειναι μεγαλυτερο στο Multi αποτελεσμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnmt2 είπε

θεωρω πως το  καλυτερο setting ειναι ενα  4.3 all core , μπορει να χανει ελαφρος καποιος σε single thread benchmark η εργασιες μεχρι 1 2 πυρηνες αλλα το κερδος ειναι μεγαλυτερο στο Multi αποτελεσμα.

Nαι, πηγαινε τον πρωτα 4.3 all core χωρις να σου μεινει στο χερι σε κανα μηνα και τα υπολοιπα τα βλεπουμε μετα ;) 

Δημοσ.

εχει καταφερει κανεις σας κατι παραπανω απο 4.3 all core? π.χ 4.350+

Μόλις τώρα, kostas_anes είπε

Mε τι ταση;

1.380

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johnmt2 είπε

εχει καταφερει κανεις σας κατι παραπανω απο 4.3 all core? π.χ 4.350+

1.380

Α ωραια, δεν θα τον παρεις στο χερι σε κανα μηνα, θα τον παρεις σε 3μηνο :P

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

πες μας το μυστικο σου για τα 6000+ single που βγαζεις στο geekbench 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...