Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas_anes είπε

Το Q1 2020 ειναι μεχρι τον Μαρτη ;)
Βαλε μετα και διαθεισμοτητες κτλ. Απο Απριλη-Μαη.

Θα βγάλει zen 4xxx και θα κυκλοφορήσει το chipset για τους 3xxx δηλαδή? 😎 Ε ρε Dr73 που μας χρειάζεται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Spartan_X είπε

Στη λίστα των διαθέσιμων BIOS για τη Gaming Edge που έχω δεν βλέπω κάτι .. ίσως να είναι για άλλο μοντέλο

Περιεργο για την X570 ACE εχει βγαλει https://www.msi.com/Motherboard/support/MEG-X570-ACE#down-bios

Αλλα και αλλα η msi ωρες - ωρες..........

Επεξ/σία από soctap
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

Το pbo δεν δουλεύει 

Τα ανεμιστηράκια για να τα ρυθμίσεις πρέπει να είσαι πυρηνικός φυσικός

Τελικά το offset δουλεύει ή θα το βάλουμε και θα δίνει 2ν

οταν λες δεν δουλευει? τι ρυθμισεις βαζεις? μην πειραζεις ταση αν εισαι στοκ η με pbo

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Τα ίδια είχαμε ακούσει πριν 1 χρόνο και για x490...

Ψυχραιμία δεν έχει κανένα νόημα ύπαρξης το x590 έχουμε x570 όπως της GB που πουσάρουν 1000 Amps ffs

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση όχι και τόσο off topic , επειδή με τα monitor προγράμματα και ελέγχου fan κτλ κτλ προβλέπω μεγάλα άλυτα μπλεξίματα...

Χωρίς το icue τα AIO της Corsair όπως το h115 pro που ήδη έχω θα λειτουργεί με τα bios για έλεγχο στροφών fan και pump. Το έχω το AIO απλα δεν έχω ακόμα pc να το δοκιμάσω. Δηλαδή αυτοί που έχουν AIO βάζουν απαραίτητα τα συνοδευτικά προγράμματα τους ; 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

οταν λες δεν δουλευει? τι ρυθμισεις βαζεις? μην πειραζεις ταση αν εισαι στοκ η με pbo

Άμα το ενεργοποιήσω δεν αλλάζει τίποτα

το έχω βάλει καρφωτό το ρεύμα 1.31 για 4.2 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

Άμα το ενεργοποιήσω δεν αλλάζει τίποτα

το έχω βάλει καρφωτό το ρεύμα 1.31 για 4.2 

αραξε ετσι τοτε

41 λεπτά πριν, dem είπε

Μια ερώτηση όχι και τόσο off topic , επειδή με τα monitor προγράμματα και ελέγχου fan κτλ κτλ προβλέπω μεγάλα άλυτα μπλεξίματα...

Χωρίς το icue τα AIO της Corsair όπως το h115 pro που ήδη έχω θα λειτουργεί με τα bios για έλεγχο στροφών fan και pump. Το έχω το AIO απλα δεν έχω ακόμα pc να το δοκιμάσω. Δηλαδή αυτοί που έχουν AIO βάζουν απαραίτητα τα συνοδευτικά προγράμματα τους ; 

δεν ειναι απαραιτητο ,μπορεις να ρυθμιζεις και τα curves απο το bios αρκει να ταιριαζουν τα Headers

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.

Το λέω εξαιτίας αυτών που λέτε τελευταία..

Αυτό το έχετε δει έτσι ; 

One issue that was repeatedly brought up by the community over the past weeks was the new CPU’s idle behaviour both in terms of temperature as well as voltages....

https://www.anandtech.com/show/14688/amd-releases-new-chipset-drivers-for-ryzen-3000-more-relaved-cppc2-upscaling

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, dem είπε

Το λέω εξαιτίας αυτών που λέτε τελευταία..

Αυτό το έχετε δει έτσι ; 

One issue that was repeatedly brought up by the community over the past weeks was the new CPU’s idle behaviour both in terms of temperature as well as voltages....

https://www.anandtech.com/show/14688/amd-releases-new-chipset-drivers-for-ryzen-3000-more-relaved-cppc2-upscaling

Ναι το εχουμε σχολιασει πιο πισω

εχει γινει πολυ αστειο το Userbenchmark ,με τον 2700x πριν το αλλαξουν εβγαζα πολυ καλυτερα ποσοστα παντου ,τραγικοι

https://www.userbenchmark.com/UserRun/18919587

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilos είπε

Θα βγάλει zen 4xxx και θα κυκλοφορήσει το chipset για τους 3xxx δηλαδή? 😎 Ε ρε Dr73 που μας χρειάζεται...

TO B550 δεν είναι δικό της chipset .

Η ASMEDIA το φτιάχνει και μάλλον αυτή ευθύνεται για τις όποιες καθυστερήσεις .

Δημοσ.

Παιδια ποτε θα κυκλοφορησουνε σε κανα αλλο σκρουτζομαγαζο της προκοπης σε σωστη τιμη οι Ryzen? Εχει περασει ενας μηνας και η μονη τιμη για τον 3900χ ειναι 600ε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...