Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, malakudi είπε

Νομίζω στο multi πάνω κάτω τα ίδια είναι, έκανε boost στα 4300 τα 6 core. Η διαφορά είναι στο single, πήγε μέχρι 4550 στο geek. Μνήμη είμαι 3200 cl14 με λίγο σφιγμένα settings

δεν σου χτυπαει εστω ενας 4,6ghz? μεγαλη απατη αυτο με το max boost εμενα μονο 1 πυρηνας παει 4.375-4.4ghz οι αλλοι απο 4350 και κατω

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

δεν σου χτυπαει εστω ενας 4,6ghz? μεγαλη απατη αυτο με το max boost εμενα μονο 1 πυρηνας παει 4.375-4.4ghz οι αλλοι απο 4350 και κατω

Σε CB20 single το πολύ 4525, με geekbench ως 4550, σε Linux το openssl aes speed test στα 4583. 4600 (4591 για την ακρίβεια επειδή με το Spread spectrum είναι 99,8 τα MHz) δεν έχω δει ούτε μία φορά.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, malakudi είπε

Σε CB20 single το πολύ 4525, με geekbench ως 4550, σε Linux το openssl aes speed test στα 4583. 4600 (4591 για την ακρίβεια επειδή με το Spread spectrum είναι 99,8 τα MHz) δεν έχω δει ούτε μία φορά.

σε ποιον agesa ειναι η Prime? 1.0.0.2?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

σε ποιον agesa ειναι η Prime? 1.0.0.2?

Ναι

Πάντως, άσχετα αν πιάνει τα 4600 ή όχι, σε productivity tasks που κάνω η απόδοση του 3900Χ είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Είναι ουσιαστικό upgrade σε σχέση με τον 2700Χ. Η intel δεν έχει τίποτα να μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Μέσα σε δυόμιση χρόνια η AMD μας πήγε από top επιδόσεις του i7 7700K στον 3900X, σχεδόν τριπλασιάζοντας την απόδοση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γυρισα πισω απο τον  agesa 1.0.0.3a στον 1.0.0.3 και τωρα στο hwinfo τουλαχιστον ολοι οι πυρηνες τερματιζουν στα 4,4ghz χωρις Pbo ,θα τρεξω τπτ να δω αν οντως υπαρχει διαφορα

edit: το pbo ειναι πολυ χαλια μετο ζορι κραταει 4100all core και οσο ανεβαινεις σε if τοσο πεφτει το all core boost, το ιδιο και χωρις Pbo τα νουμερα σε μουλτι ειναι κακα

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε , Βρε την Ιντελα ... δεν το πιστευω οτι εγινε επιτηδες μολις βγηκαν οι νεοι ryzen.....καταλαθος εγινε να φενεται η intel καλυτερη...

Επεξ/σία από enable_your_mind
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέα πατέντα της AMD για 3d stacked APUs/GPUs (με HBM)

Extreme-bandwidth scalable performance-per-watt GPU architecture - AMD

http://www.freepatentsonline.com/20190196742.pdf

μείνετε συντονισμένοι.... Φαίνεται τα χτυπήματα να είναι δυνατά και συνεχή το προσεχές διάστημα.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδες , απογοητευτικα πληρως. Μολις εγκατεστησα τον 3700X και χτυπαει απο 50 μεχρι 73 βαθμους συνεχεια καθως σερφαρω μόνο ή κανω εγκατασταση καποιο προγραμμα. Ειναι καποιο προβλημα της μητρικης ή καποια ρυθμιση ή θελει αλλαγη παστας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, geo4sar είπε

Παιδες , απογοητευτικα πληρως. Μολις εγκατεστησα τον 3700X και χτυπαει απο 50 μεχρι 73 βαθμους συνεχεια καθως σερφαρω μόνο ή κανω εγκατασταση καποιο προγραμμα. Ειναι καποιο προβλημα της μητρικης ή καποια ρυθμιση ή θελει αλλαγη παστας?

Εχω βγαλει ολα τα boost  τον εχω κλειδωσει στα 4300 με 1.320 V σε High Performance power plan me 1% minimum proc state  και μνημες στα 3600 με 15-15-15 -32- 48 και εχω με υδροψηξη αυτεσ τις θεμοκρασιες

image.png.55919526d9750141d606035b08c33c07.png

Επεξ/σία από enable_your_mind
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geo4sar είπε

Χαλάρωσε, είναι νορμάλ νούμερα για την κατάσταση που έχουμε τώρα. Περιμένουμε updates που θα τα φτιάξουν. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Χαλάρωσε, είναι νορμάλ νούμερα για την κατάσταση που έχουμε τώρα. Περιμένουμε updates που θα τα φτιάξουν. 

Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω καμιά τούμπανη Noctua . Η μόνη λύση δηλαδή μέχρι να βγάλουν κάποιο update είναι  undervolt kai underclock?

Αν βάλω καμιά MX4  ή artic silver δεν θα βελτιώσει τα πράγματα έστω και λίγο?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, geo4sar είπε

Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω καμιά τούμπανη Noctua . Η μόνη λύση δηλαδή μέχρι να βγάλουν κάποιο update είναι  undervolt kai underclock?

Αν βάλω καμιά MX4  ή artic silver δεν θα βελτιώσει τα πράγματα έστω και λίγο?

Είμαι με Dark Rock 4 και MX-4 και σε full load χωρίς το PBO, παίζω στους 72

Δημοσ.

Παίδες μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να ανησυχείτε τόσο με τις θερμοκρασίες. Ειδικά όταν κάνεις bench χωρίς a/c, με θερμοκρασία δωματίου κοντά ή ίση με 30 και με τα vcore που διαβάζω, τότε λογικές μου φαίνονται.

Με 2700x αυτή την εποχή χωρίς a/c τι θερμοκρασίες πιάνετε όσοι τον έχετε; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...