Dinos_12345 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, xristosd19 είπε είμαι πρωτάρης σε αυτά και δεν γνωρίζω ακριβως πως λειτουργούν .. το pbo πως το βάζω ;; επισης ειναι πολλή τάση για 4 ghz ;; πριν λιγο το πηγα 1.328 Αν σκεφτείς ότι εγώ έκανα με 1.3 overclock σε 4.3, 8 πυρήνες και είχα και μέγιστη 82 βαθμούς... 1
nikpoth Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, xristosd19 είπε είμαι πρωτάρης σε αυτά και δεν γνωρίζω ακριβως πως λειτουργούν .. το pbo πως το βάζω ;; επισης ειναι πολλή τάση για 4 ghz ;; πριν λιγο το πηγα 1.328 Δεν είναι για oc αυτά τα τσιπακια και θα φανεί στην πορεία. Κάνε για τον χαβαλέ, μία, δύο ώρες, πάρε μερικά σκορ να γουστάρεις και μετά γύρνα σε στοκ με pbo. Και υπομονή για νεότερα bios, chipset driver. 2
xristosd19 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 ναι ειναι πολυ κακη η θεμοκρασια που εχω.. αν το σκεφτεις ετσι.. βέβαια εχω την stealth που ειναι η χειρότερη ψυξη της amd.. αλλα και παλι.. λες να το κατεβασω και αλλο απο το 1,328 ;;; 3 λεπτά πριν, nikpoth είπε Δεν είναι για oc αυτά τα τσιπακια και θα φανεί στην πορεία. Κάνε για τον χαβαλέ, μία, δύο ώρες, πάρε μερικά σκορ να γουστάρεις και μετά γύρνα σε στοκ με pbo. Και υπομονή για νεότερα bios, chipset driver. ωραια να το κανω αυτο που λες τα volt ποσα να τα βαλω ;; και πρεπει να δω πως βαζω αυτο το Pbo δεν εχω ιδεα που ειναι στο ομορφο lite Bios της msi
nikpoth Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Τα volt,auto. Pbo στην καρτέλα, overclocking, advanced cpu configuration. Και βάλε enabled το πρώτο. 1
xristosd19 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, nikpoth είπε Τα volt,auto. Pbo στην καρτέλα, overclocking, advanced cpu configuration. Και βάλε enabled το πρώτο. ευχαριστώ ! το βρηκα και το εβαλα αντε να δουμε τωρα πως θα παει.. 1.200v μου το πήγε
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 https://www.reddit.com/r/Amd/comments/ciajef/placeholder_update_on_whea_warnings_destiny_2_and/ 1
Chocobo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Καλημερα.Ειμαι καιρο εκτος και θελω να φτιαξω ενα φτηνο μηχανημα για χαλαρο video edit / render. Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως 1. δεν καταλαβαινω πως ο 6core 12thread ryzen 5 3600 βγαζει περισσοτερο απο τον 8core 16thread ryzen 7 1700 και στο cbr15 και στο cbr20 (στο multicore) 2.η τιμη τους δεν συμβαδιζει με εξωτερικο. 3.Περαν cinebench πχ στο user benchmarks λενε πως multicore ο 1700 ειναι ταχυτερος. Μπορει καποιος να μου ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο ; προφανος εχω δει πως ο ενας ειναι zen2 νεος cpu ενω ο αλλος ειναι 2 χρονων με χαμηλοτερα ρολογια κλπ απλα θελω τα φωτα σας ως προς το που να παω καθαρα για τη δουλεια που το θελω. Γενικα αυτη την εποχη ποιος cpu ειναι το καλυτερο vfm κοντα στα 200+-ευρω ; Να προσθεσω πως δεν με ενδιαφερει το tdp και θα κανω overclock σε λογικα πλαισια.
giannis808 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, Chocobo είπε Καλημερα.Ειμαι καιρο εκτος και θελω να φτιαξω ενα φτηνο μηχανημα για χαλαρο video edit / render. Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως 1. δεν καταλαβαινω πως ο 6core 12thread ryzen 5 3600 βγαζει περισσοτερο απο τον 8core 16thread ryzen 7 1700 και στο cbr15 και στο cbr20 (στο multicore) 2.η τιμη τους δεν συμβαδιζει με εξωτερικο. 3.Περαν cinebench πχ στο user benchmarks λενε πως multicore ο 1700 ειναι ταχυτερος. Μπορει καποιος να μου ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο ; προφανος εχω δει πως ο ενας ειναι zen2 νεος cpu ενω ο αλλος ειναι 2 χρονων με χαμηλοτερα ρολογια κλπ απλα θελω τα φωτα σας ως προς το που να παω καθαρα για τη δουλεια που το θελω. Γενικα αυτη την εποχη ποιος cpu ειναι το καλυτερο vfm κοντα στα 200+-ευρω ; Να προσθεσω πως δεν με ενδιαφερει το tdp και θα κανω overclock σε λογικα πλαισια. Σύμφωνα με το user benchmark ο 3600 έχει 25% ταχύτερους πυρήνες. Που σύμφωνα με την 30% αύξηση στους πυρήνες απο τους 6 στους 8 δηλαδή του 1700, όπως θα δεις ο 1700 είναι 10% πιο γρήγορος αν μιλάμε για tasks που πιάνουν όλα του τα threads. Οπότε, παρόλο το 10% για 16 Thread εργασίες, θα πρότεινα σίγουρα 3600 μιας και είναι πολύ νεότερος και ανώτερος στο 95% των περιπτώσεων 1
radiohead Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 52 λεπτά πριν, Chocobo είπε Καλημερα.Ειμαι καιρο εκτος και θελω να φτιαξω ενα φτηνο μηχανημα για χαλαρο video edit / render. Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως 1. δεν καταλαβαινω πως ο 6core 12thread ryzen 5 3600 βγαζει περισσοτερο απο τον 8core 16thread ryzen 7 1700 και στο cbr15 και στο cbr20 (στο multicore) 2.η τιμη τους δεν συμβαδιζει με εξωτερικο. 3.Περαν cinebench πχ στο user benchmarks λενε πως multicore ο 1700 ειναι ταχυτερος. Μπορει καποιος να μου ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο ; προφανος εχω δει πως ο ενας ειναι zen2 νεος cpu ενω ο αλλος ειναι 2 χρονων με χαμηλοτερα ρολογια κλπ απλα θελω τα φωτα σας ως προς το που να παω καθαρα για τη δουλεια που το θελω. Γενικα αυτη την εποχη ποιος cpu ειναι το καλυτερο vfm κοντα στα 200+-ευρω ; Να προσθεσω πως δεν με ενδιαφερει το tdp και θα κανω overclock σε λογικα πλαισια. Νέο 3600 η 3600x αν η διαφορά τους είναι κάτω από 20€ ενώ αν θες ακόμα πιο οικονομικά 2700x μεταχειρισμένο. 3 1
nikpoth Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 July 29, I will introduce to the world new DRAM Calculator for Ryzen 1.6.0 😉 2
nicksoti Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Καλημερα.Ειμαι καιρο εκτος και θελω να φτιαξω ενα φτηνο μηχανημα για χαλαρο video edit / render. Γενικα αυτη την εποχη ποιος cpu ειναι το καλυτερο vfm κοντα στα 200+-ευρω ; Ποιό πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσεις; Καλύτερα να διαβάσεις τεστ και γνώμες για το συγκεκριμένο. Γιατί κάποια χρησιμοποιούν περισσότερο την GPU, κάποια την CPU. Κάποια, σε κάποιες λειτουργίες χρησιμοποιούν όλα τα threads, σε κάποιες άλλες όχι. Οπότε ανάλογα θα πρέπει να ρίξεις το βάρος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 15 hours ago, dimoskoutr said: Στείλε βρε να σου φτιάξω το htpc, αυτά γουστάρω εγώ τα μικρά... Τζάμπα θα σου βγει ένας καφές αν βρεθώ στα μέρη σου ποτέ... Χεχε, κι εμένα μ αρέσουν! Θα πάρω τον χρόνο μου μόλις γυρίσω απο διακοπές μέχρι να τελειώσει η άδεια
dimoskoutr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Χεχε, κι εμένα μ αρέσουν! Θα πάρω τον χρόνο μου μόλις γυρίσω απο διακοπές μέχρι να τελειώσει η άδεια Τυχερέ, η καλύτερη περίοδος όταν παίρνεις καινούργιο υπολογιστή είναι για μένα τότε που τον φτιάχνεις... Εσύ που έχεις και τρεις... Σούπερ να τα χαρείς με υγεία! 1 1
giannis808 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, andygrx είπε ετοιμο του εκανα ενα ψιλομαζεμα Άμα είχες και κάνα πιο έτσι σεξυ κουτάκι θα ήταν έρωτας το setup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα