Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε

200Α σε 2 πυρήνες το βρίσκω αδύνατο. Όπως και τα 30W heat output. Επίσης το μετράω από τον σένσορα της μητρικής.

2 πυρηνες?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zyx1979 είπε

prime 1 ωρα blend στα 4300 με λιγο κατω απο 1.325 στο βιος. μνημες 3600  1.45v... κ παλι εφτανα οριακα στα temp. δεν νομιζω οτι μπορω να τρεξω prime με 1.45 στις μνημες κ πανω απο 4300

prime 1 ora.jpg

πανω κατω τα ιδια με τον 3700x ειναι απο οτι βλεπω,γτ δεν το αφηνεις με pbo?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν. Έιμαι στην φάση που κοιτάω videocardz και βλέπω το άρθρο. Αρχίζω και νευριάζω. Συνεχίζω τις φωτογραφίες. Φτάνω εδώ.
ΠεικÏνα ίÏÏÏ ÏεÏιέÏει: κείμενο

Μου γυρνάει το μάτι ανάποδα. Μπαίνω στο hwbot page του 3700Χ. Βλέπω έναν μαλέα με ASUS μητρική να έχει 5-6 Hardware Records. Βουτάω υδρόψυξη. Βουτάω εύπλαστη γόμα. Βουτάω τα παγάκια μου.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως πλέον η ASUS κρατάει 17HW records με μητρικές της. Απο την άλλη, αυτά της MSI αυξήθηκαν κατά ένα τίμιο αριθμό :)
Îεν ÏÏάÏÏει διαθέÏιμη ÏεÏιγÏαÏή για Ïη ÏÏÏογÏαÏία.

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zyx1979 είπε

θα το δοκιμασω και αυτο αν κ δεν εβγαλα ακρη λιγο που ασχοληθηκα

ποια μητρικη εχεις? για εμενα ο καλυτερος συνδυασμός ειναι scalar x8 +100mhz

• Moderators
Δημοσ.

Ήρθαν όλα. Έχω να στησω τρία pc, αλλά αύριο έχει θάλασσα, μετά unite with tomorrowland, Κυριακή ύπνο και βαλίτσα, Δευτέρα διακοπές :( :

Busy summer!!!

Webp.net-resizeimage.jpg.278c46309d8953d76b4794f26d5b736c.jpg

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Λοιπόν. Έιμαι στην φάση που κοιτάω videocardz και βλέπω το άρθρο. Αρχίζω και νευριάζω. Συνεχίζω τις φωτογραφίες. Φτάνω εδώ.
ΠεικÏνα ίÏÏÏ ÏεÏιέÏει: κείμενο

Μου γυρνάει το μάτι ανάποδα. Μπαίνω στο hwbot page του 3700Χ. Βλέπω έναν μαλέα με ASUS μητρική να έχει 5-6 Hardware Records. Βουτάω υδρόψυξη. Βουτάω εύπλαστη γόμα. Βουτάω τα παγάκια μου.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως πλέον η ASUS κρατάει 17HW records με μητρικές της. Απο την άλλη, αυτά της MSI αυξήθηκαν κατά ένα τίμιο αριθμό :)
Îεν ÏÏάÏÏει διαθέÏιμη ÏεÏιγÏαÏή για Ïη ÏÏÏογÏαÏία.

To hwbot ,εχει γινει ενα ψεμα... διαγραφουν οτι γουσταρουν με το ετσι θελω και κρατανε κατι σκορ τερμα μουφα... τους εριξα ακυρο διαπαντως

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

ποια μητρικη εχεις? για εμενα ο καλυτερος συνδυασμός ειναι scalar x8 +100mhz

asus hero x470

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

To hwbot ,εχει γινει ενα ψεμα... διαγραφουν οτι γουσταρουν με το ετσι θελω και κρατανε κατι σκορ τερμα μουφα... τους εριξα ακυρο διαπαντως

Eυτυχως δεν μου εχει γινει αυτο. Για πες τι παιχτηκε παντως, να εχω μια ιδεα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

θες να το ψησεις το τσιπακι ε? :P

Τι θα πάθει; εδώ εσύ το βαρας 1.5 η κάνω λάθος 😋

Βασικά το έβαλα 1.4 sto bios αλλά σε full load στο cpuid γράφει 1.380v

Επεξ/σία από johnmt2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Eυτυχως δεν μου εχει γινει αυτο. Για πες τι παιχτηκε παντως, να εχω μια ιδεα.

Mου εσβησαν τα σκορ σε win10 ενω δεν ειχα μητρικη με clock gen. Ειχα ολες τις θεσεις κατω απο τα Ln2 και τα Cascade. Αλλα καποιων αλλων που ηταν επισης με 10αρια αλλα με Hero δεν τα εσβησαν ποτε. Exουμε φτασει 2020 και ακομα θελουν να benchαρεις με win 7....

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Mου εσβησαν τα σκορ σε win10 ενω δεν ειχα μητρικη με clock gen. Ειχα ολες τις θεσεις κατω απο τα Ln2 και τα Cascade. Αλλα καποιων αλλων που ηταν επισης με 10αρια αλλα με Hero δεν τα εσβησαν ποτε. Exουμε φτασει 2020 και ακομα θελουν να benchαρεις με win 7....

Eμενα μια φορα που μου εστειλαν οτι θα διαγραφει τους το ειπα και δεν το διεγραψαν, ιδιο σεναριο btw.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zyx1979 είπε

asus hero x470

δοκιμασε τα αυτα που σου εγραψα αν θες

Μόλις τώρα, kostas_anes είπε

Eμενα μια φορα που μου εστειλαν οτι θα διαγραφει τους το ειπα και δεν το διεγραψαν, ιδιο σεναριο btw.

εμενα δεν μου εστειλαν ποτε ,και μια φορα που τους εστειλα εγω μου λεει δεν το ηξερα οτι δεν εχει clock gen η Prime .... Ηθελα να του πω αμα δεν ξερεις τι σβηνεις τοτε ρε νουμερο ,αλλα δεν του απαντησα τπτ

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Σε άλλα νέα, πρέπει κι ο Ουκρανός να έχει λαλήσει με τα απανωτά AGESA/BIOS που του πετάνε κατάμουτρα...

Ούτε το νέο tool που έχει πάει ήδη τρεις εβδομάδες πίσω, ούτε το review του, ούτε φωνή-ούτε ακρόαση εκεί που συνήθως γράφει.

Τι νέα, με τόσα απανωτά update, θα έχει πάρει 2 μπουκάλια βότκα, θα έχει περιλουσει το δωμάτιο με τα συστήματα του, και θα περιμένει με τα σπίρτα στο χέρι αν ξανά δώσουν update να τα ανάψει να ησυχάσει.... Εννοείται με ηχητικό background το ριχτο Αλέκο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Ήρθαν όλα. Έχω να στησω τρία pc, αλλά αύριο έχει θάλασσα, μετά unite with tomorrowland, Κυριακή ύπνο και βαλίτσα, Δευτέρα διακοπές :( :

Busy summer!!!

Webp.net-resizeimage.jpg.278c46309d8953d76b4794f26d5b736c.jpg

Στείλε βρε να σου φτιάξω το htpc, αυτά γουστάρω εγώ τα μικρά... Τζάμπα θα σου βγει ένας καφές αν βρεθώ στα μέρη σου ποτέ...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...