Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, silenoz66 είπε

Σρυ για το πρήξιμο μάγκες..επειδή δεν βλέπουμε άσπρο φως με τομαχοκ με την παραγγελία(μας λένε για 15αυγουστου+), μπορεί κανεις να μου πει τι μειονεκτήματα θα είχα αν έπαιρνα την MSI b450 gaming plus για τον R5 3600 και ripjaws3200cl16??

Αν θα μπορούσε να απαντήσει κάποιος φίλος ? Το ίδιο και για την asrock fatality ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Αν θα μπορούσε να απαντήσει κάποιος φίλος ? Το ίδιο και για την asrock fatality ?

Εγώ από δικό μου ψάξιμο είδα ότι, tomahawk εχεικαλύτερο heatsink (δεν ξέρω πόσο benefit θα είχα προσωπικά 🤪) και έχει type C θύρα πίσω αντί της usb3.1 της gaming plus (αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου) ..αυτά έχω βρει..αααα και ότι κατά πάσα πιθανότητα η tomahawk θα παίρνει πρώτη updates στα bios ίσως και αρκετά νωρίτερα από ότι η gaming plus!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Στον 3600 παρε οποια μητρικη θελεις αναλογα με εμφανιση ή bios ή τιμη.

Ουτε υψηλη καταναλωση εχει,ουτε μεγαλες απαιτησεις για να θες πολυ καλη μητρικη.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Σε 3600χ ανέβασα με manual oc 4.32ghz all core με 1.416v θεωρείται καλό ή χάλια κομμάτι; 

Ειναι stable η απλα μπηκες στα windows ,ειναι ψηλα η ταση παντως δεν συνισταται

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει αυτο με τις θερμοκρασιες, εξηγειται απο το γεγονος οτι by default πανε πολλα (παραπανω απο οτιχ ρειαζονται) ρευματα και λογικα θα στρωσει με τα bios updates.

Απο την αλλη οσοι αναφερετε θερμοκρασιες καλο θα ηταν να μιλατε και για το ambient, γιατι διαφορετικα ειναι τα πραγματα με 30αρι στο δωματιο και διαφορετικα με αιρκον και σταθερα 22 βαθμους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Crus είπε

lol, 1.58v. Φυσας τουλαχιστον την μομπο με κανα φουρφουρι η θα σου σκασει κανας καπασιτορ?

Η Mobo δεν νιωθει. Στα 800KHz τα VRM κι ολας, πανω απο 80 δεν πηγαν.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ειναι stable η απλα μπηκες στα windows ,ειναι ψηλα η ταση παντως δεν συνισταται

Άκυρο έτρεξα 2 φορες cinebench r15 και στην δεύτερη έκανε reboot, τον κατέβασα 4.3 1.4v

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johnmt2 είπε

Άκυρο έτρεξα 2 φορες cinebench r15 και στην δεύτερη έκανε reboot, τον κατέβασα 4.3 1.4v

θες να το ψησεις το τσιπακι ε? :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Η Mobo δεν νιωθει. Στα 800KHz τα VRM κι ολας, πανω απο 80 δεν πηγαν.

Με 1.58v και 800ΚΗz, μιλαμε για 200Α (μπορει και παραπανω) και περιπου 30w heat output. Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για τους βαθμους.. με τι το μετρας και που? Πανω στα vrm heatsinks με laser thermometer η με sensor απο πισω?

Επεξ/σία από Crus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

κανενα stability test εχεις τρεξει ?

prime 1 ωρα blend στα 4300 με λιγο κατω απο 1.325 στο βιος. μνημες 3600  1.45v... κ παλι εφτανα οριακα στα temp. δεν νομιζω οτι μπορω να τρεξω prime με 1.45 στις μνημες κ πανω απο 4300

prime 1 ora.jpg

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Crus είπε

Με 1.58v και 800ΚΗz, μιλαμε για 200Α (μπορει και παραπανω) και περιπου 30w heat output. Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για τους βαθμους.. με τι το μετρας? Με laser thermometer η με sensor πισω απο τα vrm?

200Α σε 2 πυρήνες το βρίσκω αδύνατο. Όπως και τα 30W heat output. Επίσης το μετράω από τον σένσορα της μητρικής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...