Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 https://videocardz.com/newz/something-gigabyte-msi-and-amd-do-not-want-you-to-see ASUS crown themselves as the best X570 motherboard makers ASUS releases controversial marketing slides for their X570 motherboard series where they claim MSI and Gigabyte boards are lacking in few aspects. Συνεχιζει να γινεται ρεζιλι η Asus
Dinos_12345 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, Fulgore είπε https://videocardz.com/newz/something-gigabyte-msi-and-amd-do-not-want-you-to-see ASUS crown themselves as the best X570 motherboard makers ASUS releases controversial marketing slides for their X570 motherboard series where they claim MSI and Gigabyte boards are lacking in few aspects. Συνεχιζει να γινεται ρεζιλι η Asus Μαθήματα marketing από Έλληνες πολιτικούς
akoinonitos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 31 λεπτά πριν, Fulgore είπε https://videocardz.com/newz/something-gigabyte-msi-and-amd-do-not-want-you-to-see ASUS crown themselves as the best X570 motherboard makers ASUS releases controversial marketing slides for their X570 motherboard series where they claim MSI and Gigabyte boards are lacking in few aspects. Συνεχιζει να γινεται ρεζιλι η Asus ας στρωθουνε εκει στην asus να φτιαξουν κανενα Bios που να δουλευουν ολα σωστα γτ στην ch7 επρεπε να περιμενεις ενα χρονο και ,για να βγαλουν Bios της προκοπης. 38 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Σρυ για το πρήξιμο μάγκες..επειδή δεν βλέπουμε άσπρο φως με τομαχοκ με την παραγγελία(μας λένε για 15αυγουστου+), μπορεί κανεις να μου πει τι μειονεκτήματα θα είχα αν έπαιρνα την MSI b450 gaming plus για τον R5 3600 και ripjaws3200cl16?? κανενα 3
alexgr21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 38 λεπτά πριν, Fulgore είπε https://videocardz.com/newz/something-gigabyte-msi-and-amd-do-not-want-you-to-see ASUS crown themselves as the best X570 motherboard makers ASUS releases controversial marketing slides for their X570 motherboard series where they claim MSI and Gigabyte boards are lacking in few aspects. Συνεχιζει να γινεται ρεζιλι η Asus Βασικα λιγο πολυ, ολοι για τα πανηγυρια ειναι...... 1
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ας στρωθουνε εκει στην asus να φτιαξουν κανενα Bios που να δουλευουν ολα σωστα γτ στην ch7 επρεπε να περιμενεις ενα χρονο και ,για να βγαλουν Bios της προκοπης. Σου δινουν πολλες θυρες usb για να τις χαζευεις μεχρι να το κανουν αυτο 9 λεπτά πριν, alexgr21 είπε Βασικα λιγο πολυ, ολοι για τα πανηγυρια ειναι...... Στο bios κομματι οπως φαινεται ναι(αν και σε αυτο το κομματι μαλλον εχει μεριδιο ευθυνης και η ιδια η Amd,αρα τελος παντων). Περαν τουτου οπως εχω πει και παλιοτερα,μιας και πλεον φτασαμε και στην περιπτωση της Amd λογω 12 και 16πυρηνων να κοιταμε τα vrm των μητρικων,να θυμισω μονο την εικονα που ισχυε στην διπλα μερια με τον φουρνο 9900κ,για να δειτε γιατι ξαφνικα η Asus εφτασε σε σημειο να γραφει στο πιο πανω''You get what you pay for''και να δινει εμφαση στα vrm και στις θερμοκρασιες. Τις εικονες τις βαζω σε spoiler για να μην γεμισει η εικονα). Spoiler 1
akoinonitos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Fulgore είπε Σου δινουν πολλες θυρες usb για να τις χαζευεις μεχρι να το κανουν αυτο Στο bios κομματι οπως φαινεται ναι(αν και σε αυτο το κομματι μαλλον εχει μεριδιο ευθυνης και η ιδια η Amd,αρα τελος παντων). Περαν τουτου οπως εχω πει και παλιοτερα,μιας και πλεον φτασαμε και στην περιπτωση της Amd λογω 12 και 16πυρηνων να κοιταμε τα vrm των μητρικων,να θυμισω μονο την εικονα που ισχυε στην διπλα μερια με τον φουρνο 9900κ,για να δειτε γιατι ξαφνικα η Asus εφτασε σε σημειο να γραφει στο πιο πανω''You get what you pay for''και να δινει εμφαση στα vrm και στις θερμοκρασιες. Τις εικονες τις βαζω σε spoiler για να μην γεμισει η εικονα). Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Kοιτα απο features αν συγκρινεις την ch8 με την Master και την ace ειναι καλυτερη απο τις αλλες και απο vrm επισης. Απλα περυσι μας ειχαν βγαλει το χτικιο ,δεν δουλευε τπτ σωστα στο bios εφτιαχναν το ενα χαλαγε το αλλο ,οι sensors της ηταν φτινιαριδες για τα μπαζα. Γενικως πολυς κοσμος ξενερωσε που εσκασε 300 ευρω για να την παρει και να παιζει χειροτερα και απο την prime που ειχε σχεδον τα μισα λεφτα. Φετος δεν ξερω τι παιζει μιας και ολα τα bios ειναι απο μετρια εως χαλια 2 ώρες πριν, malakudi είπε Έχει πλάκα το fixed overclock, ότι και να κάνεις δε μπορείς να το κολλήσεις. Αν βάλεις παραπάνω τάση ζεσταίνεται, αν βάλεις παρακάτω ενώ λέει ότι είναι 4300, αποδίδει ξέρω γω σαν 4100. Οπότε πρέπει να βρεις την optimal τάση από την απόδοση σε benchmarks, δε ξέρεις που δουλεύει το τσιπάκι. Ένα CB20 στα 4300 με 1,37V στο BIOS (1,36875 για την ακρίβεια), 1,287 στο SVI2 TFN @Razor333 τα δοκίμασα όλα, αυτό στο AMD CBS δε κάνει τίποτα, το άλλο στο AMD Overclocked απλώς Enabled δουλεύει με λίγο λιγότερο voltage αλλά αν πειράξεις κάποια πράγματα μέσα στο Advanced, το τρελαίνεις! Σε κάποια φάση μου λόκαρε στα 366 MHz, σερνόταν! @musedoubler Με έσωσες από μία περιττή αγορά τότε, καλά γιατί το άλλαξαν; Νομίζω το mount 4 σημείων είναι σαφώς καλύτερο, θεωρητικά τουλάχιστον. Γιατι δεν αγοραζεις bracket για am4 ,νομιζω υπαρχει και στο skroutz ? Το κλασσικο με τις 4 βιδες. Δεν ξερω αν ετρεξες Prime95 με οβερκλοκ και τις τασεις αυτες ,αλλα εγω με 1.325v και Llc auto (κανει μονο ενα μικρο droop στα 3.1V) επιασα 90+ βαθμους με το που πατησα το κουμπι και σταματησα να παιζω... Φαινεται πως υπαρχει προβλημα με τα temps για all core overclock εκτος και αν πεσουμε στα 1.2v-1.25v ξερω γω. Παντως ενω μπορω να τρεξω τα παντα με σχετικα οκ θερμοκρασιες και να στρεσαρω στο aida το Prime95 σκαει τους πυρηνες πολυ γρηγορα Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από akoinonitos 1
malakudi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 47 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Kοιτα απο features αν συγκρινεις την ch8 με την Master και την ace ειναι καλυτερη απο τις αλλες και απο vrm επισης. Απλα περυσι μας ειχαν βγαλει το χτικιο ,δεν δουλευε τπτ σωστα στο bios εφτιαχναν το ενα χαλαγε το αλλο ,οι sensors της ηταν φτινιαριδες για τα μπαζα. Γενικως πολυς κοσμος ξενερωσε που εσκασε 300 ευρω για να την παρει και να παιζει χειροτερα και απο την prime που ειχε σχεδον τα μισα λεφτα. Φετος δεν ξερω τι παιζει μιας και ολα τα bios ειναι απο μετρια εως χαλια Γιατι δεν αγοραζεις bracket για am4 ,νομιζω υπαρχει και στο skroutz ? Το κλασσικο με τις 4 βιδες. Δεν ξερω αν ετρεξες Prime95 με οβερκλοκ και τις τασεις αυτες ,αλλα εγω με 1.325v και Llc auto (κανει μονο ενα μικρο droop στα 3.1V) επιασα 90+ βαθμους με το που πατησα το κουμπι και σταματησα να παιζω... Φαινεται πως υπαρχει προβλημα με τα temps για all core overclock εκτος και αν πεσουμε στα 1.2v-1.25v ξερω γω. Παντως ενω μπορω να τρεξω τα παντα με σχετικα οκ θερμοκρασιες και να στρεσαρω στο aida το Prime95 σκαει τους πυρηνες πολυ γρηγορα Το bracket για AM4 το έχω και πιάνει στα δύο αυτάκια. Δεν έχει άλλο η Corsair. Ακόμα και οι νέες H150i Pro, H115i Pro αυτό έχουν. Έχω vdroop σχεδόν 0,08 με LLC auto, οπότε μάλλον θα πρέπει να κατέβεις σε τάση.
akoinonitos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, malakudi είπε Το bracket για AM4 το έχω και πιάνει στα δύο αυτάκια. Δεν έχει άλλο η Corsair. Ακόμα και οι νέες H150i Pro, H115i Pro αυτό έχουν. Έχω vdroop σχεδόν 0,08 με LLC auto, οπότε μάλλον θα πρέπει να κατέβεις σε τάση. βαλε αγγελία για am4 bracket με βιδες ,εγω ειχα 2 μιας και η evga μου ειχε στειλει δυο αλλα το ενα το εδωσα στο παιδι που πηρε τα παλια πραγματα και το αλλο το χαρησα σε ενα παιδι απο εδω, εχω και ενα am3 μονταρισμενο αμα το θες να στο στειλω αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο εμφανισιακα. Οι corsair η Nzxt και η evga παιρνουν ακριβως το ιδιο bracket αλλο και καποιος θα εχει να στο πουλησει. edit ,το πουλαει και η corsair απο οτι βλεπω ρε https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Accessories-|-Parts/PC-Components/Cooling/AM4-AMD-Retention-Bracket-Kit-for-Hydro-Series™-Coolers/p/CW-8960046 Στα του νηματος ,τα πιο optimal settings για εμενα ειναι pbo manual /scalar x8 / +100Mhz https://browser.geekbench.com/v4/cpu/14055691 Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από akoinonitos 1
malakudi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε βαλε αγγελία για am4 bracket με βιδες ,εγω ειχα μιας και η evga μου ειχε στειλει δυο αλλα το εδωσα στο παιδι που πηρε τα παλια πραγματα ,εχω και ενα am3 μονταρισμενο αμα το θες να στο στειλω αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο εμφανησιακα. Οι corsair η Nzxt και η evga παιρνουν ακριβως το ιδιο bracket αλλο και καποιος θα εχει να στο πουλησει. edit ,το πουλαει και η corsair απο οτι βλεπω ρε https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Accessories-|-Parts/PC-Components/Cooling/AM4-AMD-Retention-Bracket-Kit-for-Hydro-Series™-Coolers/p/CW-8960046 ΟΚ, εμένα έχει αυτό https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Accessories-|-Parts/PC-Components/Cooling/Hydro-Series™-H60-H80i-H100i-H110i-AMD-Mounting-Bracket/p/CW-8960011 είναι διαφορετικό μοντέλο το δικό μου, δεν είναι κυκλικό.
akoinonitos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, malakudi είπε ΟΚ, εμένα έχει αυτό https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Accessories-|-Parts/PC-Components/Cooling/Hydro-Series™-H60-H80i-H100i-H110i-AMD-Mounting-Bracket/p/CW-8960011 είναι διαφορετικό μοντέλο το δικό μου, δεν είναι κυκλικό. ε τοτε μπορεις να παρεις την Nzxt και να βαλεις το Bracket απο την corsair ,αλλα δεν νομιζω οτι θα κερδισεις κατι σε αποδοση
zyx1979 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω με 1.325 και 4350 all core βαραω 85 βαθμους cinebench 20 κ με 30 λεπτα gaming χτυπησα 65βαθμους... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από zyx1979
akoinonitos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, zyx1979 είπε εγω με 1.325 και 4350 all core βαραω 85 βαθμους cinebench 20 κ με 30 λεπτα gaming χτυπησα 65βαθμους... κανενα stability test εχεις τρεξει ?
zyx1979 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) χθες στα 4.4 ετρεχε 20λεπτα prime αλλα με εκλεινε απο temp μετα (που φτασαμε να τρωμε shut down απο temps 😜 ) στα 4300 το σταματησα στα 40 λεπτα prime blend ηταν καθαρο θα το βαλω τωρα 4350 να δω που ειμαστε Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από zyx1979
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Και με τον 3900x τα σκηνικα θα ειναι αναλογα με τις θερμοκρασιες στα παιχνιδια να ειναι χαμηλοτερες απο αυτες των benchmarks και ο λογος ειναι παρα πολυ απλος. Στα τωρινα παιχνιδια ο cpu δεν χρησιμοποιειται 100%(cpu usage),αρα και οι θερμοκρασιες θα ειναι χαμηλοτερες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα