Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dinos_12345 είπε

Μπιζέλι και την Dark Rock 4

Xμμμ ιδια ψυκτρα εχουμε, ομως πανω απο 75 σε synthetic load δεν εχω δει. Για την παστα ελαβα υπο οψην μου την ιδιαιτερη τοποθετηση των chiplet και εβαλα στα σημεια που βρισκεται το I/O die και τα 2 (εστω και αν εχει μονο 1) core dies. Χρησιμοποιω επισης MX-2

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Καλα ρε μπακαουκα εσυ δεν ειπες οτι πηρες ch8 formula?

Crosshair 3 Formula ειπα οτι πηρα, για τους phenom μου xD

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas_anes είπε

Xμμμ ιδια ψυκτρα εχουμε, ομως πανω απο 75 σε synthetic load δεν εχω δει. Για την παστα ελαβα υπο οψην μου την ιδιαιτερη τοποθετηση των chiplet και εβαλα στα σημεια που βρισκεται το I/O die και τα 2 (εστω και αν εχει μονο 1) core dies. Χρησιμοποιω επισης MX-2

Θα τρέξω πάλι σπίτι. Με mx-4 είμαι αν και το μεσημέρι το σπίτι έβραζε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas_anes είπε

με ξενερωσες τωρα ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Κάνει διάφορα το πως εβαλες την παστα ως προς την μέγιστη και idle θερμοκρασία ή είναι κάποιου είδους ψυχαναγκασμος; 

Επεξ/σία από giannis808
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Κάνει διάφορα το πως εβαλες την παστα ως προς την μέγιστη και idle θερμοκρασία ή είναι κάποιου είδους ψυχαναγκασμος; 

Μπορει, μπορει και οχι. Τι περιμενεις να σου πω αφου δεν εχω τεσταρει με κανονικο application παστας :P
Απλως το εκανα ετσι γιατι η λογικη αυτο λεει. Θες την καλυτερη επαφη στα σημεια τα οποια παραγεται η θερμοτητα, ενω τα αλλα δεν παιζουν και τοσο σημασια.

• Like 2
Δημοσ.

2 ημέρες κάτοχος asRock Taichi x570 και 3900x.... η μετάβαση με ανάγκασε σε clean install το πρώτο αρνητικό... 2o 4 dimms δεν παιζουν ούτε stock... 3ο με 2 dimms στα 3200mhz και stock ο CPU όσο και να προσπάθησα να τρέξω με δίκες μου ρυθμίσεις υψηλότερα έστω και το ελάχιστο δεν δούλευε... προερχόμενος από 2700x 4,4ghz και οι μνήμες 3333. Με τον καιρό θα δείξει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

2 ημέρες κάτοχος asRock Taichi x570 και 3900x.... η μετάβαση με ανάγκασε σε clean install το πρώτο αρνητικό

Πας σε νεο PCH chip και νεο CPU με διαφορετικο NΒ, περιμενεις να δουλεψει το λειτουργικο και οταν δεν δουλευει το θεωρεις αρνητικο. Δεν ειναι αρνητικο, ειναι λογικο. 

2o 4 dimms δεν παιζουν ούτε stock

Δεν εχω εμπειρια, οποτε το δεχομαι.

με 2 dimms στα 3200mhz και stock ο CPU όσο και να προσπάθησα να τρέξω με δίκες μου ρυθμίσεις υψηλότερα έστω και το ελάχιστο δεν δούλευε

Περιεργο, πρωτο boot με τον 3700Χ ηταν με ολα στο auto, VDIMM στα 1.45 και RAM 3600 14-14-14-26-42 και ειναι σταθεροτατο. Τωρα δεν μπορω να σου πω για παραπανω γιατι αν κανω highight μια επιλογη πανω απο 3600 φριζαρει το BIOS.

προερχόμενος από 2700x 4,4ghz

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± doubt
Aν σκεφτεις οτι ο 3700Χ μου ζοριζεται για τα 4.4...... 

Επεξ/σία από kostas_anes
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έτοιμο και το δικό μου σύστημα με 3600  ram 2x8gb  tridenz rgb 16 cas , mobo x470 gaming pro carbon
Πάμε τώρα στο θέμα 
γενικά δεν είμαι έμπειρος και δεν ξέρω καλά τι παίζει με τα overclock 
θα σας πω τι έκανα αρχικά
έβαλα της ram xmp 2 profile της πηρε με την μια 3200
και μετα πήγα και ενεργοποίησα το game boost και μουθ τον πηγε στο 4,2 
μετα απο κάποιες ωρες αφού πρώτα έκανα setup πράγματα είπα να τρέξω το CINEBENCH άρχισα το τεστ και μετά από 2 δευτερόλεπτα έκανε boot μονο του 
αυτό έγινε δυο φορές  έπειτα σκέφτηκα να βγάλω αυτο το boost και να δω πως θα παει εκανα save rebot και δεν ανοιγε ποτε δεν εδινε σημα σε οθονη και πληκτρολόγιο ποντικι 
μετα απο κάποιες προσπάθειες το εβγαλα απο το ρεύμα είδα μέσα μην βγηκε τπτ κτλ  ανοιξε και ειναι ακομα στα 4,2 ενω εχω βγαλε αυτο το Boost 
το θέμα μου ειναι τωρα τι μπορώ να κάνω μηπως μπορείτε να με βοηθήσετε ;;; βαζω και καποιες φωτο μηπως καταλάβετε τίποτα παραπάνω
συγνώμη αν σας κούρασα με το κείμενο ..

1.png

2.png

3.png

4.png

Επεξ/σία από xristosd19
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας παιδια

επειδη δεν μπορω να διαβασω ολο το νημα και το πηρα γραμμη λιγο αργα 

μια ερωτηση εχω

καταφερε κανεις να παιξει μνημες ή να παρει καποιες σε x570 ή παλιοτερη μητρικη σε συχνοητες 4000-4133?????

γιατι το ρωταω?

γιατι βλεπω στην μητρικη μου για την σειρα 3000 με bios update στο qvl list στις μνημες δινει αρκετες με τετοιες συχνοτητες και καλα οτι παιζουν

ειναι πιθανο? το χει κανει καποιος?

μονος λογος για να αναβαθμισω ισως ηταν αυτος!!

Επεξ/σία από hondakkias31
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hondakkias31 είπε

γεια σας παιδια

επειδη δεν μπορω να διαβασω ολο το νημα και το πηρα γραμμη λιγο αργα 

μια ερωτηση εχω

καταφερε κανεις να παιξει μνημες ή να παρει καποιες σε x570 ή παλιοτερη μητρικη σε συχνοητες 4000-4133?????

γιατι το ρωταω?

γιατι βλεπω στην μητρικη μου για την σειρα 3000 με bios update στο qvl list στις μνημες δινει αρκετες με τετοιες συχνοτητες και καλα οτι παιζουν

ειναι πιθανο? το χει κανει καποιος?

μονος λογος για να αναβαθμισω ισως ηταν αυτος!!

τα παιδια εχουν πει οτι απο 3800 και πανω χανεις performance παρα κερδιζεις. sweet spot ο ακοινονητος εβγαλε τα 3600 με fast timings απο τον calculator.

εδω για περισσοτερα. δεν νομιζω να αξιζει να πας στα 4000 εκτος αν πας για καποιο ρεκορ η κανα μπεντς !

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε

τα παιδια εχουν πει οτι απο 3800 και πανω χανεις performance παρα κερδιζεις. sweet spot ο ακοινονητος εβγαλε τα 3600 με fast timings απο τον calculator.

εδω για περισσοτερα. δεν νομιζω να αξιζει να πας στα 4000 εκτος αν πας για καποιο ρεκορ η κανα μπεντς !

αλλο θελω να ρωτησω

και καλα λεει οτι υποστηριζει αυτες τις μνημες με τους 3000 ρυζεν   

αν πχ παρω 4133 απο qvl λιστ της μητρικης θα παιξει με το xmp ασχετως αν κερδιζει η οχι σε επιδοσεις

https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-GAMING-PRO-CARBON-AC#support-mem-19

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...