Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Χεχεχε :D
Îεν ÏÏάÏÏει διαθέÏιμη ÏεÏιγÏαÏή για Ïη ÏÏÏογÏαÏία.

Βtw ερωτηση, τι παιχνιδια θα θελατε να benchαρω? Επισης το tomb raider bench "του θειου" ποιο ειναι;

Pubg 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε λες να πάρω κανα 3900 ή 3950Χ από Σεπτέμβριο και να του ρίξω πάνω  μονοβάθμιο? 1.7V θα τα πάρει, αν κρατήσει και το μονοβάθμιο στους -50-60 θα σπάσω πλάκα μετά...

Θα πρέπει να θυμηθώ βέβαια πως μονώνουμε μητρικές κτλ. 🤣 περάσαν χρόνια από τον FX 8320 και τα τότε ρεκόρ  που είχα...

Επεξ/σία από STORM1978
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε

Μόλις έριξα ένα cinebench το οποίο μου ανέβασε 87 βαθμούς. Wtf, μήπως δεν έχει κάτσει η πάστα καλά; Έχει κανείς τόσο μεγάλες θερμοκρασίες; Χθες στο Aida64 δεν είχε πάει πάνω από 75

Προσωπικά προτείνω μέθοδο χιαστί να περαστεί η πάστα λόγω των πολλών πυρήνων.εννοειταινοχι την εργοστασιακη.επισης με τι ψυξη τον δουλεύεις

Δημοσ.

Δεν νομιζα οτι γινεται να μισισω τοσο πολυ ενα BIOS. Ας πουμε μονο πως αν σε μερικα πραγματα πχ dram frequency εχω HIGHLITED μια επιλογη που απο οτι φαινεται δεν πολυαρεσει στο BIOS, το BIOS μουλαρωνει επειδη μονο και μονο την εκανα highlight και φριζαρει :) 

Α να αναφερω οτι θελει reset cmos καθε φορα. 

Α να αναφερω οτι δεν εχω και overclocking profiles και τα fan speed τα κανεις χωρις συναρτηση.

2 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

Ρε λες να πάρω κανα 3900 ή 3950Χ από Σεπτέμβριο και να του ρίξω πάνω  μονοβάθμιο? 1.7V θα τα πάρει, αν κρατήσει και το μονοβάθμιο στους -50-60 θα σπάσω πλάκα μετά...

Θα πρέπει να θυμηθώ βέβαια πως μονώνουμε μητρικές κτλ. 🤣 περάσαν χρόνια από τον FX 8320 και τα τότε ρεκόρ  που είχα...

Ευκολα, φωναξε με και εμενα να φερω τα δικα μου ^_^

Για μητρικη δεν θες κατι το ιδιαιτερο, το εκανα προχθες στην Crosshair 3 μου. Λιγο plastidip, armaflex και χαρτακι κουζινας ;) 

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

Τι ρεκόρ είχες; Έχουμε Έλληνα overclocker με ρεκόρ στο θέμα; 😍

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Δεν νομιζα οτι γινεται να μισισω τοσο πολυ ενα BIOS. Ας πουμε μονο πως αν σε μερικα πραγματα πχ dram frequency εχω HIGHLITED μια επιλογη που απο οτι φαινεται δεν πολυαρεσει στο BIOS, το BIOS μουλαρωνει επειδη μονο και μονο την εκανα highlight και φριζαρει :) 

Α να αναφερω οτι δεν εχω και overclocking profiles και τα fan speed τα κανεις χωρις συναρτηση.

Για μητρικη δεν θες κατι το ιδιαιτερο, το εκανα προχθες στην Crosshair 3 μου. Λιγο plastidip, armaflex και χαρτακι κουζινας ;) 

βρε κάναμε πλάκα τότε στους ξένους με την ομάδα... είχα βγάλει κάτι τρελά σκόρ με τον 8320 πάνω στην ταπεινή 990Χ - UD3 , ο καημένος ήταν Golden chip αλλά τον έφαγε η ΔΕΗ...

2 λεπτά πριν, giannis808 είπε

https://hwbot.org/user/storm1978/

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis808 είπε

Aυτη την στιγμη, ειμαι εγω και ο Obijuan που το παμε σοβαρα με το OC. 7ος στην Ελλαδα για σεζον και ο Obi 5ος. Βεβαια ο Obi κλοκαρει απο οταν εγω ημουν 6-7 :P 
Και εχει και μονοβαθμιο που εγω δεν εχω 😕 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Πώς δεν έχει profiles ρε? Δεν παίζει αυτό. Απλά δεν ξέρεις που να τα βρεις 😛

Τα fan speeds είναι γαμάτα στην asus πρώτον έχει λειτουργία που την τρέχεις και στα βάζει όλα στις min στροφές και μετά αν θες φτιάχνεις το καθένα όπως γουστάρεις. 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Καλα ουτε με τον 3950x τις πρωτες μερες θα υπαρχει καλη διαθεσιμοτητα.

Μιλαμε για τσιπακι 850+ευρω.

Αν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στον φθηνοτερο 3900x,τα πραγματα θα ειναι τα ιδια και χειροτερα στον ακομα ακριβοτερο 3950x και ας εχει λιγοτερη ζητηση.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τα fan speeds είναι γαμάτα στην asus πρώτον έχει λειτουργία που την τρέχεις και στα βάζει όλα στις min στροφές και μετά αν θες φτιάχνεις το καθένα όπως γουστάρεις. 

Δεν έχει ASUS νομίζω. Μία MSI X470 έχει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Xαχαχαχα μην παιζεις με τον πονο μου :) :) :) :) 
Οταν σου λεω οτι δεν υπαρχουν, δεν υπαρχουν. Και extract που το εχω κανει το BIOS, δεν βρισκονται πουθενα. Το μερος που πρεπει να βρισκονται ειναι ενας πλεον κρυφος φακελος (απο τον χρηστη) τον οποιο αν τον ανοιξεις δεν περιλαμβανει τιποτα.

54 λεπτά πριν, malakudi είπε

Δεν έχει ASUS νομίζω. Μία MSI X470 έχει.

Proud owner of X470 Gaming Pro Carbon.

Kαι μιας και λεγαμε γενικα για OC και HWbot προγουμενως, με την ταπεινη Dark Rock 4. Σε chilled νερακι θα τον βαλω απο εβδομαδα λογικα. 
67338576_2187568454673784_9186502912304480256_n.png?_nc_cat=107&_nc_oc=AQmADx-8CQlmL4W36tJg0XE89R1AK4rRmlv4Y6BtGvF5ajx6H3rcZ6jc98FudYsFr-oF13lJRfOGCIyWPgtPi8VF&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=23805974281201db33888b6c9b4cb3e0&oe=5DEC5B3F

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, STORM1978 είπε

βρε κάναμε πλάκα τότε στους ξένους με την ομάδα... είχα βγάλει κάτι τρελά σκόρ με τον 8320 πάνω στην ταπεινή 990Χ - UD3 , ο καημένος ήταν Golden chip αλλά τον έφαγε η ΔΕΗ...

https://hwbot.org/user/storm1978/

1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Aυτη την στιγμη, ειμαι εγω και ο Obijuan που το παμε σοβαρα με το OC. 7ος στην Ελλαδα για σεζον και ο Obi 5ος. Βεβαια ο Obi κλοκαρει απο οταν εγω ημουν 6-7 :P 
Και εχει και μονοβαθμιο που εγω δεν εχω 😕 

Με φτιάξατε αδέρφια 

Συνεχίστε την καλή δουλειά 😍

• Like 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Xαχαχαχα μην παιζεις με τον πονο μου :) :) :) :) 
Οταν σου λεω οτι δεν υπαρχουν, δεν υπαρχουν. Και extract που το εχω κανει το BIOS, δεν βρισκονται πουθενα. Το μερος που πρεπει να βρισκονται ειναι ενας πλεον κρυφος φακελος (απο τον χρηστη) τον οποιο αν τον ανοιξεις δεν περιλαμβανει τιποτα.

Proud owner of X470 Gaming Pro Carbon.

Kαι μιας και λεγαμε γενικα για OC και HWbot προγουμενως, με την ταπεινη Dark Rock 4. Σε chilled νερακι θα τον βαλω απο εβδομαδα λογικα. 
67338576_2187568454673784_9186502912304480256_n.png?_nc_cat=107&_nc_oc=AQmADx-8CQlmL4W36tJg0XE89R1AK4rRmlv4Y6BtGvF5ajx6H3rcZ6jc98FudYsFr-oF13lJRfOGCIyWPgtPi8VF&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=23805974281201db33888b6c9b4cb3e0&oe=5DEC5B3F

Στην καρτελα tools δεν υπαρχουν ποια?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billeiros είπε

Προσωπικά προτείνω μέθοδο χιαστί να περαστεί η πάστα λόγω των πολλών πυρήνων.εννοειταινοχι την εργοστασιακη.επισης με τι ψυξη τον δουλεύεις

Μπιζέλι και την Dark Rock 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...