Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

πρώτο ραντεβού; :P

Ε ναι... Αφου του έβαλε και του ryzen να πιεί νερό για να τον καλοπιάσει και να τον δροσίδει..Δεν βλέπεις?... Ολο υπονοούμενα είναι...🙂

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Ε ναι... Αφου του έβαλε και του ryzen να πιεί νερό για να τον καλοπιάσει και να τον δροσίδει..Δεν βλέπεις?... Ολο υπονοούμενα είναι...🙂

Eσυ κατι ξερεις.... ^_^

4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

πρώτο ραντεβού; :P

Ναι. Και μεχρι και ο μαγειρας με επαινεσε για την ομορφια του κομματιου. 10αρακι τιμιο λεει ;) 

Επεξ/σία από kostas_anes
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ειχε γραφτει καπου πως βαζουν ενα καλο ccx και ενα χειροτερο.

Λογο για ρμα δε βλεπω.Ειδικα αν πιανει τα προβλεπομενα boost all core.

4600 single core boost αναφέρει στο κουτί. Δε το πιάνει κανένας πυρήνας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, malakudi είπε

4600 single core boost αναφέρει στο κουτί. Δε το πιάνει κανένας πυρήνας.

Συγεκριμενα επειδη το ειδα και στο δικο μου, αναφερει "max boost". Τωρα αν θα το παιξουν oτι εννοουν "Possible max boost" η ειναι μονο το single core boost δεν το ξερεις.

Δημοσ.

Μόλις έριξα ένα cinebench το οποίο μου ανέβασε 87 βαθμούς. Wtf, μήπως δεν έχει κάτσει η πάστα καλά; Έχει κανείς τόσο μεγάλες θερμοκρασίες; Χθες στο Aida64 δεν είχε πάει πάνω από 75

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Μόλις έριξα ένα cinebench το οποίο μου ανέβασε 87 βαθμούς. Wtf, μήπως δεν έχει κάτσει η πάστα καλά; Έχει κανείς τόσο μεγάλες θερμοκρασίες; Χθες στο Aida64 δεν είχε πάει πάνω από 75

σημερα εβαλε πολυ ζεστη παντως...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas_anes είπε

σημερα εβαλε πολυ ζεστη παντως...

Καλά ο αέρας στο δωμάτιο είναι φωτιά. Ίσως φταίει αυτό. Τα case fans τα έχω 450 rpm, θέλω να βγάλω τα δύο στοκ να βάλω silent wings 3 pwm όπως έβαλα για exhaust.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Χεχεχε :D

Ειστε τυχεροι ολοι εσεις με 3600-3700x που δεν εχετε τα θεματα διαθεσιμοτητας που βρισκουμε εμεις με τον 3900x και η δουλεια θα παει για Αυγουστο/Σεπτεμβριο :(

Καλοριζικος/καλοδουλευτος.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Ειστε τυχεροι ολοι εσεις με 3600-3700x που δεν εχετε τα θεματα διαθεσιμοτητας που βρισκουμε εμεις με τον 3900x και η δουλεια θα παει για Αυγουστο/Σεπτεμβριο :(

Καλοριζικος/καλοδουλευτος.

Η πλακα είναι οτι τον έχω ακόμα και κάθεται γιατί βαριέμαι να λύνω :P . Άντε να πάμε να τον τρέξουμε.

Δημοσ.
47 minutes ago, Dinos_12345 said:

Έτρεξα μόλις R20 (4765) κι είχε 65 max, 1.25 κάπου το vcore και κολλημένα σταθερά 4ghz χωρίς pbo και windows balanced.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, malakudi είπε

Ο 3900X σε Linux single core το καλύτερο που boostάρει είναι 4525. Όλοι οι πυρήνες του δεύτερου chiplet δεν ανεβαίνουν πάνω από 4350. Στο πρώτο chiplet έχω εκτός από αυτόν που πιάνει 4525, έναν με 4500, έναν με 4475, δύο με 4450 και έναν με 4425. Το δεύτερο chiplet 4325-4350-4325-4300-4300-4325. Θα μπορούσα να πω πως είναι λόγος για RMA σε καναδυό μήνες, αλλά πρώτα θα δοκιμάσω μήπως η πάστα δεν έχει περαστεί καλά και ζεσταίνεται περισσότερο το 2ο chiplet και γι' αυτό δε boostάρει το ίδιο.

Αυτό με τα boost clocks είναι πιθανό να διορθωθεί στον επόμενο agesa. Ο stilt έχει κάνει fix στο bios και το έχει διορθώσει. Μου έστειλε ένα bios Για την μητρική μου αλλά επειδή είναι modded δεν μπόρεσα ποτέ να το φλασαρω για να δω αν κάνει δουλειά. Κάνε λίγο υπομονή. Δεν είναι σίγουρο ότι αν κάνεις αίτημά για rma  για αυτόν τον λόγο θα στο εγκρίνουν. Έναν 2600x μου τον άλλαξαν για τα boost clocks μετά που πήγα να κάνω το ίδιο για τον 2700x έφαγα άκυρο.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αυτό με τα boost clocks είναι πιθανό να διορθωθεί στον επόμενο agesa. Ο stilt έχει κάνει fix στο bios και το έχει διορθώσει. Μου έστειλε ένα bios Για την μητρική μου αλλά επειδή είναι modded δεν μπόρεσα ποτέ να το φλασαρω για να δω αν κάνει δουλειά. Κάνε λίγο υπομονή. Δεν είναι σίγουρο ότι αν κάνεις αίτημά για rma  για αυτόν τον λόγο θα στο εγκρίνουν. Έναν 2600x μου τον άλλαξαν για τα boost clocks μετά που πήγα να κάνω το ίδιο για τον 2700x έφαγα άκυρο.

Που γράφει τώρα πια ο TheStilt;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ισως όμως να παίζει ρόλο και το οτι ήσουν ο ίδιος και φαινότανε σαν να το ειχες πάρει σκοινί λουρί που λέμε...

Δεν γίνεται κι αυτοί να στέλνουν συνέχεια cpu...(θα μου πείς τώρα, "ας ήταν το προιόν έτσι όπως το διαφημίζουν για να μην ζητάω rma..")

Κάτσε γιατί εδω έχει ψωμί ακόμα  το πράγμα  και θέλει καιρό μέχρι να σταθεροποιηθούν όλα και  πλέον να ξέρουμε οτι δουλεύουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NT1G είπε

Που γράφει τώρα πια ο TheStilt;

Οverclock.net σίγουρα, αλλά λογικά όλο και κάπου αλλού θα δίνει τα φώτα του.

Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Ισως όμως να παίζει ρόλο και το οτι ήσουν ο ίδιος και φαινότανε σαν να το ειχες πάρει σκοινί λουρί που λέμε...

Δεν γίνεται κι αυτοί να στέλνουν συνέχεια cpu...(θα μου πείς τώρα, "ας ήταν το προιόν έτσι όπως το διαφημίζουν για να μην ζητάω rma..")

Κάτσε γιατί εδω έχει ψωμί ακόμα  το πράγμα  και θέλει καιρό μέχρι να σταθεροποιηθούν όλα και  πλέον να ξέρουμε οτι δουλεύουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους..

Ισχυει

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Γι' αυτό είπα σε καναδυό μήνες, αν υπάρχει ακόμα θέμα κι αν βγουν νέα τσιπάκια στην αγορά που δεν έχουν το ίδιο "πρόβλημα"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...