Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Πόση τάση δίνεις στις μνήμες για αυτά τα settings?

1.4v / soc 1.062v/ vddg1.09 /vddp0.9 

Αν και ο Ουκρανός λέει με 0.9v ,vddg παίζουν όλα τα σενάρια. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Έκανες μετάβαση από 9700Κ? Σε τι CPU θα πας? 

Βασικά μιξαζ θα κάνω.δινω στο γιο  μομπο cpu ram που φαίνονται στην υπογραφή μου και παω στην ανωτερω μομπο,gskill b die 3600 c16 και 3900x

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, nikpoth είπε

1.4v / soc 1.062v/ vddg1.09 /vddp0.9 

Αν και ο Ουκρανός λέει με 0.9v ,vddg παίζουν όλα τα σενάρια. 

Έχεις δοκιμάσει με 15-15-15-35? Απλά θα πρέπει να βάλεις με το χέρι 1Τ για να δουλέψει.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο kit και αυτό.Δυνατές oi sniper x.

https://lab501.ro/procesoare-chipseturi/amd-ryzen-3000-part-iv-ddr4-scaling-english-version/25

Όχι με cl15 όλα, δε δοκίμασα. Θα κατέβω λογικά Μαξ 1ns. Απλά ήθελα να παίζω κοντά στα 1.4v και ψάχνω. Βαριέμαι τα cmos μωρέ..μου σπάει μπάλες .. κάνει και κάτι κουλά μερικές φορές.. Βάζω πχ 3200 και δεν το παίρνει άμα την πλακώσω συνεχόμενα σε αλλαγές. 

Επεξ/σία από nikpoth
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nikpoth είπε

https://lab501.ro/procesoare-chipseturi/amd-ryzen-3000-part-iv-ddr4-scaling-english-version/25

Όχι με cl15 όλα, δε δοκίμασα. Θα κατέβω λογικά Μαξ 1ns. Απλά ήθελα να παίζω κοντά στα 1.4v και ψάχνω. Βαριέμαι τα cmos μωρέ..μου σπάει μπάλες .. κάνει και κάτι κουλά μερικές φορές.. Βάζω πχ 3200 και δεν το παίρνει άμα την πλακώσω συνεχόμενα σε αλλαγές. 

Στο voltage της ram  στο hwinfo σου δείχνει και εσένα παραπάνω από ότι βάζεις? Πχ εγώ βάζω 1.4v και δείχνει ότι δίνει 1.416v

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Στο voltage της ram  στο hwinfo σου δείχνει και εσένα παραπάνω από ότι βάζεις? Πχ εγώ βάζω 1.4v και δείχνει ότι δίνει 1.416v

Ναι. Πάντα μου το έκανε, κ με τον 2600. 1.408 λέει τώρα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Σαν το δικό σου κιτ είναι και αυτές high quality bdies

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, malakudi είπε

Όχι δεν είναι πάντα πιο γρήγορη, είναι πιο γρήγορη σε tile rendering. Υπάρχουν κι άλλοι τύποι rendering που η GPU είναι πιο αργή ή είναι VRAM limited.

Εκτός από την vram που μπορεί να ξεμείνει σε μεγάλες σκηνές ποιοι άλλοι τύποι rendering υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος το tile base rendering είναι το latest and greatest  εδώ και μια δεκαετία  η μπορεί και λιγότερα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Εκτός από την vram που μπορεί να ξεμείνει σε μεγάλες σκηνές ποιοι άλλοι τύποι rendering υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος το tile base rendering είναι το latest and greatest  εδώ και μια δεκαετία  η μπορεί και λιγότερα 

Απ' ότι διάβασα, πλέον (Blender 2.80) υπάρχει 99% CPU/GPU feature parity, οπότε, αν εξαιρέσεις το Open Shade Language δεν έχει κάποιο άλλο πλεονέκτημα το CPU render σε σχέση με GPU render σε ότι αφορά τις δυνατότητες. Παρ' ολ' αυτά, ανάλογα τα features που έχουν χρησιμοποιηθεί στο scene, μπορεί πχ ένας Threadripper 2950X και μία GTX 1080 Ti να αποδίδουν ουσιαστικά το ίδιο. Επίσης το blender 2.80 υποστηρίζει πλέον και hybrid rendering (gpu+cpu) οπότε αγοράζουμε όσο ισχυρότερη cpu μπορούμε να πάρουμε.

blender_banch.png.d20f15ac88cdc300eb244d2a134fd36c.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει καποιο workaround  για το power plan μεχρι να βγαλουν νεο chipset driver απο amd?

update:περασα απο πανω τον driver της msi και με windows balanced αντι του AMD balanced παει λιγο καλυτερα οταν ειναι idle οσον αφορα τα ρευματα και τα temps.

Επεξ/σία από andygrx
Δημοσ.
8 ώρες πριν, billeiros είπε

Βασικά μιξαζ θα κάνω.δινω στο γιο  μομπο cpu ram που φαίνονται στην υπογραφή μου και παω στην ανωτερω μομπο,gskill b die 3600 c16 και 3900x

Εισαι ενα αχορτ@γο τεχνολογικ@ κ@πιταλιστικο σκουλικι...ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΕ ΠΩΛΗΣΗ για να παρεις 3950X ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ!!!!!! ;) :)

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Azerothakis είπε

Εισαι ενα αχορτ@γο τεχνολογικ@ κ@πιταλιστικο σκουλικι...ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΕ ΠΩΛΗΣΗ για να παρεις 3950X ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ!!!!!! ;) :)

Ο,τι θέλει ο Μιχάλης!!

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, billeiros είπε

Κοίτα μόνο μην κάνει παράπονα ο γιος επειδή ο μπαμπάς θα έχει καλύτερο hardware, χαχαχα Να είστε καλά να τα χαρείτε πατέρας και γιος!! :)

9 ώρες πριν, nikpoth είπε

Ναι. Πάντα μου το έκανε, κ με τον 2600. 1.408 λέει τώρα. 

Αναλόγως. Και εγώ όταν βάζω 1.4 λέει 1.408. Όταν βάζω 1.36 λέει 1.36 κανονικά. Όταν βάζω 1.38 λέει πάλι λίγο παραπάνω. Άβυσσος η ψυχή του..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...