Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Κοιταξε να δεις,επιασα την Hero σε Z370 και φυσικα την Master σε Z390.

Και οι δυο τους ειχαν/εχουν την ιδια αρχικη τιμη.

Λυπαμαι που θα το πω αλλα η Hero το μονο καλυτερο που ειχε τοτε(το 2017 δηλαδη)ηταν λιγο στο Bios απο τα λιγα που εψαξα που τουλαχιστον σε Intel μερια ηταν λιγο πιο μαζεμενο σε σχεση με της Gigabyte. Σαν ποιοτητα ομως η Masterηταν απλα φοβερη,με bonus το backplate(που εκανε και δουλεια στις θερμοκρασιες δεν ηταν απλα για φιγουρα).

Για Msi δεν ξερω γιατι εχω να αγορασω απο το 2013,αλλα η Gigabyte εχει κανει τρελα βηματα προς τα μπροστα ενω η Asus εχει κανει τρελα βηματα προς τα πισω. Ηδη περυσι στους Z390 εγινε ρεζιλι,ολως τυχαιως με την εκει Hero.

Δεν λεω οτι οι Asus Μητρικες γενικα ειναι για πεταμα ή οτι η Gigabyte δεν εχει κανει και αυτη λαλακιες στις μητρικες(ειδικα στις φθηνοτερες).

Απλα η μεν Asus πορευεται με την νοοτροπια του μονοπωλειου ετσι οπως λειτουργει/χρεωνει(με λιγα λογια στον κοσμο της τελειως),ενω η Gigabyte με την νοοτροπια''εκανα λαλακιες,πρεπει να φτιαξω ονομα,γιατι σε πωλησεις ειμαι πολυ πισω''.

Δεν εχω αποψη για την Intel πλατφορμα ,μιλαω καθαρα για amd.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geo4sar είπε

Οι 3600 /3700x αναμένεται να πέσουν το πολύ 50 ευρό σε μερικές εβδομάδες ή αυτήν θα είναι μια σταθερή τιμή για αρκετούς μήνες? 

Δεν γινεται να μυρισουμε τα νυχια μας για το ποσο θα πεσει η τιμη του καθε επεξεργαστη,οταν σε αυτο παιζει ρολο

1)Η συνολικη διαθεσιμοτητα/καταστηματα που θα εχουν τον καθενα

2)Η ιδια προσφορα/ζητηση(γιαυτο ανεβηκε η τιμη του 3900x)

3)Η αρχικη τιμη του επεξεργαστη. ΕΙναι πιο δυσκολο να πεσει 50ευρω σε λιγες εβδομαδες η τιμη ενος επεξεργαστη των 220ευρω,παρα σε ενα των 360ευρω.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο 2600 έκανε 7-8 μήνες να πέσει 50 ευρώ πάντως..

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, yiannis1991 said:

Ο 2600 έκανε 7-8 μήνες να πέσει 50 ευρώ πάντως..

Εννοείς από την day 1 τιμή ή το MSRP?

Επισκέπτης
Δημοσ.

@ThReSh Από day 1 στο skoutz. Από 200 ξεκίνησε, ελάχιστη τιμή..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Όχι με xmp επάνω και manual 1.35v δεν μπαίνει στα windows ( το pc ανοίγει κανονικά ) , αν ρίξω σε manual την συχνότητα σε 2933 περίπου λειτουργούν κανονικά αλλα και 3000 λίγο παραπάνω να πάω δεν μπαίνει.

Μπορεί επειδή ειναι 4 x 8gb

Τζάμπα διαβάσουμε απ όξω και χάνουμε τον χρόνο μας μου φαίνεται .... 3600 Hz με 32 GB και κουραφέξαλα. και 4 Χ 8 να είναι 3200C16 υποτίθεται θα ήταν εύκολα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dem είπε

Τζάμπα διαβάσουμε απ όξω και χάνουμε τον χρόνο μας μου φαίνεται .... 3600 Hz με 32 GB και κουραφέξαλα. και 4 Χ 8 να είναι 3200C16 υποτίθεται θα ήταν εύκολα

Ξερω πολλους που παιζουν με 2χ16 3800mhz

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ξερω πολλους που παιζουν με 2χ16 3800mhz

και με gigabyte μητρικές έτσι, έχω κάνει παραγγελία αν είναι να πάω και εγώ ACE να κάνω και copy paste τις ρυθμίσεις σου. χεεχεε.... αλλά ήθελα να γλιτώσω λεφτά με την Elite. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dem είπε

και με gigabyte μητρικές έτσι, έχω κάνει παραγγελία αν είναι να πάω και εγώ ACE να κάνω και copy paste τις ρυθμίσεις σου. χεεχεε.... αλλά ήθελα να γλιτώσω λεφτά με την Elite. 

ναι και με gigabyte, αν ειναι να γλυτωσεις λεφτα εχει και η Msi πιο φθηνες ρε ,οπως και η asus

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Εξαφανιστηκαν οι 3900X απο Πλαισιο σε 1 ημερα ..... Μολις πηγα να ετοιμασω την πιστωτικη τελος παντων .Μπορει να μας βγει σε καλο. 

Δημοσ.

Να ξανα κανω την ερωτηση μιμπος και μπορει καποιο παιδι να μου απαντήσει....  με την στοκ ψυκτρα και με τον 3600 ειμαι καλα με αυτες της θερμοκρασίες ?? 

temp.png

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, darkman είπε

Να ξανα κανω την ερωτηση μιμπος και μπορει καποιο παιδι να μου απαντήσει....  με την στοκ ψυκτρα και με τον 3600 ειμαι καλα με αυτες της θερμοκρασίες ?? 

temp.png

ναι

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για gaming σε 2k και για προγράμματα όπως Unity, Blender , Camtasia, είναι προτιμότερο να πάω σε 3600 ή αξίζει τα παραπάνω χρήματα για 3700x?

Δημοσ.

Τελικός gigabyte ultra ή Asus prime pro με το zen+ επεξεργαστή (θα αναβαθμιστεί αργότερα) 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, geo4sar είπε

Για gaming σε 2k και για προγράμματα όπως Unity, Blender , Camtasia, είναι προτιμότερο να πάω σε 3600 ή αξίζει τα παραπάνω χρήματα για 3700x?

Πάνε στον 3600 έτσι και αλλιώς ακόμα και το blender δεν είναι full multi threaded εκτός από το rendering κομμάτι που εντάξει η λογική λέει ότι τις περισσότερες φορές θα κάνεις με την gpu η συνδιασμό και των δύο 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...