Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

#Offtopic αλλα οσο περιμενω να ερθει ο 3700Χ δεν πολυδιαβαζω για να μην φαω σποιλ... 
Αντιθετως κανω ice bucket challenge στους phenom μου γι αυτο και δεν με βλεπετε πολυ. Θα τεσταρω αναλογως και  τον 3700Χ οταν ερθει.

#Οfftopic 2 : Χαρα στο κουραγιο του @Sheogorath που αυτην την στιγμη βρισκεται στην σελιδα 231 και διαβαζει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε

#Offtopic αλλα οσο περιμενω να ερθει ο 3700Χ δεν πολυδιαβαζω για να μην φαω σποιλ... 
Αντιθετως κανω ice bucket challenge στους phenom μου γι αυτο και δεν με βλεπετε πολυ. Θα τεσταρω αναλογως και  τον 3700Χ οταν ερθει.

#Οfftopic 2 : Χαρα στο κουραγιο του @Sheogorath που αυτην την στιγμη βρισκεται στην σελιδα 231 και διαβαζει.

Τώρα χαρις σε αυτά τα πήδηξα όλα. Θέλω ένα TLDR Χαχαχα :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε επιτελους ο 3600x μετα απο μια βδομαδα. 

Πρωτο score overlocked στα 4.35ghz

Δευτερο stock. Και μια συγκριση με τον 2600 απο κατω 

Εχοντας την prime x470 pro χειροτερο bios τα 10 χρονια που ασχολουμαι με υπολογιστες δεν εχω ξανασυναντησει.Απο την στιγμη που εβαλα πανω τον 3600x:

To xmp δεν postaρει καν (υποψιν εχω b-die 3200cl14), με gear down disabled δεν postaρει καμια ταχυτητα, το mouse μεσα στο bios παει σε slow motion , διαφορα ui bugs. 

O μονος τροπος για να ανεβασω την μνημη ειναι διαδοχικα ,ανεβαζοντας το ρευμα στα 1.45 και απο εκει μικρα μικρα step καθε φορα . Στα timings τα ιδια. Το καταφερα να το φτασω 3400mhz fast timings . Bαριεμαι να ασχοληθώ προς το παρον παραπανω με τετοιο αισχος που επικρατει στο bios. 

Aπο συχνοτητες single βλεπω σε καποιους πυρηνες 4,425 και σε καποιους αλλους 4,35 

ρευμα στο auto το κλασικο 1.425 ευτυχως με ryzen balanced πεφτει στα 0.9

Κριμα το raw power των επεξεργαστων με τετοια bios που κυκλοφορουν ...

Στα πολυ θετικα η καταναλωση , πανω απο 85-95 w δεν ειδα ακομα και overcloked . Οι θερμοκρασιες ηταν γυρω στα 75c σε stress test στο aida. 

benchmark.png

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 8
  • Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

στειλε μου 365 ευρουδακια και θα τον εχεις μεθαυριο. Ο δικος μου απο egate περιμενει στην Γενικη ταχυδρομικη να παω να τον παραλαβω 🤣

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

στειλε μου 365 ευρουδακια και θα τον εχεις μεθαυριο. Ο δικος μου απο egate περιμενει στην Γενικη ταχυδρομικη να παω να τον παραλαβω 🤣

Αν δεν τον ειχα ηδη πληρωμενο και δεν τον επαιρνα χωρις ΦΠΑ, ανετα :P 

• Like 1
Δημοσ.

Παντως παιζοντας 2 μερες με τις μνημες παρατηρω οτι το sweet spot ειναι τα 3666Mhz ,ανεβάζοντας παραπανω συχνοτητα σε μνημες και If βλεπω πτωση σε multithread scores.

Δημοσ.

Εγώ θα ασχολούμουν με oc στις μνήμες αλλά δεν βρίσκω που πρέπει να βάλω τι έτσι όπως κάνανε το bios στις b450 msi.

Έχω 72ns latency πάντως με το xmp στα 3200, άντε να πήγαινε 3400 με καλύτερα timings υποθέτω.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aekoriginal21 είπε

Εγώ θα ασχολούμουν με oc στις μνήμες αλλά δεν βρίσκω που πρέπει να βάλω τι έτσι όπως κάνανε το bios στις b450 msi.

Noμιζω οτι το τερματισες λιγο στην υπερβολη.... Στο layout δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα, μονο τα visuals....

Δημοσ.

Ναι πολύ πιθανόν, δεν έχω δεί πως ήταν και πριν το bios και δεν έχω ασχοληθεί και γενικά με το σαπάκι που είχα για να κάνω oc τις μνήμες.

Δημοσ.

To bios flashblack της msi ειναι οτι χειροτερο εχω δει ποτε μου απο bios flashback... Γενικα η msi μου εχει αφησει μεχρι στιγμης οχι καλη εντυπωση

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

To bios flashblack της msi ειναι οτι χειροτερο εχω δει ποτε μου απο bios flashback... Γενικα η msi μου εχει αφησει μεχρι στιγμης οχι καλη εντυπωση

The weird moment when you have an 170$ MSI mobo and it doens't have this feature

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Εμενα μια χαρα δουλεψε.Δεν ειδα κατι περιεργο η να με δυσκολεψε.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

The weird moment when you have an 400$ MSI mobo and it doens't work properly

fixed

12 λεπτά πριν, Dantε είπε

Εμενα μια χαρα δουλεψε.Δεν ειδα κατι περιεργο η να με δυσκολεψε.

Προσπαθω να περασω ενα Modded bios που μου εδωσε ο Stilt ολο το απογευμα ,αντε πες αυτο ειναι Modded δεν ειναι digital signed και δεν το περναει σωστα ,μετα που παω να φλασαρω το original πρεπει να κανω 2-3 φλασαρισματα για να δουλεψει η μητρικη

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

fixed

Προσπαθω να περασω ενα Modded bios που μου εδωσε ο Stilt ολο το απογευμα ,αντε πες αυτο ειναι Modded δεν ειναι digital signed και δεν το περναει σωστα ,μετα που παω να φλασαρω το original πρεπει να κανω 2-3 φλασαρισματα για να δουλεψει η μητρικη

Γιατι το περνας με flashback?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Γιατι το περνας με flashback?

Τα unsigned μονό έτσι περνάνε μετονομασία σε msi.rom και bios flashback.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...