kostas7837aek Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ μιας και δουλεύω στο Πλαίσιο, έχω ήδη κρατημένο κομμάτι 3900Χ αλλά δεν το έχω προχωρήσει ακόμα γιατί με αυτά που διαβάζω για τις θερμοκρασίες του με ανησυχούν πολύ... αν και λεω να το ρισκάρω γιατινπιστευω με bios updates θα φτιάξει η κατάσταση.. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από kostas7837aek
billeiros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Ερώτηση.απο drivers περνάμε μόνο από το site της amd? Από το site της mobo δεν χρειάζεται??
nikpoth Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Chipset από amd , audio ,lan, pide/sata από μητρικές. 1 1
johnmt2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Από μετάβαση 7700κ σε χ570-3600χ θα χρειαστούν φόρματ τα Windows στον NVme;
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Από μετάβαση 7700κ σε χ570-3600χ θα χρειαστούν φόρματ τα Windows στον NVme; Σε εμένα μπήκε κανονικά αλλα για να μην έχω θέματα έριξα ενα format αφου ειναι και καινούργιο το σύστημα οπότε καλύτερα να ρίξεις ενα format
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, SPANK είπε Σε εμένα μπήκε κανονικά αλλα για να μην έχω θέματα έριξα ενα format αφου ειναι και καινούργιο το σύστημα οπότε καλύτερα να ρίξεις ενα format Απο θερμοκρασιες ολα καλα ως τωρα? Σε παιχνιδια ποσο εχεις δει να φτανει ο 3700x?
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Συγνώμη που σας έχω γράψει όσοι ζητήσατε benchmarks αλλά είχα ένα βλαμμένο πρωινό με το support της Microsoft που με σύνδεε με εξωτερικό για να μου πουν γιατί το dreamspark key μου, δεν δούλευε στο νέο motherboard ενώ θα έπρεπε να είναι transferable. Δοκίμασα δύο τρία cinebench runs και geekbench με PBO enchanced 2, 3 και 4. Νομίζω ότι το 2 ήταν το καλύτερο συνολικά, είδα boost 4.1 all core. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν θέματα με power delivery κλπ και πως με το νέο BIOS και Agesa θα δω καλύτερα νούμερα. Όσο άτυχος και να ήμουν στο silicone lottery, ένα 4.2 θέλω να το δω, δεν νομίζω να είναι παράλογο. Όχι τίποτα άλλο, η X470 Gaming pro carbon φημίζεται για το power delivery και τα καλά vrms, πρέπει να τον εκμεταλλευτεί καλά τον 3700X
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Απο θερμοκρασιες ολα καλα ως τωρα? Σε παιχνιδια ποσο εχεις δει να φτανει ο 3700x? Να πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με παιχνίδια μονο το overwatch που έβαλα λίγο χτύπαγε κοντά στους 70 αλλα και σε ενα stress test που έκανα 74 βαθμούς πήγε οχι παραπάνω , τώρα αυτην την στιγμή εχω τις παρακάτω θερμοκρασίες και παίζουν πανω κάτω , αλλα η αλήθεια ειναι οτι το δωμάτιο βράζει γενικά μιας και ειμαι σε δώμα στην ταράτσα και το βαράει ο ήλιος full , ευτυχώς βάζω aircondition αλλιώς δεν παλεύεται γενικά. Νομίζω οτι μολις χειμωνιάσει οταν φύγει το καλοκαίρι θα έχω μια πιο ξεκάθαρη άποψη απο θέμα θερμοκρασιών 2
simaias123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κι εγω σε φαση αναβαθμισης απο 2η σε 3η γενια ryzen και θα θελα να κανω μια ερωτηση. Εχοντας ηδη την x470 aorus ultra gaming mobo θα θελα να ρωτησω αν θα συνδυαστει καλα με τον 3700x. Ευχαριστω εκ των προτερων.
SeXBOX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έκανα day one σχεδόν παραγγελία από Γερμανία μητρική και 3900x βαρέθηκα να περιμένω 1 μήνα για διαθεσιμότητα, τον βρηκα σε Ελληνικό κατάστημα και έκανα εκεί την παραγγελία μου και οι Γερμανοί αφαίρεσαν τον CPU και είναι στον δρόμο τώρα μόνο η μητρική και refund. Άντε να δούμε.... Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από SeXBOX
Lelosxxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλισπερα και απο εμενα κατοχος 3700x απο σημερα πιο μπροστα ειχα 2700x... αυτα τα αποτελεσματα που ασχολιθικα λιγο σημερα πως σας φενονται?? 1 ώρα πριν, simaias123 είπε Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κι εγω σε φαση αναβαθμισης απο 2η σε 3η γενια ryzen και θα θελα να κανω μια ερωτηση. Εχοντας ηδη την x470 aorus ultra gaming mobo θα θελα να ρωτησω αν θα συνδυαστει καλα με τον 3700x. Ευχαριστω εκ των προτερων. εχω ακριβος τιν ιδια μιτρικη εβαλα σημερα τον 3700χ πανο δεν εχω κανενα προβλιμα και μολις εβαλα τν επεξεργαστη πανο μου ξεκλιδοσε καπια πραγματα στη μιτρικι μεσα οπος το amd overcok που δεν το εβγαζε με τν 2700χ πανο και το τελευτεο βιος... Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από Lelosxxx 1
simaias123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, Lelosxxx είπε καλισπερα και απο εμενα κατοχος 3700x απο σημερα πιο μπροστα ειχα 2700x... αυτα τα αποτελεσματα που ασχολιθικα λιγο σημερα πως σας φενονται?? εχω ακριβος τιν ιδια μιτρικη εβαλα σημερα τον 3700χ πανο δεν εχω κανενα προβλιμα και μολις εβαλα τν επεξεργαστη πανο μου ξεκλιδοσε καπια πραγματα στη μιτρικι μεσα οπος το amd overcok που δεν το εβγαζε με τν 2700χ πανο και το τελευτεο βιος... Ευχαριστω πολυ να σαι καλα.
LASERPEWPEW Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, johnmt2 είπε Από μετάβαση 7700κ σε χ570-3600χ θα χρειαστούν φόρματ τα Windows στον NVme; απότι διάβασα γιατί το είχα και εγώ απορία, πρέπει να αφαιρέσεις drivers έτσι ώστε να μην κάνουν conflict με την καινούρια motherboard. Γουγλαρέ το
ultraex2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, Lelosxxx είπε καλισπερα και απο εμενα κατοχος 3700x απο σημερα πιο μπροστα ειχα 2700x... αυτα τα αποτελεσματα που ασχολιθικα λιγο σημερα πως σας φενονται?? Bro !!! μη τραβάς φωτό και ανεβάζεις κόψε το σκρινακι με το πχ με το ψαλιδακι των win και μετά ανεβάσε το να είναι όμορφο και στην ευθεία το αποτελεσμα επίσης βάλε μαζί και κανά σκρινακι από cpuz να καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε Ευχαριατω 4
Πέτρος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Από όσο διαβάζω γύρω-τριγύρω, συνεχίζει να γίνεται της κακομοίρας με τα BIOS/AGESA. Χαρακτηριστικό, 3700Χ σε Χ370 Taichi να πετάει και να δουλεύει απροβλημάτιστα με τις μνήμες 3800/1900IF και καλούτσικα timings (με σχετικά καλά νούμερα σε lat κλπ). Άλλος χρήστης αναφέρει ότι το θέμα που είχε με μαύρες οθόνες κλπ (πάλι σε ίδια μητρική) το έλυσε από εδώ: AMD CBS>CPU OPTIONS>Power supply idle control>select typical current idle και συνεχίζει χαρούμενος στα 3600/3666 (κι ανεβαίνει). Αν αυτές δουλεύουν σωστά (και δεν αναφέρομαι σε κλόκια επεξεργαστή αλλά σε όλα τα υπόλοιπα), πραγματικά τα όποια προβλήματα συναντάτε είναι θέμα του μπάχαλου που είναι σχεδόν αποκλειστική ευθύνη της AMD (για να λέμε και της στραβής το άδικο). Από την άλλη, μόνο αισιόδοξα είναι τα παραπάνω μυνήματα, γιατί αυτά λύνονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα