GoMaR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 το λεει κατω κατω. 1.0.0.2 Η asus δεν εχει βγαλει 1003... 1
dem Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, akoinonitos είπε @malakudi η cpu ειναι στα 4350mhz για να αποφυγω τις διακυμανσεις του Pbo sottr 3600c14 3600c16 aco 3600c14 3600c16 winrar 3600c14 3600c16 aida 3600c14 3600c16 cb r20 3600c14 3600c16 cb r15 3600c14 3600c16 Μπορείς να τρέξεις τίποτα από αυτά με 3200 cas14 με normal timings. Που είναι πιο λαϊκές να πάρουμε ιδέα ;
akoinonitos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, dem είπε Μπορείς να τρέξεις τίποτα από αυτά με 3200 cas14 με normal timings. Που είναι πιο λαϊκές να πάρουμε ιδέα ; 3200c14 είναι πάνω κάτω ίδια με 3600c16 μικρές είναι οι διαφορές τους. 2
iceman33221 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Ξερω οτι δν ειναι το σωστο μερος αλλα ειπα να ρωτησω. Μεσα σε τι μπορω να βαλω εναν επεξεργαστη για να τον μεταφερω με ασφαλεια; πρεπει να τον μεταφερω στον υπολογιστή του αδελφου μου για να του κανω αυτο το ρημαδο update στο bios. Επισης υπαρχει καποιος που σε msi x470 gaming pro carbon na εχει βαλει το bios 7B78v28 Release Date 2019-03-07 κ να του δουλευει καινούργιος επεξεργαστης;
Dragonitelvl100 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 στην θηκουλα που ειχε το κουτι του ειναι το πιο ασφαλες.
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, iceman33221 είπε Ξερω οτι δν ειναι το σωστο μερος αλλα ειπα να ρωτησω. Μεσα σε τι μπορω να βαλω εναν επεξεργαστη για να τον μεταφερω με ασφαλεια; πρεπει να τον μεταφερω στον υπολογιστή του αδελφου μου για να του κανω αυτο το ρημαδο update στο bios. Επισης υπαρχει καποιος που σε msi x470 gaming pro carbon na εχει βαλει το bios 7B78v28 Release Date 2019-03-07 κ να του δουλευει καινούργιος επεξεργαστης; Βρες 2 κομμάτια φελιζολ. Κάνε από μία τομή στο καθένα τόση όση είναι ο cpu. Έτσι ο cpu θα βρίσκεται ανάμεσα σε φελιζολ. Τυλίγεις τα δύο με μια ταινία ή σκοινί. Όλο το πακέτο το τυλίγεις και με το υλικό με τις φουσκάλες και έτσι είσαι 100% ασφαλής.
iceman33221 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 40 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε στην θηκουλα που ειχε το κουτι του ειναι το πιο ασφαλες. Εαν το ειχα θα το ειζα βαλει εκει αλλα τον υπολογιστη τον κερδισα οποτε ηρθε ετοιμος χωρις κουτια κλπ 27 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Βρες 2 κομμάτια φελιζολ. Κάνε από μία τομή στο καθένα τόση όση είναι ο cpu. Έτσι ο cpu θα βρίσκεται ανάμεσα σε φελιζολ. Τυλίγεις τα δύο με μια ταινία ή σκοινί. Όλο το πακέτο το τυλίγεις και με το υλικό με τις φουσκάλες και έτσι είσαι 100% ασφαλής. Εαν δν βρω φελιζολ; σε φουσκες απευθειας κάνει; η μπορει να χαλασω τα πινακια;
darkman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Για πείτε ρε παιδια πως με βλέπετε και εμενα με τον 3600 και με τον stock fun θα ψησω μπριζολάκια η ειμαι οκ ???
kostas_anes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, iceman33221 είπε Ξερω οτι δν ειναι το σωστο μερος αλλα ειπα να ρωτησω. Μεσα σε τι μπορω να βαλω εναν επεξεργαστη για να τον μεταφερω με ασφαλεια; πρεπει να τον μεταφερω στον υπολογιστή του αδελφου μου για να του κανω αυτο το ρημαδο update στο bios. Επισης υπαρχει καποιος που σε msi x470 gaming pro carbon na εχει βαλει το bios 7B78v28 Release Date 2019-03-07 κ να του δουλευει καινούργιος επεξεργαστης; Oταν μου ερθει ο νεος CPU θα σε ενημερωσω. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από kostas_anes 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 55 λεπτά πριν, akoinonitos είπε 3200c14 είναι πάνω κάτω ίδια με 3600c16 μικρές είναι οι διαφορές τους. Πάλι μετάβαση ρε θηρίο ; Καλορίζικος. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, iceman33221 είπε Εαν το ειχα θα το ειζα βαλει εκει αλλα τον υπολογιστη τον κερδισα οποτε ηρθε ετοιμος χωρις κουτια κλπ Εαν δν βρω φελιζολ; σε φουσκες απευθειας κάνει; η μπορει να χαλασω τα πινακια; Όχι απευθείας σε φουσκάλες. Χρειάζεται κάτι σκληρό και όχι μαλακό και να είναι ίσα ίσα όσο είναι το μέγεθος του επεξεργαστή τόσο σε μήκος, πλάτος όσο και σε βάθος για να μην κουνιέται ούτε πέρα-δώθε ούτε πάνω-κάτω. Αν το βάλεις απευθείας σε φουσκάλες τότε αυτό το πακέτο πρέπει αν το βάλεις σε ένα πολύ σκληρό κουτί όπως μια εξωτερική θήκη για σκληρό δίσκο. Όποιο από τα δύο κάνεις θα είσαι εντάξει. Σε κάθε περίπτωση δηλ. το ένα πρέπει να είναι μέσα στο άλλο. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από BlueBlood7
akoinonitos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πάλι μετάβαση ρε θηρίο ; Καλορίζικος. Θενκς ρε. Τι να κάνω να μην δοκιμάσω και εγώ
Razor333 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 58 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εχθές έπαιζα με -0.075v απλά κόβει λίγο από single από ότι παρατήρησα, βέβαια η τάση φτάνει μόνο μέχρι 1.4v. Aκoμα στο ψάξιμο είμαι δεν ξέρω που θα καθίσω. Παίζει και να το αφήσω manual στα 4350mhz. Έχω άδεια από αύριο οπότε θα έχω πιο πολύ χρόνο για τεσταρισμα. Άμα γουστάρετε ανοίγουμε ένα νήμα για ryzen 3xxx με νούμερα και settings μονο, γτ εδώ μας έχει φάει το τι μνήμες να πάρω για να είναι πάρα πολύ πιο καλύτερες... Όπως είχαμε πέρυσι το 2700x thread. Με ch6 εισαι ακόμα? Έχω παρατηρήσει ότι ch6 και extreme έχουν τα καλύτερα boost με τους 3xxx. Σε ποιον agesa είσαι? Σε games δεν ειδα να κοβει (αλλα πρεπει να το ψαξω περισσοτερο), τωρα single σε cb ουτε που με νοιαζει, μιλαμε για 1 thread δεν ειναι ρεαλιστικο. Τo manual O/C δεν μου αρεσει γιατι στο 4350 δεν ειναι 100% stable, δεν βγαζει ουτε για πλακα heavy avx σεναρια, ουτε καν light οπως το cb r20 χωρις ενα σκασμο ταση που δεν ψηνομαι να δινω, αν πεσεις στα 4.3 που ειναι το πιο ρεαλιστικο για τα περισσοτερα τσιπακια, θα χασεις απο τα παιχνιδια και παλι δεν θα βγαζεις π.χ. y-cruncher, αν ειχε avx offset και uncore οπως τα ιντελια, δεν θα χρειαζομασταν το pbo. Για την μητρικη, δεν εχω κανενα λογο να την πεταξω, μια χαρα παιζει, το μονο θεμα που ειχα ηταν το C5 code στο cold boot, το οποιο λυθηκε με procODT 30 και οχι 60 που εβαζα πριν, τωρα bootαρω κανονικα και τα ρολογια οπως ειπες ειναι on par με τις x570, δεν κοβει καπου, δεν ξερω τι εχει κανει η asus, ακομα και με κλειστο pbo (και τα 2 που εχει μεσα για καποιο λογο) βαραει σχεδον full boost. Με τις μνημες που ανεκαθεν ηταν κακο board, μαλλον κακος ηταν ο imc τοσο καιρο και οχι το t-topology και οι φθηνοτερες μνημες, εφτιαξε καπως με τους zen+, αλλα πλεον τωρα που εβαλαν σωστο imc παιζω εκει που παιζουν και τα ιντελια με τις συγκεκριμενες μνημες και με b-die που δοκιμασα με τον 3700x παιζει σιγουρα 3600c16 docp out of the box και φαινοταν να κατεβαινουν και τα timings αλλα δεν ειχα χρονο να δοκιμασω, με αυτα που εχω δει ομως δεν εχει θεμα να τερματισει το 1:1 fclk και να παει και πιο πανω. Με t-topology παντως τα ιντελια βαρανε 4000+, μαλλον η amd δεν το εχει και αναγκαστηκε να το ξυλωσει η asus, ολες οι premium asus για intel αυτο εχουν μεχρι και το z390 και x299. Ναι πρεπει να γινει thread 3xxx O/C, πρεπει να εχουν αλλαξει μερικα πραγματα. 1 ώρα πριν, true_lucif3r είπε Ποιό 3200/16 kit χρησιμοποιείς άν επιτρέπεται, και ποιανού manufacturer? Αυτες, αλλα βλεπω τσιμπησαν αρκετα τις τελευταιες βδομαδες, στο 100αρικο βαζεις κατι παραπανω και πας σε κατι καλυτερο. 2 1
Vannelle85 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα! Μια ερώτηση κ από μένα σχετικά με τις ram 😁 Αν πάρω αυτές https://www.skroutz.gr/s/16380885/G-Skill-Flare-X-for-AMD-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GFX.html αντί για τις αντίστοιχες με cl14 πιστεύετε/ξέρετε αν θα μπορώ να τις σφίξω εύκολα σε 14αρια timmings έστω κ χωρίς oc στα hz? Έχει κανείς σας εμπειρία? Είναι ένα 50€ διαφορά κ το σκέφτομαι. Σε TUF x570 θα μπουν
akoinonitos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Razor333 είπε Σε games δεν ειδα να κοβει (αλλα πρεπει να το ψαξω περισσοτερο), τωρα single σε cb ουτε που με νοιαζει, μιλαμε για 1 thread δεν ειναι ρεαλιστικο. Τo manual O/C δεν μου αρεσει γιατι στο 4350 δεν ειναι 100% stable, δεν βγαζει ουτε για πλακα heavy avx σεναρια, ουτε καν light οπως το cb r20 χωρις ενα σκασμο ταση που δεν ψηνομαι να δινω, αν πεσεις στα 4.3 που ειναι το πιο ρεαλιστικο για τα περισσοτερα τσιπακια, θα χασεις απο τα παιχνιδια και παλι δεν θα βγαζεις π.χ. y-cruncher, αν ειχε avx offset και uncore οπως τα ιντελια, δεν θα χρειαζομασταν το pbo. Για την μητρικη, δεν εχω κανενα λογο να την πεταξω, μια χαρα παιζει, το μονο θεμα που ειχα ηταν το C5 code στο cold boot, το οποιο λυθηκε με procODT 30 και οχι 60 που εβαζα πριν, τωρα bootαρω κανονικα και τα ρολογια οπως ειπες ειναι on par με τις x570, δεν κοβει καπου, δεν ξερω τι εχει κανει η asus, ακομα και με κλειστο pbo (και τα 2 που εχει μεσα για καποιο λογο) βαραει σχεδον full boost. Με τις μνημες που ανεκαθεν ηταν κακο board, μαλλον κακος ηταν ο imc τοσο καιρο και οχι το t-topology και οι φθηνοτερες μνημες, εφτιαξε καπως με τους zen+, αλλα πλεον τωρα που εβαλαν σωστο imc παιζω εκει που παιζουν και τα ιντελια με τις συγκεκριμενες μνημες και με b-die που δοκιμασα με τον 3700x παιζει σιγουρα 3600c16 docp out of the box και φαινοταν να κατεβαινουν και τα timings αλλα δεν ειχα χρονο να δοκιμασω, με αυτα που εχω δει ομως δεν εχει θεμα να τερματισει το 1:1 fclk και να παει και πιο πανω. Με t-topology παντως τα ιντελια βαρανε 4000+, μαλλον η amd δεν το εχει και αναγκαστηκε να το ξυλωσει η asus, ολες οι premium asus για intel αυτο εχουν μεχρι και το z390 και x299. Ναι πρεπει να γινει thread 3xxx O/C, πρεπει να εχουν αλλαξει μερικα πραγματα. Αυτες, αλλα βλεπω τσιμπησαν αρκετα τις τελευταιες βδομαδες, στο 100αρικο βαζεις κατι παραπανω και πας σε κατι καλυτερο. Εννοείται ρε τι να πετάξεις.... βλέπω καλά σκοράκια από από τις vi καλύτερα και από vii,πραγματικά δεν υπάρχει λόγος αλλαγής της. Βλέπω κάποιοι παίζουν εύκολα με 3600mhz στις ram με bdies. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από akoinonitos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα