Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, SPANK είπε

Βασικά εχω 4 dimm επάνω 32gb corsair vengeance 3200 , στο xmp στα 3200 δεν παίζει με τίποτα ούτε με περισσότερο ρεύμα , τις κατέβασα σε 2900 1.35v και μέχρι στιγμής ειναι οκ αλλα 3200 δεν πάει με xmp , διάβασα όμως και αλλου παρόμοια θέματα οποτε πιστεύω ειναι θέμα bios να το φτιάξουν.

Όσο αφορά την aorus master το ανεμιστηράκι ακούγεται ελάχιστα ακόμα και στο full speed να το έχω , απο την άλλη όμως ακούγονται αρκετά τα υπόλοιπα φρουφρούρια που έχω και προσπαθώ να φτιάξω καποιο fan plan για τους ανεμιστήρες.

Οι θερμοκρασίες με προβληματίζουν λιγάκι και δεν ξέρω μήπως δεν έχει κάτσει καλα και η πάστα

Untitled.png

4dimm....θα χρειαστείς υπομονή και χρόνο για να τα σετάρεις όπως πρέπει,αν και νομίζω ότι η gigabyte θα δώσει γρήγορα bios update τουλάχιστον να σου αναγνωρίζει κομπλέ το xmp......με την aorus master διέπρεψε στο Z390 ....πιστεύω και στο Χ570 θα τα πάει εξίσου καλά..

• Like 1
  • Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BabisTs είπε

4dimm....θα χρειαστείς υπομονή και χρόνο για να τα σετάρεις όπως πρέπει,αν και νομίζω ότι η gigabyte θα δώσει γρήγορα bios update τουλάχιστον να σου αναγνωρίζει κομπλέ το xmp......με την aorus master διέπρεψε στο Z390 ....πιστεύω και στο Χ570 θα τα πάει εξίσου καλά..

Υπομονή ναι λογικά θα φτιάξουν τα θέματα με τα bios ειναι αρχή ακόμη

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλοδούλευτα τα μηχανήματα σε όλους :)

Λοιπόν, το έχτισα, τρέχει κομπλέ, ποστάρει κάθε φορά αν και θέλει λίγο τον χρόνο του. Έβαλα Windows, έτρεξα ένα Cinebench R20 και έβγαλα 4800(3700X obviously). Σε idle παίζει στα 1.4V, φωτιά θα πάρουμε 😛

Έχω βάλει μόνο το XMP που το πήρε αμέσως στα 3200. Μπορείτε να μου πείτε, τι να κάνω από becnhmarks, τι να κάνω να δω πόσο πιάνει max χωρίς OC και γενικά τι θα ήταν καλό να πειράξω/αλλάξω.

Happy AF αλλά θέλω να δω πως παίζει και με το Linux γιατί εκεί δουλεύω και εκεί θα τον χρησιμοποιώ περισσότερο.

Επεξ/σία από Dinos_12345
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Καλοδούλευτα τα μηχανήματα σε όλους :)

Λοιπόν, το έχτισα, τρέχει κομπλέ, ποστάρει κάθε φορά αν και θέλει λίγο τον χρόνο του. Έβαλα Windows, έτρεξα ένα Cinebench R20 και έβγαλα 4800(3700X obviously). Σε idle παίζει στα 1.4V, φωτιά θα πάρουμε 😛

Έχω βάλει μόνο το XMP που το πήρε αμέσως στα 3200. Μπορείτε να μου πείτε, τι να κάνω από becnhmarks, τι να κάνω να δω πόσο πιάνει max χωρίς OC και γενικά τι θα ήταν καλό να πειράξω/αλλάξω.

Happy AF αλλά θέλω να δω πως παίζει και με το Linux γιατί εκεί δουλεύω και εκεί θα τον χρησιμοποιώ περισσότερο.

Τρεξε ενα geekbench απο περιεργεια αν θες. Και εγω ακομα το ψαχνω αν και νομιζω στο τελος θα το αφησω default με ενα μικρο αρνητικο Offset

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Dinos_12345Προς το παρόν βάλε power options, windows balanced από amd ryzen balanced.  Το πρότεινε η amd μέχρι τον επόμενο chipset driver. Και θα έχεις 1ν σε idle, 40c.

Επεξ/σία από nikpoth
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, billeiros said:

Πόσο ρεύμα δίνει?το xfr?

To XFR έχει ενσωματωθεί στον αλγόριθμο, δεν υπάρχει ουσιαστικά γιατί boostάρει όσο μπορεί 😛 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου λετε ρε τσακαλοι, εχει μεταβει κανεις σε X570 να μου πει εντυπωσεις? Τα τιναξε η Tomahawk μου (κατα 99% απο το beta bios της MSI), οποτε με το που μου φερει καινουρια το μαγαζι παει αυτη για πουλημα και εγω σε x570. Εχουμε εντυπωσεις απο κανενα "φτηνο" (ο θεος να το κανει) μοντελο? 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε

Δεν μου λετε ρε τσακαλοι, εχει μεταβει κανεις σε X570 να μου πει εντυπωσεις? Τα τιναξε η Tomahawk μου (κατα 99% απο το beta bios της MSI), οποτε με το που μου φερει καινουρια το μαγαζι παει αυτη για πουλημα και εγω σε x570. Εχουμε εντυπωσεις απο κανενα "φτηνο" (ο θεος να το κανει) μοντελο? 

για ποιον cpu?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...