Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billeiros είπε

Λογική και Βασίλης....έννοιες ασύνδετες....παιδιά αν κ οφ τοπικ.αυτος ο σκληρός θα δέσει καλά με τη μητρική αυτή?https://www.multicopter.gr/product/12292/iy-perifereiakaapothikeysidiskoi-ssdintel-660p-512gb-ssdpeknw512g8x1-pliromi-kai-se-eos-36-doseis!!!-/?skr_prm=WyI2MDA2YWYwYy04ODk5LTRkZmUtOTQ1Ni1lOWE3YjVkY2U3YTgiLDE1NjM2Mjc4MzM1NDMseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsInRhZ3MiOiIifV0

Δεν αξιζει ο εν λογω δισκος.Παρακολουθησε τιμες(προς το παρον δεν υπαρχει καλη διαθεσιμοτητα απο Ελλαδα)και δες σε Corsair mp510 ή Adata sx8200 που ανα καιρους παιζουν κοντα σε αυτα τα χρηματα και θεωρουνται απο τους κορυφαιους overall nvme της αγορας.

• Thanks 1
  • Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Η αποψη σου σεβαστη ,αλλα δεν μπορω να συμφωνησω. Η ενασχοληση μου με το θεμα μου εχει αποδειξει οτι δεν ισχυει αυτο που λες. Απο ryzen 1xxx μεχρι ryzen 3χχχ το κιτ μου εχει μια αποκλιση στην ταση 0.01V που ειναι προφανως λογω μητρικων

Ναι ρε συ προφανως, αν συμφωνουσαμε σε ολα δεν θα ειχε νοημα η κουβεντα.

Μεχρι να παρω και εγω τον 3900x (η 3700x-3800x αναλογα με την μερα που με πετυχαινεις), δεν δοκιμαζεις ενα τεστακι να δεις αν εχω αδικο?

Παρε τα πιο tight και stable timing σου στα 3600 και περασε τα στον νεο επεξεργαστη. Εκει χαμηλωσε 0.05v το voltage που τους δινεις. Αν εισαι stable κατεβασε λιγο ακομα. Ειδικα με b-die που εχεις εσυ σιγουρα θα εχεις 0.05v headroom ισως και παραπανω.

Αν εχω αδικο, κερναω καφεδακι. 🙂

Επεξ/σία από Crus
  • Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, soctap said:

Παιδια καποιο water block cpu μπορειτε να μου προτεινετε; Εγω εχω δει αυτο( https://shop.aquacomputer.de/product_info.php?products_id=3638 ) Σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση απο τον I7 6700K σε 3900X  αλλα απο την αλλη βλεπω τα διαφορα θεματα με θερμοκρασιες -bios κλπ.... και το σκεφτομαι. Εν τω μεταξυ ο 6700K  απο τα patches που εχει φαει εχει τρελαθει σχεδον......

Πήρα το ίδιο σε nickel, το περιμένω Τετάρτη. Κορυφαίο πρέπει να είναι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν αξιζει ο εν λογω δισκος.Παρακολουθησε τιμες(προς το παρον δεν υπαρχει καλη διαθεσιμοτητα απο Ελλαδα)και δες σε Corsair mp510 ή Adata sx8200 που ανα καιρους παιζουν κοντα σε αυτα τα χρηματα και θεωρουνται απο τους κορυφαιους overall nvme της αγορας.

Ευχαριστώ αλλά δεν είμαι για άλλο ψάξιμο...κουράστηκα...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Crus είπε

Μεχρι να παρω και εγω τον 3900x (η 3700x-3800x αναλογα με την μερα που με πετυχαινεις), δεν δοκιμαζεις ενα τεστακι να δεις αν εχω αδικο?

Παρε τα πιο tight και stable timing σου στα 3600 και περασε τα στον νεο επεξεργαστη. Εκει χαμηλωσε 0.05v το voltage που τους δινεις. Αν εισαι stable κατεβασε λιγο ακομα. Ειδικα με b-die που εχεις εσυ σιγουρα θα εχεις 0.05v headroom ισως και παραπανω.

Θα το κανω σε λιγο

7 λεπτά πριν, Crus είπε

Δεν μπουταρει καν...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Θα το κανω σε λιγο

Σωραιος και βοηθας χωρις να το ξερεις... Αντι για MFR που εχω τωρα και κατι Micron e-die που "κληρονομησα" απο φιλο που δεν την ηθελε, σκεφτομουν να παω σε b-die. Αλλα εαν η θεωρια μου ειναι σωστη, δεν θα κερδισω και πολλα με το να δωσω 160 ευρω για b-die.

Η e-die της Micron ειναι ενας μικρος ηρωας αλλα θελει volt, το οποιο ειναι ηδη στα 1.48v και θελει airflow... Αν λοιπον μου κλοκαρει εστω και λιγο καλυτερα απο οτι τωρα (3466ΜΤ/s με 14, 16, 14, 32, 48) με τα ιδια volt οταν αλλαξω cpu, τοτε δεν δινω τα 160 θα τα κρατησω για GPU upgrade τον Νοεμβριο.

Επεξ/σία από Crus
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τελικα άλλαξα την παραγγελία και παρηγγειλα τον corsair.....φαίνεται πολύ καλύτερος και τον εχει και και το vision studio που ναι κοντά μου.Σε ευχαριστω πολύ fulgore....

Δημοσ.

Ρε παιδιά διαβάζω σε φόρουμ για all core 4.4-4.45 σε 3900x με 1.32 ρεύμα...πως γίνεται να παίζει τόσο χαμηλά ο 12core κι εσείς να χρειάζεστε τόσο πολύ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, billeiros είπε

ω σε φόρουμ για all core 4.4-4.45 σε 3900x με 1.32 ρεύμα...πως γίνεται να παίζει τόσο χαμηλά ο 12core κι εσείς

Λέγεται πως ο 3900Χ παίρνει τα καλύτερα έως τώρα chiplets.

Οι άλλοι παίρνουν την πλέμπα ... 🤣

Λογικά όμως τα καλύτερα τα κρατάνε για τον 3950Χ.

spacer.png

😊

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Ολα καλά μέχρι στιγμής το έστησα το σύστημα και παίζω με τις ρυθμίσεις στο bios , το overdriive boost κτλπ φαίνεται να λειτουργεί σωστά , ωστόσο με xmp δεν κάνει boot στα windows στα 3200 οι μνήμες ...

Γενικά πείτε τι πράγματα να δοκιμάσω μιας και είναι η πρώτη φορά που παίζω με amd 😁

1.png

2.png

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί συμβαίνει αυτό ρε παιδιά ενώ είναι η ίδια μνήμη; Θα έχω θέματα άμα πάω να σκαλίσω λίγο;

Aegis 3000MHz

Capture.PNG

Επεξ/σία από trelaras8234
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Ευχαριστώ αλλά δεν είμαι για άλλο ψάξιμο...κουράστηκα...

Πάλι καλά δεν πήρες τον 660P ... είναι QLC που είναι ακόμα πιο αργή απο TLC, άσε που είναι άγνωστο πόσα P/E Cycles έχουν.

12 λεπτά πριν, trelaras8234 είπε

Γιατί συμβαίνει αυτό ρε παιδιά ενώ είναι η ίδια μνήμη; Θα έχω θέματα άμα πάω να σκαλίσω λίγο;

Aegis 3000MHz

Capture.PNG

Το DIMM στα δεξιά έχει άλλον κατασκευαστή "Spectec", τσέκαρε και απο Taiphoon burner τι βγάζει.

*Η Spectec συνήθως κάνει δευτεράτζες της Micron.

Επεξ/σία από 50EuroUser
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να είναι B-Die Micron απ' ότι κατάλαβα.  Κατασκευαστής Spectec.. Άρα τον ήπιαμε; 😛 Δε παίζει να γίνει λίγο "σφίξιμο" που είναι διαφορετικές ε;

Επεξ/σία από miclia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...