leros2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε ειναι μαλακες σου λεω στην Msi ,τι δεν καταλαβαινεις??? Δεν εχουν υποδοχη για sensor θερμοκρασιας σε μητρικη 400σιων ευρω ,εδω ειχε η φτωχη η Prime ,θα βαζω τωρα το δαχτυλο να βλεπω ποσους βαθμους εχει το νερο... Οι τυποι ειναι γυφτοι τελειως... Ουτε Bridge για τα καλωδια του κουτιου δεν βαζουν.... Καθεσαι και τα κουμπωνεις ενα ενα σαν προιστορικος πίθηκος.... Aμα την δουλεψω θα σου γραψω και τα υπολοιπα 😛 Στην ανταλλάζω με τη prime άμα θες 😂
dem Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε ειμαι μαλακες σου λεω στην Msi ,τι δεν καταλαβαινεις??? Δεν εχουν υποδοχη για sensor θερμοκρασιας σε μητρικη 400σιων ευρω ,εδω ειχε η φτωχη η Prime ,θα βαζω τωρα το δαχτυλο να βλεπω ποσους βαθμους εχει το νερο... Οι τυποι ειναι γυφτοι τελειως... Ουτε Bridge για τα καλωδια του κουτιου δεν βαζουν.... Aμα την δουλεψω θα σου γραψω και τα υπολοιπα 😛 ultra, pro, strix F 300+ μητρικές δεν έχουν post code led επίσης γυφτιά. Αλλά ultra pro έχουν θερμικά. καλορίζικη η καγκουρομητρική σου, hehehe , έτσι όπως έκατσαν οι τιμές σε αυτό το tier είναι "VFM" , οι άλλες msi από κάτω δεν την παλεύουν σε αυτές τις τιμές. Εμφανίστηκε η Strix - E στην ελληνική αγορά εναλλακτική της hero η οποία έχει τιμή στο θεό χωρίς λόγο, από την στιγμή που υπάρχουν master, ACE σε κάπως πιο νορμαλ τιμες. για αυτούς που θέλουν asus bios Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από dem 1
narta Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, panospc είπε Με αγορά από Amazon Αμερικής τι παίζει; Πριν ήταν για λίγο διαθέσιμος ο 3900x, πριν το τελευταίο βήμα της παραγγελίας μου έβγαζε μαζί με τα Import Fees Deposit(63,12€) τελική τιμή 548,68€ Τόσα θα πλήρωνα εάν έκανα τελικά την παραγγελία ή θα πλήρωνα και έξτρα για τελωνείο εδώ; Ολα περιλαμβανονται στην τελικη τιμη 2 1
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, leros2004 είπε Στην ανταλλάζω με τη prime άμα θες 😂 Αμα θες σε ενα μηνα που θα εχω τελειωσει με το σκαλισμα στην πουλαω 😛 😛 😛
narta Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 36 λεπτά πριν, 1.3power είπε Στο κομματι Ram το καλυτερο που μπορει να χρησιμοποιηθει παλι ειναι τα B-DIE η παιζουν και αλλα τσιπακια σε καλους χρονισμους με σφιχτα timings? Micron e-die Balistix Sport LT 3000 cl15 και πανω 1
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Final Fantasy είπε απ[λα σε καποια reviews που ειδα λενε αρνητικα σχολια για την master ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΤΡΟΛΛΑΡΕΙΣ, ΦΥΓΕ.
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) ετσι οπως εψαχνα στο skroutz βρηκα αυτες ,καλη η τιμουλα τους σε περιπτωση που ψαχνει καποιος για μνημες https://www.techstores.gr/ram-ddr4-3600-16gb-g-skill-3600-16-trident-z-k2-1.html Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από akoinonitos
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Από δω και περα, με την πρώτη μλκια που θα ποστάρει κάποιος, φεύγει με μόνιμο αποκλεισμό (ακόμη και αν είναι γραμμένος εδώ και 10 χρόνια). Αρχίστε από τώρα να ψάχνετε για νέα usernames. 6 5
xristosd19 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Παρέλαβα σήμερα τον 3600 αυτές τις ημέρες περιμένω ram G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz και απο εβδομάδα MSI X470 Gaming Pro Carbon από dexter με δωρεάν εγκατάσταση νέου bios. Θα είναι το πρώτο σύστημα που θα στήσω #Hype καλό χτίσιμο σε όσους το έχουν στο πρόγραμμα. και με το καλό τα νέα bios 16
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Λέτε να παρεξηγηθούν αν πάω στο e-gate με την μητρική μου για να μου βάλουν το τελευταίο BIOS; Θα παώ να πάρω τον 3700X από εκεί και λέω μην τρέχω κυριολεκτικά στην άλλη άκρη της Αθήνας, για να πάω στο askAdam για την μητρική.
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, xristosd19 είπε Παρέλαβα σήμερα τον 3600 αυτές τις ημέρες περιμένω ram G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz και απο εβδομάδα MSI X470 Gaming Pro Carbon από dexter με δωρεάν εγκατάσταση νέου bios. Θα είναι το πρώτο σύστημα που θα στήσω #Hype καλό χτίσιμο σε όσους το έχουν στο πρόγραμμα. και με το καλό τα νέα bios με γειες Μόλις τώρα, Dinos_12345 είπε Λέτε να παρεξηγηθούν αν πάω στο e-gate με την μητρική μου για να μου βάλουν το τελευταίο BIOS; Θα παώ να πάρω τον 3700X από εκεί και λέω μην τρέχω κυριολεκτικά στην άλλη άκρη της Αθήνας, για να πάω στο askAdam για την μητρική. Μπορει να στο χρεωσουν ,αλλα ποσο να σου παρουν ...
xristosd19 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε με γειες Μπορει να στο χρεωσουν ,αλλα ποσο να σου παρουν ... ευχαριστώ ! δεν νομιζω να κανουν τετοιο πραγμα ειπε θα μου το κανουν και θα μου την στείλουν με courier αν κανουν αυτο που λες θα τους την φερω στο κεφαλι χδ
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, xristosd19 είπε ευχαριστώ ! δεν νομιζω να κανουν τετοιο πραγμα ειπε θα μου το κανουν και θα μου την στείλουν με courier αν κανουν αυτο που λες θα τους την φερω στο κεφαλι χδ στο αλλο παιδι το εγραψα αυτο βρε 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Λέτε να παρεξηγηθούν αν πάω στο e-gate με την μητρική μου για να μου βάλουν το τελευταίο BIOS; Θα παώ να πάρω τον 3700X από εκεί και λέω μην τρέχω κυριολεκτικά στην άλλη άκρη της Αθήνας, για να πάω στο askAdam για την μητρική. Πάρε από την amd τζάμπα cpu για το bios και κράτα και την ψήκτρα δωράκι Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Πάρε από την amd τζάμπα cpu για το bios και κράτα και την ψήκτρα δωράκι Με βλέπω να καταλήγω έτσι αλλά αν δεν τον έχω Παρασκευή, θα πρέπει να περιμένω μέχρι Δευτέρα 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε με γειες Μπορει να στο χρεωσουν ,αλλα ποσο να σου παρουν ... Ε το πλαίσιο παίρνει 20, μην πάω μέχρι εκεί και μου πουν και 20 ευρώ, αν είναι με τα μισά, πάω Μαρούσι-Καλλιθέα με ταξί και τα υπόλοιπα τα κάνω σουβλάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα