Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Όχι εντάξει είναι για τις Hynix. Πρέπει να κάνεις επεξεργασία το config αρχείο και να βάλεις cycles=10. By default είναι 3 αν δεν κάνω λάθος..

θα το ξανατρεξω ενα ~19 λεπτο που εκανε και αν βγαλει 0 ερρορ το αφηνω ετσι. Μια χαρα ειναι 3333Cl14 για μενα.

Σε Beta bios μιλαμε τωρα, δεν τις παιδευω παραπανω απο αυτο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εκεί είναι το ζήτημα. Αν είναι λόγω BIOS εντάξει φτιάχνεται (αν και έπρεπε να ήταν έτοιμα τα BIOS αλλά λες sh@t happens). Αν είναι όμως θέμα πυριτίου σκούρα τα πράγματα..

Θέλω να πιστεύω πως θέμα με το πυρίτιο δεν έχουν.

Αν κρίνουμε από τις Navi, 16/14/12 vs 7 (αυτά τα 7, έστω), έχουν περιθώριο για κάποιο ανέβασμα, με κατάλληλες συνθήκες. Όχι τίποτα άλλο, να έχουν ίδιο ακριβώς ταβάνι, μου φαίνεται κάπως (έστω κ με μικρότερη κατανάλωση).

Διαβάζοντας, δε, κ εκεί έξω βλέπω πως από χρήστη σε χρήστη οι διαφορές στο τι (δεν) λειτουργεί είναι χαοτικές, τέτοιες που δεν δικαιολογούνται παρά μόνο με ανώριμα / προβληματικά BIOSs.

Απόλυτος δεν είμαι, εννοείται.

47 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι προσκλητηριο ρε? Παντρευεσαι? :lol:

Τα γμσιάτικα που γράφω παραπάνω, τί νομίζεις πως είναι?

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Θέλω να πιστεύω πως θέμα με το πυρίτιο δεν έχουν.

Αν κρίνουμε από τις Navi, 16/14/12 vs 7 (αυτά τα 7, έστω), έχουν περιθώριο για κάποιο ανέβασμα, με κατάλληλες συνθήκες. Όχι τίποτα άλλο, να έχουν ίδιο ακριβώς ταβάνι, μου φαίνεται κάπως (έστω κ με μικρότερη κατανάλωση).

Διαβάζοντας, δε, κ εκεί έξω βλέπω πως από χρήστη σε χρήστη οι διαφορές στο τι (δεν) λειτουργεί είναι χαοτικές, τέτοιες που δεν δικαιολογούνται παρά μόνο με ανώριμα / προβληματικά BIOSs.

Απόλυτος δεν είμαι, εννοείται.

Τα γμσιάτικα που γράφω παραπάνω, τί νομίζεις πως είναι?

Με το καλο φιλε να ζησετε :)

Spoiler

το σκεφτηκες καλα ρε ?  Εγω το τρεναρω οσο μπορω :lol:

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που μπορω να διαβασω ολα τα timings που εχουν οι ΡΑΜ μου απο μεσα απο τα Windows? Περα απο τα 4 "μεγαλα" timing.

Παντως το κλεινω το μαγαζι με τις ΡΑΜ μου τωρα, μια χαρα και 2ο συνεχομενο run 20 λεπτα ΤΜ5 με 0 error. Πιστευω για Hynix C-Die 3333c14 ειναι απειρα καλα. Μπορει σε κανα μηνα να ξαναασχοληθω κανονικα να βγει bios ομως. Τα λεμε παιδες!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Υποθετικά αν βάλουμε 4133 c19 ή  3866 c18  manual θα μας βγει η πίστη να παίξουν 3600 c16 ; Δεν βλέπω 3600 c16 από Θεσσαλονίκη μεριά  το visionstudio δεν το βλέπω ενεργό, πρέπει να κόψω τιμολόγιο και το egate.gr τα έχει όλα μαζεμένα είναι καλό το μαγαζί ; 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Με το καλο φιλε να ζησετε :)

Απόκρυψη περιεχομένων

το σκεφτηκες καλα ρε ?  Εγω το τρεναρω οσο μπορω :lol:

Ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ.

Ήρθε η ώρα (μου)...

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το χετε δει???  1.0v στον 3900x!!!.Μιλαμε για τρελλο uv και χωρίς απωλεια επιδοσεων.42 βαθμοί!!!!και efficiency από άλλον πλανήτη.....δλδ αν πέσεις σε καλό τσιπακι 3600 με πόσο ρεύμα θα τρέχει?????0.5?

Τολμώ να πω πως αυτό είναι πολύ πιο εντυπωσιακό κι από την αύξηση του ipc των 3000.

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

@nikpoth Μήπως είναι τίποτα σαν το auto απλά λίγο πιο επιθετικό; Το lite BIOS τι λέει; Φαίνεται πολύ σάπιο ή εντάξει παλεύεται;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

@nikpoth Μήπως είναι τίποτα σαν το auto απλά λίγο πιο επιθετικό; Το lite BIOS τι λέει; Φαίνεται πολύ σάπιο ή εντάξει παλεύεται;

Κλείδωσε 3.8 με 1.1v. Όπως και με override, μου κάνει disable το pbo από μόνο του. Το bios Οκ.. εμένα προσωπικά δε με νοιάζει το οπτικό. Με πληκτρολόγιο πάντα γούσταρα να παίζω χωρίς πολλά πολλά. Ασ δουλεύουν όλα σωστά κ δε με νοιάζει. Αυτό που δεν δικαιολογώ με τίποτα είναι τα προφίλ. Πρέπει να ντρέπονται που τα αφαίρεσαν. Βάλε έστω αποθήκη σε usb,όπως τα screenshot ρε καφενεία. Τραγικό. Κάθομαι και περνάω ένα ένα τα timings από text...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, billeiros said:

Αυτό το χετε δει???  1.0v στον 3900x!!!.Μιλαμε για τρελλο uv και χωρίς απωλεια επιδοσεων.42 βαθμοί!!!!και efficiency από άλλον πλανήτη.....δλδ αν πέσεις σε καλό τσιπακι 3600 με πόσο ρεύμα θα τρέχει?????0.5?

Τολμώ να πω πως αυτό είναι πολύ πιο εντυπωσιακό κι από την αύξηση του ipc των 3000.

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Κλείδωσε 3.8 με 1.1v. Όπως και με override, μου κάνει disable το pbo από μόνο του. Το bios Οκ.. εμένα προσωπικά δε με νοιάζει το οπτικό. Με πληκτρολόγιο πάντα γούσταρα να παίζω χωρίς πολλά πολλά. Ασ δουλεύουν όλα σωστά κ δε με νοιάζει. Αυτό που δεν δικαιολογώ με τίποτα είναι τα προφίλ. Πρέπει να ντρέπονται που τα αφαίρεσαν. Βάλε έστω αποθήκη σε usb,όπως τα screenshot ρε καφενεία. Τραγικό. Κάθομαι και περνάω ένα ένα τα timings από text...

Πω ρε συ αυτό το είχα ξεχάσει. Είναι σπάσιμο μεγάλο η έλλειψη profiles..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά συμφέρει να φέρω ένα σετ από amazon; Λέω να πάρω τον 2700x που είναι σε πολύ καλή τιμή.  Όταν τα επιλέγω μαζί, μου βγάζει μόνο μεταφορικά ενώ ένα ένα τα αντικείμενα μου λέει πόσο θέλει για τελωνεία κλπ..

Συγνώμη για το offtopic

Επεξ/σία από miclia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...