Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPANK είπε

Προσωπικά μου αρέσει η aorus master αν και λίγο τσιμπημένη , γενικά ομως σχεδόν ολες στο x570 ειναι αρκετά ακριβές αλλα προτιμώ να επενδύσω σε κατι καλύτερο και οποτε το ειχα κάνει κυρίως με Asus με ειχαν βγάλει ασπροπρόσωπο

και εγω τη master ηθελα αλλα μολις ειδα οτι δεν εχει custom fan curve για τον ανεμιστηρα στο chipset πηρα την msi x570 ace

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, darkman είπε

Ποσο σου πηρε το Update και αν ειδες αν στο τελος εσβησε το usb σου ?????

Το φωτάκι σταμάτησε να αναβοσβήνει μετά από κάνα 3 με 5 λεπτά. Το συγκεκριμένο usb δεν έχει Led οπότε δεν ξέρω. Για καλό και για κακό την άφησα 5 λεπτά έξτρα από όταν έσβησε το φωτάκι για να είμαι σίγουρος ότι τελείωσε. Θα ποσταρω αποτελέσματα την Δευτέρα πρωί που θα εχω τον επεξεργαστή 

8 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Απορρίπτεται! Πάμε παρακάτω... 

🤣

Που είναι τα AMD lan οεο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, SPANK είπε

Προσωπικά μου αρέσει η aorus master αν και λίγο τσιμπημένη , γενικά ομως σχεδόν ολες στο x570 ειναι αρκετά ακριβές αλλα προτιμώ να επενδύσω σε κατι καλύτερο και οποτε το ειχα κάνει κυρίως με Asus με ειχαν βγάλει ασπροπρόσωπο

Αν έχεις όρεξη τον πρώτο καιρό να βρίζεις και να περιμένεις να βγάλουν bios σωστό go for it. Από όσα έχω δει μέχρι τώρα το πιο stable bios το έχει η master αλλά το bios της γενικά μου είναι λίγο αντιπαθητικό.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, andygrx είπε

και εγω τη master ηθελα αλλα μολις ειδα οτι δεν εχει custom fan curve για τον ανεμιστηρα στο chipset πηρα την msi x570 ace

420 το mobo δε θα πέσει σε λίγους μηνες ;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, musedoubler είπε

Εγω παντως με 3700Χ λεω να παω σε ROG STRIX X470-F GAMING μιας και εχω πρωτης γενιας Ryzen, να του κανω ενα bios update να τελειωνουμε. Ακομα βεβαια δεν εχω καταληξει με οσα βλεπω για OC ή οχι OC!

Kαι Ραμ ιδιες? 😮 

Ναι. Ίδιες. Σε asscreed odyssey, δεν βλέπω διαφορά εκτός από τα μαξ. 112 vs 93.  Τα min.24 vs22.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikpoth είπε

Ναι. Ίδιες. Σε asscreed odyssey, δεν βλέπω διαφορά εκτός από τα μαξ. 112 vs 93.  Τα min.24 vs22.

Δεν ξερω τι να πω, για καποιο λογο μη μου τη δωσει και παω για 9700κ να τελειωνουμε. Στη τελικη γιαυτα που κανω εγω με καλυπτουν ολες οι επιλογες....... Τι να πω...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, andygrx είπε

Και εγώ αυτήν παρήγγειλα έχει το καλό ότι αν δεν ζεσταθεί πολύ το  chipset σταματάει ο ανεμιστήρας λόγω heatpipe.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Ryzen 5 2600 \ 3.925mhz

3925.png.c1adcd3d2a0db43a093e7d18ea3f4d87.png

Ryzen 5 3600x \ pbo

Untitled3333.png.7a62e3be4e551bfa269e6ddbc748b20b.png

Ρε συ, χωρίς system memory τρέχεις το παιχνίδι.

Πως περιμένεις να τρέξει καλά;  😁

Πάντως βλέπω ότι το SOTTR, ακόμα και updated στην τελευταία έκδοση και ακόμα και με RTX, συνεχίζει να αποδίδει καλύτερα με AMD + AMD συνδυασμό CPU + GPU (από ότι AMD CPU + αντίστοιχη Nvidia εννοώ). Κοίτα εδώ, στην ίδια έκδοση του παιχνιδιού, τη στήλη CPU Render.

R5 2600 στοκ και μνήμες 3200 C14 + σφικτά timings.

SOTTR 3200.jpg

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι τα max clocks, 3.9 στο  δικό μου, τα πιάνει σε πολύ χαμηλό load. Μόλις πάει 12%-15% το load πέφτει στα 3.8 μετά στο 3.75 κτλ όσο ανεβαίνει το load. Οπότε ψιλοαχρηστο είναι το boost. Σε all core σε cinebench έχω δει μέχρι 36.75 και σε prime95 small ffts 35.5.

Σε μερικούς 3xxx Δεν τα πιάνει ποτέ, όπως δεν τα έπιανε και ο πρώτος 2600x που είχα και απαίτησα  να μου τον αντικαταστήσουν γτ ήταν κοροϊδία.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, aekoriginal21 είπε

Τελικά τους "κρέμασε" ο προμηθευτής και δεν είχα τον 3600 σήμερα. Μιας και βάλανε 360 τον 3700x θα πάω εκεί και Πέμπτη μου είπαν θα τον έχω.

Ασχολίαστο αυτό που συμβαίνει με τις msi μητρικές, τουλάχιστον αστείοι. Να πω να λειτουργεί έστω και με κουσούρια, αλλά εδώ στους μισούς δεν λειτουργεί καν.

Απο το Priveshop τον ειχες παραγγείλει ??? 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, andygrx είπε

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 θα το ψάξω λίγο ακόμη πριν αποφασίσω , πρέπει να δώ όμως και σε ποιον επεξεργαστή θα πάω , αν και πρώτη μου επιλογή είναι ο 3900x κοιτάω και τον φθηνότερο 3700x μιας και η κύρια ασχολία μου είναι το gaming

Επισκέπτης
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, musedoubler είπε

Δεν ξερω τι να πω, για καποιο λογο μη μου τη δωσει και παω για 9700κ να τελειωνουμε. Στη τελικη γιαυτα που κανω εγω με καλυπτουν ολες οι επιλογες....... Τι να πω...

Και θα μείνεις με 8 threads. Του χρόνου βγαίνει άλλο chipset ιντελ και rumors λένε όλα τα chips θα έχουν hyperthreading. Οπότε εσύ θα έχεις τον 9700Κ με 8c8t και σε κάνα 6μηνο θα βγουν i5 10ης γενιας comet lake με 6c12t που θα κλοκαρουν 5.2ghz άνετα στο 14nm+++ στα μισά λεφτά από τον 9700Κ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 fan curves και fan stop λειτουργία "φτερωτής chipset" έχουν προστεθεί σε όλη την σειρά της Gigabyte. 

Επίσης το bios είναι ανασχεδιασμένο. 

Δεν βλέπω την  pro WiFi / elite  στην ελληνική αγορά. 

Από την msi δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο εκτός από την ACE της πάνω κατηγορίας master, hero. 

Επεξ/σία από dem
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

Και θα μείνεις με 8 threads. Του χρόνου βγαίνει άλλο chipset ιντελ και rumors λένε όλα τα chips θα έχουν hyperthreading. Οπότε εσύ θα έχεις τον 9700Κ με 8c8t και σε κάνα 6μηνο θα βγουν i5 10ης γενιας comet lake με 6c12t που θα κλοκαρουν 5.2ghz άνετα στο 14nm+++ στα μισά λεφτά από τον 9700Κ.

Μην σου πω θα κλοκάρουν άνετα στα 5,5-5,6ghz... Δώσε συχνότητες ρε συ τζάμπα είναι... Όταν κάποιος αποφασίζει να αγοράσει επεξεργαστή δεν σκέφτεται το τι θα γίνει του χρόνου - αν γίνει... Άνετα κιόλας θα πηγαίνουν εκεί... Με αερόψυξη που θα έρχεται στο κουτί τους φαντάζομαι κιόλας... 😂

Επεξ/σία από dimoskoutr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...